• 1852
  • 3

Gumikesztyű hadművelet+szavazz!

Mielőtt bemutatnánk a Gumikesztyű hadműveletet…
(még mindig a Föld napjához kapcsolódva – a héten utoljára)

Nem hagynak nyugodni a számok! Azt már tegnap megbecsültük, hogy 1 ember 30 év alatt több mint 3 tonna felesleges szeméttől szabadítja meg a Földet, ha szelektíven gyűjti a hulladékot.

De vajon hányan vagyunk?

Kérlek, szavazz egyetlen kattintással, hogy Te szelektálod-e a hulladékot, és segíts minket azzal, hogy megtudjuk hány TONNA szeméttől fogjuk megszabadítani idén a Földet.


Szavazz, és kisérd figyelemmel az állást. Pénteken nyilvánosságra hozzuk a becsült számokat.

*** GUMIKESZTYŰ HADMŰVELET ***

 Bevallom őszintén engem bánt, hogy bár holnap itt a világméretű Föld napja, hatalmas megmozdulások lesznek, Nekünk azonban „sajnos” dolgoznunk kell.

Mindig irigyeltem azokat, felnéztem azokra, akik ilyen közérdekű megmozdulásokkor teljes erőfeszítéssel megpróbálnak segíteni. Akik árvíz esetén önkéntesen homokzsákokat cipelnek, csakhogy a számukra teljesen idegen embereken segítsenek.

MI, akik április 22-én négy fal közé leszünk zárva, mert dolgoznunk kell, hogyan segíthetnénk. Hogyan vállalhatnánk szerepet a Föld napján?

 Csatlakozz a gumikesztyű hadművelethez!

Április 22-én, vagy bármikor a hét egyik napján legyen nálad egy gumikesztyű. Ha a városban jársz és szemétbe botlassz, kapd fel a gumikesztyűvel, és hajítsd ki a legközelebbi kukába. Csupán egyetlen napig.

 Nagyon sok emberben ott motoszkál a gondolat, valahányszor szemétbe botlik, hogy: „Nem kéne fölvennem?! De hogy fognak akkor rám nézni?” Légy Te az, aki most fel is veszi, és hidd el nemcsak, hogy jó érzés lesz, mindenki Rád fog csodálkozni, és talán egyesek követni is fognak később.

Csatlakozol hozzánk a Gumikesztyű hadműveletünkhez?

Egyetlen napig, csak munkába jövet-menet!

TUDOD MÁR HOL VESZEL PADLÓBURKOLATOT?

(Vigyázz, szakmai elhivatottságot nem mindenhol kapsz)

Tőlünk minden segítséget megkapsz, hogy ki tudd választani az álmaid parkettáját, padlóját otthonodba, de mi nem árulunk parkettákat, padlókat. Ha szeretnél olyan helyen padlót, parkettát vásárolni, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, tőlünk megszokott szakmai alázattal szolgálnak ki, Megtaláltuk azt az üzletünket, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, és szaktudással találkozhatsz.

 

Nézz be online a kínálatba
 

Ha Zuglóban jársz nézz be az IPS-be, alig 5 percre vannak az Örs vezért téri IKEÁ-tól. Tényleg vizálló laminált padlótól, prémium LVT-n át, I. osztályú svédpadlóig igen széles a választék. Induló középkategóriától felfelé több 100 laminált padlót fogsz találni. 🙂

parketta üzletpartnerünk

Miért az IPS?

Bérelhető eszközpark parkettázáshoz

(Ha magad parkettáznál, béreld ki a profi eszközparkunkat.)

Minden eszközt megkapsz tőlünk, sőt rengeteg hasznos tudást is, hogy olyan minőségben, olyan profizmussal tudd lerakni a laminált padlót, lvt-t, vagy más úsztatott (klikkes) padlót, amit talán nem is nézel most ki magadból.

(Több mint 15 különböző eszköz, amik a kezed alá fognak dolgozni.)

 

ÉRDEKEL?

 

TOVÁBB

INSPIRÁCIÓS ATOMBOMBAŐRÜLTEKNEK, MINT ÉN

(22.000.000 kép szobára, színre, méretre, stílusra, költségre szűréssel)

Imádsz inspirálódni, képes vagy órákig ötleteket keresve képeket nézni, de a Google képkeresőjébe nem tudsz úgy keresni, hogy jó találatokat adjon ki? NEM IS KELL!

Facebook, Google képkereső, Pinterest.. Sokkal jobb lesz, amit mutatni fogok. A kedvenc eszközöm, és sosem volt inspirációs gondom. A sírba akartam vinni magammal, de inkább kiadom. Több mint 22 millió inspirációs kép! Biztos fogsz tudni úgy szűrni, hogy megtaláld álmaid inspirációját legyen szó egy hálószobáról, konyháról, nappaliról vagy akár mosókonyháról.

(19 féle helyiségre nappalitól a mosókonyháig, több féle színre, stílusra, méretre, költségvetésre is tudsz szűrni. Egy inspirációs atombomba, mert elsöpri az egyhangúságot, és tele leszel ötlettel inspirációval már 1-2 perc után.)

 

HOVÁ KÜLDJEM A LINKET?

 


PARKETTÁT VENNÉL?

Gyere partnerüzletünkbe, az IPS-be, mert ott nemcsak hogy a szakcikkeink kötelező olvasmányok, de szívvel dolgoznak azon, hogy te trendi lenyűgöző padlót tudj venni akár laminált akár tömörfa mellett voksolsz. Nem fogsz csalódni!

Hol találod?

MAGAD PARKETTÁZNÁL?

Bérelj tőlünk profi eszközöket a lerakáshoz. Ezzel az eszközparkkal a lehető legjobb énedet fogod tudni kihozni magadból, és a végén lesz egy szuper padlód, amire büszke lehetsz.

DIY ESZKÖZÖK

KALKULÁTOROK

Mennyibe kerül a parkettázás? Mennyi vágási veszteséggel kell számolni? Használd kalkulátorainkat DÍJMENTESEN!

KALKULÁTOROK
MÁSOK OLVASSÁK

Kérdezz! Már 400x írtunk! Jön válasz neked is!

(Ha csak annyit írsz, hogy tetszett a cikk, nekem az is sokat jelent. De ha van kérdésed, akkor azzal mindenképpen keress meg.)

Subscribe
Visszajelzés
guest

3 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bernadett
Bernadett
15 éve

Sziasztok!
Jó ötletnek tartom, és szerintem ezt nem csak az év egy napján kellene csinálni. Biztos sok ember van úgy, hogy elszégyelli magát amikor szanaszét heverő szemetet lát, de nem mer tenni semmit. Ilyenkor nyugodtan vegyük fel azt a szemetet és dobjuk bele a legközelebbi kukába! Nem csak a Földünkön segítünk ezzel, de más embereknek is jó példát mutatunk. Nem ciki a szemetet a kukába dobni, sokkal inkább cikibb hagyni a földön heverni! Biztos lesz egy-két ember, aki majd utánadnéz, ők nem lenéznek téged, hanem becsülnek azért, mert te meg merted tenni azt, amit ők nem! Lesznek akik oda sem mernek majd nézni, emrt annyira szégyellik magukat, hogy nem ők vették fel az a szemetét, és dobták a kukába. És lesznek olyanok, akik követni fogják példádat, és legközelebb, ha ilyen helyzetbe botlanak, ők maguk fogják felvennia földön heverő szemetet! Merjünk mi is tenni valamit a környezetért! És nem csak ezen az egy napon! 🙂

Szalay-Bognár
Szalay-Bognár
Reply to  Bernadett
15 éve

Kedves Bernadett,

teljesen egyet értünk veled. De nem akarunk ajtóstúl rontani a házba. Ahogy Te is írtad, a legnagyobb akadály, amit le kell győzni, hogy elhatározza magát az ember.

Először ezt a gátat kell áttörni. A hullámvasúton is csak az első kör félelmetes, onnantól kezdve már kész buli minden egyes kör.

Szóval lesz ebből még több nap is:)

A szavazás eredménye is egész jól áll. Ez már közel 2,5 tonna szelektált hulladék. Hamarosan azt is elárulom (pénteken), hogy ez pontosan milyen környezetvédelmi eredményeket takar.

Megdöbbentő lesz!

Bernadett
Bernadett
Reply to  Szalay-Bognár
15 éve

Kedves Fiúk,
nagyon köszi a választ. Legnagyobb örömömre, egyetlen szemét se került ma az utamba. Mindenfelé rendet és tisztaságot láttam, és örültem neki, hogy a jelek szerint mások is törődnek a környezetünkkel.
Kíváncsi vagyok a szavazás eredményére is! 🙂 Szép napot mindenkinek!

© Copyright 2017