Parkettát 1000 helyen vehetsz, az IPS-ben stílust kapsz!

Emellett a partnerüzletünkben a tőlünk megszokott magas színvonallal fogsz találkozni.

Merre találod az IPS Parketta Szaküzletet?

Ha voltál valaha is az Örs vezér terén (IKEA, ÁRKÁD), vagy ismerősen cseng a Bosnyák tér, akkor tudod, hogy ezeket egy nyíl egyenes út köti össze: a Nagy Lajos király útja. Az IPS-t is itt találod, de mielőtt megijednél, hogy ott bizony lehetetlen megállni, az udvar, ahol a szaküzlet van több parkolóval is rendelkezik, amik az oda betérőeknek vannak fenntartva.

IPS parketta szaküzlet

A pontos cím: 1144 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.

Nyitva vannak, és szeretettel várnak téged:
Hétfőtől Péntekig: 10:00 – 18:00 között
Szombaton: 10:00 – 14:00 között (Vigyázz! Örültek háza)

Biztos forrásból mondhatom, hogy szombat az örültek háza az IPS-ben. Ha te szeretsz nyugodt körülmények között nézelődni, ahol tényleg rád tudnak fókuszálni, akkor inkább napközbeni látogatást tervezz. De ha te szereted a GLAMOUR napi „földindulást”, akkor szombatot is választhatod. AZ IPS szeretettel vár akkor is.

Parkolhatsz az üzlet előtt!

Kényes téma, én is jól megnézem mindig hová megyek, és ott hol fogok tudni megállni. Az üzlet egy belső udvaron van, közvetlenül a Nagy Lajos király útról nyilik, és az udvarban legalább tucatnyi parkolóhely van. Ha nem szombaton jössz, akkor garantáltam lesz hely, ha szombatot választod, akkor a Nagy Lajoson lévő „szervízúton” fogsz tudni parkolni aznap díjmentesen.

Ha mész az IKEÁ-ba, ugorj be!

Ha úgy is tervezel elmenni az örs vezér terei IKEÁ-ba, miért ne ugranál be az IPS Parkettához? Vagy ha elmész parkettát nézni, akkor nyugodtan összekötheted ezt egy IKEÁS nappal, mert percre pontosan 6 percre van csak. Szóval a napod garantáltan hasznos lesz. Mégha nem is találsz megfelelő padlót új otthonodba, amit erősen kétlek, akkor is fogod tudni vígasztalni magad egy hot-doggal, vagy egy svéd mandulatortával.

Akkor is megéri, ha...

… ha épp ebédidő van, mert szemben van egy Meki, és egy gluténmentes Szafi. A bosnyákon több pizzéria, aztán felfelé a Nagy Lajoson az IKEA finomságai.

… ha még festéket, habarcsot, barkács cuccokat is venned kell, mert a Fogarasi úton, kb 3 percre van egy nagy OBI.

… ha el kell menned egy nagy bevásárlásra, mert két sarokra ott az ALDI, vagy épp az OBI mellett egy óriási TESCO.

Milyen parkettákat találsz az IPS-ben?

Ha láttál 100 féle laminált padlót, láttad az összeset. AZ IPS-nél kb 200-t fogsz tudni megnézni. Több árkategóriában is, hogy tudj az igényeidnek megfelelő parkettát találni megfizethető áron. Fogsz látni igazi prémium kategóriát is, de ha egy középkategóriás sokkal életszerűbb választás számodra, akkor is el leszel halmozva. A laminált padló nem az alfa és az omega. Tömörfa padlókat, és LVT-t is tartogatnak a számodra a bemutatóterem polcai.

Az IPS-ben nem fogsz 4.000 Ft/m2 ár alatt laminált padlót kapni. Sajnáljuk! Ha olvastál tőlünk cikket, tudod, hogy van egy szint, ami alatt nem tudunk melegburkolat mellett kiállni. Nemcsak a minőség, de a környezettudatosság jegyében sem célunk olyan üzletet, olyan parkettát támogatni, ami nem a vevő hosszútávú érdekeit szolgálja. Elfogadjuk, ha neked az kell, de ebben támogatni nem szeretnénk.

© Copyright 2017