Parkettázás lefedettségünk:

parkettázás lefedettség

Telefon:

+36 70 429 19 36
(H-P: 8:00 – 17:00)

Lefedettség

Budapest, és környéke

Partner üzletünk:

parketta üzletpartnerünk

Nyitva tartás

H-P: 10:00 – 18:00
Sz:10:00-14:00

Címe:

XIV. Nagy Lajos király útja 112.

Rólam, a szerzőről, a Jepettoról

Szalai Károly

Szalai Károly vagyok, a 2jepetto.hu szakreferense, szíve-lelke, minden egyes pixele. Szerző, szerkesztő, tanácsadó.  A parkettás szakma szerelmese, a kóklerek üldözője. Ha segített egy cikk, nekem köszönd meg, de ha nem töltött be az oldal engem utálj érte. Azért vagyok, hogy a parkettázás során mindenben, és tényleg MINDENBEN támogatást találj nálunk. Nagyon sokat dolgozom ezen az oldalon, és nincs nap, hogy nem gondolnék arra, mit adhatnék még neked. Mivel segíthetnélek.

Ugyanakkor nem szeretnék sokat. Csak azt szeretném, ha egy olyan padlód lenne otthon, ami passzol hozzád, és a szokásaidhoz, hogy nemcsak a megpróbáltatásokat élné túl, de akár téged is. Ne a helyiséghez válassz padlót, parkettát, hanem a szokásaidhoz, az életstílusodhoz. Mert ha így döntesz, nemcsak nem hibázhatsz, de a bolygónak is adsz egy plusz esélyt. Mert egy jó, akár 30-50 évre szóló döntés kevesebb kivágott fát, több CO2 megkötést jelent, mintha 10-15 évente burkolatot cserélnél.

Ha szeretnél a rendezvényedre egy színes, gyakorlatias előadást a melegburkolatokkal kapcsolatban, írj a szalai.karoly@2jepetto.hu e-mail címre. 400 fős rendezvényig gondolkodás nélkül ingyen igent mondok, felette adj nekem, hogy aludjak rá.

Üdv,
Szalai Károly ev.
36703921811
Adószám: 41937169-1-33
Levelezési cím: 2141 Csömör, Ferenc utca 23. (Csak postai küldeményekhez)

Kapcsolatfelvételi kisokos

Mielőtt gyorsan telefont ragadnál, hogy felhívj minket, válassz az alábbi lehetőségek közül, ami a legjobban illik rád:

Ha kivitelezőt keres...

Büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettását tudjuk ajánlani neked. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá, és csak ő ment át a rostán.

Ha Budapesten, vagy környékén keresel parkettást, akkor számíthatsz parkettásainkra. Nézd meg miben tudnak neked segíteni, kérhetsz felmérést online, végezhetsz előzetes költségkalkulációt. Az egyetlen dolog, amire nincs lehetőséged, hogy csak úgy felhívd őket. Drasztikus, de sajnos, ahhoz hogy a parkettázásra tudjanak fókuszálni, csak visszahívás kérés által lehet velük beszélni.

Ha tanácsot kérnél...

Köszönjük, hogy ránk gondoltál. Igyekszünk minden segítséget megadni. Első körben azt javasoljuk, hogy keress rá arra témára, amelyben tanácsot kérnél, mert lehet, hogy már foglalkoztunk a kérdéseddel. Lassan már 200 cikket írtunk a parkettákról, melegbukolatokról. Ha a problémádat beírod a jobb felső keresőmezőbe, nagy eséllyel választ is fogsz kapni.

Ha a keresés nem jár eredménnyel, akkor küldj egy üzenetet  ezen az oldalon keresztül.

Konzultálni szeretnék...

Szívesen segítünk, de kérlek vedd figyelembe, hogy dolgozunk. Mint megrendelő biztosan téged is zavar, ha munka közben a szaki, akinek az idejét fizeted azzal tölti, hogy órákat a telefonon beszél. Ha úgy érzed, csak telefonon tudsz választ kapni a kérdésre, akkor keress meg minket, de kérlek légy lényegre törő. Mivel igen sokan kérik ki a véleményünket, nehezen fogsz elérni. A legjobb, ha írsz egy sms-t, hogy hívjunk vissza. Ingyenes telefonos tanácsadás keretében 5-10 percre tudunk rendelkezésre állni.

Ha komolyabb konzultációt szeretnél, mert sok mindenre kíváncsi vagy rendelj tőlünk egy konzultációt. Ha sok a kérdésed, amire választ szeretnél kapni, esetleg iránymutatást szeretnél kérni, akkor a telefonos konzultációt válaszd. A konzultáció 5000 Ft/30 perc, amit egy előre egyeztetett időpontban, általában délutáni órákban tartunk.

Sajtótól keresnélek...

Mindenfajta médium (tv, rádió, újság, online portál) részére állunk rendelkezésre, mind szóban, mind írásban. Előzetes egyeztetéssel szívesen adunk cikkeket parkettázással kapcsolatos témákról. Elsősorban e-mailen várjuk a szerkesztők jelentkezését a szalai.karoly[kukac]2jepetto.hu címre.

A sajtó képviselőinek telefonon, smsben a 0670 392 18 11 számon vagyunk elérhetőek.

© Copyright 2017