SZÍVVEL-LÉLEKKEL DOLGOZÓ PARKETTÁS,
AKITŐL EMBERSÉGET, ÉS MINŐSÉGET VÁRHATSZ

Ha a padlódat szeretnéd szívvel-lélekkel dolgozó parkettás szakemberekre bízni, akikkel könnyű összehangolódni, és akikkel garantáltan nem fogsz befürdeni, akkor már csak azt kell elolvasnod, hogy miben számíthatsz parkettásaink segítségére, és miért ők a legjobb választás a számodra.

Milyen parkettás feladatban kérnél segítséget?

 • PARKETTA CSISZOLÁS

  PARKETTA CSISZOLÁS

  Ha eldöntötted, hogy új padló lerakása helyett inkább a régi parketta felújításával, a parketta csiszolás lehetőségével élnél, akkor jó helyen jársz. Főleg ha nem egy kóklert keresel erre.

 • BAMBUSZ PARKETTA LERAKÁSA

  BAMBUSZ PARKETTA LERAKÁSA

  Az egyetlen célunk, hogy elégedett legyél velünk, és hogy a parkettázás ne csak egy szakmunkadíj legyen Neked, hanem egy olyan együttműködés, ami a maximumot kihozza a padlódból.

 • PARAFA PARKETTA LERAKÁSA

  PARAFA PARKETTA LERAKÁSA

  Mi az értékteremtő munkában hiszünk. Ez nemcsak azt jelenti számunkra, hogy kifogásolhatatlan munkát kapsz, de a veled való kapcsolatunknak is hordoznia kell azokat az értékeket, amiben hiszünk.

 • LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁSA

  LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁSA

  Mit ígérünk? Rendet, tisztaságot, alkohol-, és füstmentes légkört, egybe maradt illesztéseket évek múltán is, és persze, hogy parkettásainkkal garantáltan elégedett leszel!

 • LÉPCSŐ PARKETTÁZÁS

  LÉPCSŐ PARKETTÁZÁS

  Ha szeretnél egy egységes teret az otthonodba, akkor a padlón lévő parkettával, vagy melegburkolattal a lépcső burkolását is elvégezzük, amivel több 100.000 Ft-ot is spórolhatsz.

 • PADLÓSZŐNYEG LERAKÁSA

  PADLÓSZŐNYEG LERAKÁSA

  Mindenkinek van már valami szakmai tudás a vérében, amit talán mindenkinél jobban tud. Nekünk a padlószőnyeg van a vérünkben. Vele kezdtük a szakmát. Ki tudja hány 1000 m2 van mögöttünk.

 • SVÉDPADLÓ LERAKÁSA

  SVÉDPADLÓ LERAKÁSA

  Millió dolláros színészek, bestseller forgatókönyv, Oscar díjas operatőr, és egy rossz rendező. Így születnek a hatalmas csalódások Hollywoodban. Hiába egy gyönyörű svédpadló, egy jó ízlés, és egy szép otthon, ha egy rossz burkoló mindent tönkre vág.

 • ELRONTOTT PARKETTÁZÁS JAVÍTÁSA

  ELRONTOTT PARKETTÁZÁS JAVÍTÁSA

  Recseg a laminált padló? Felpúposodott, vagy felszakadt a svédpadló? Ha nem olyan lett a parkettázás, mint szeretted volna, kijavítjuk neked a lehető legkisebb fájdalommal. Egy elrontott parkettázás javítása sosem olcsó mulatság, ezért ahol tudjuk megfogjuk a költségeket.

 • FAL PARKETTÁZÁSA

  FAL PARKETTÁZÁSA

  Elsőre meredek ötletnek tűnhet, de a parketta nemcsak a padlón mutat jól. Némi kreativitással és megfelelő tervezéssel, a falra felfuttatott parkettával is lehet lehengerlő hatást elérni.

 • IPARI PARKETTA LERAKÁSA

  IPARI PARKETTA LERAKÁSA

  Ipari parketta lerakása éttermek, üzletek számára határidő-, és 100% pénz-visszafizetési garanciával. Ráadásul velünk biztosan könnyen meg tudod értetni magad.

Ha problémamentes parkettázást szeretnélFELMÉRÉST KÉREK

Ilyen lett a parkettázás

Ha bizonytalan vagy parkettásainkkal kapcsolatban, nézd meg a korábbi munkáikról készült bemutató anyagok valamelyikét, vagy olvasd el mások milyen véleménnyel vannak róluk, és ha kell aludj rá egyet.

A referenciák itt még nem értek végetMÉG TÖBB

 • "Egy elszúrt parkettaváálasztás és lerakás után fordultunk a 2 Jepettohoz. Nem csalódtunk. A felmérést követően az előkészületekben is sokat segítettek: parketta választás, anyag beszerzés, technikai problémák átgondolása...stb. Végül a parkettázás nagyon gyorsan és szakszerűen történt. A végeredmény pedig igazán szép lett."

  BÁRÁNY LAURA
  BUDAPEST
 • "Mi laminált parkettát választottunk. A felmérés és tanácsadás alkalmával a fiatalember - Krisztián - pontos és szakszerű felvilágosítást adott minden kérdésünkre. A megbeszélt időben érkezett,nagyon szépen és gyorsan dolgozott. A munkáját csak dicsérni tudjuk."

  KAPOSVÁRINÉ MIKSI EDIT
  BUDAPEST
 • "A holnap igényessége és stílusa nálam előre megalapozta a bizalmat és az elégedettséget. Ez a személyes találkozó és a munka elvégeztével is megmaradt. Minden elismerésem, tényleg csak jókat tapasztaltam. Csak így tovább fiúk!"

  CSORBA GÁBOR
  BUDAPEST

Ha úgy érzed, rájuk van szükségedFELMÉRÉST KÉREK

PARKETTÁZÁS HÁRMAS GARANCIÁVAL

EGYEDÜLÁLLÓ PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Parkettásaink minden új burkolat lerakására egyedülállóként 100% munkadíj-visszafizetési garanciát vállalnak. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy ha elkezdtek együtt dolgozni, és úgy érzed nem beszéltek egy nyelvet, szólj, és átadják a terepet másnak, és az elvégzett munka díját nem kell kifizetni.

Fontos, hogy az átadás napján ezzel a lehetőséggel már nem élhetsz. Ha akkor lenne minőségi kifogásod, akkor annak díjmentes javítását tudják garantálni.

GARANTÁLTAN JÓ CSAPAT

Parkettásaink nem dolgoznak vállalhatatlan segédmunkásokkal. Garantáltan tisztelettudó, szakértői csapatot kapsz itt, amik nem piás, lerobbant tagokból állnak. A 2Jepetto szellemiségébe nem fér bele, hogy olyan parkettásokkal legyünk kapcsolatban, amik nem képviselik azt az értékrendet, amit itt ezen az oldalon megtapasztalhatsz.

Nálunk nem a munka fontos, hanem az érték, amit adunk. Ezért sajnos a havi 40-100 megkeresésnek csupán 1/3-át tudják szekembereink vállalni.

ANTI-KÓKLER GARANCIA

Természetesen az extrém garancián túl az anti-kókler garanciában is részesülsz. Ez annyit tesz, hogy a padlód a átalakítás után nem fog természetellenesen viselkedni. A lapok nem fognak szétcsúszni, nem fog felpúposodni, sem recsegni. Ha a lerakásból eredő hibák közül bármelyik megjelenne, a korrekciója díjmentes. Ez az anti-kókler garancia alapesetben 1 évre szól.

Neked csupán annyit kell tenned, hogy betartod a parkettás által kért szakmai irányelveket.

ÁR KALKULÁTOROK

Mennyibe kerül a parkettázás? Használd kalkulátorainkat DÍJMENTESEN!

MIÉRT A 2JEPETTO PARKETTÁSÁT VÁLASZD?

Alapvetően nagyon kevés parkettás van az országban. Szépen dolgozni tudó meg még kevesebb. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettását tudjuk ajánlani neked. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá, és csak ő ment át a rostán.

Ha szeretnéd megkímélni magadnak ettől a keresgélési procedúrától, akkor érdemes Krisztiánra bíznod magad. Ha nagyon őszinte akarok lenni veled akkor nem az a kérdés, hogy akarsz-e vele dolgozni, hanem, hogy ő akar-e. Kénytelen ugyanis a felkéréseket erősen rostálni, mert amennyi beérkezik hozzá havonta, annyival kb 3hónap alatt tudna csak végezni.

15 ÉVES SZAKMAI MÚLT

A cukrász végzettség megszerzése óta parkettásként dolgozik napi szinten. Ennek már több mint 15 éve, de már ő sem számolja. Ez több mint 25.000 óra tapasztalat.

ŐSZINTE VÁLASZOK

„Nem azt mondjuk, amit hallani szeretnél, hanem ami az igazság. Nem mondjuk, hogy ‘megoldjuk’ csak azért, hogy megnyerjünk magunknak. Őszinték leszünk, mégha az fájó is lesz.”

ÉRTÉKET KAPSZ

Mindenki a legolcsóbb akar lenni, de odafigyelést, értéket adni, amire az embereknek igazán szükségük van, már kevesen hajlandóak. A 2Jepettonál az értékteremtő munkában hiszünk.

PARKETTÁSAINK JÓL ISMERIK

Ha azt akarod, hogy a parkettázás jó kezekben legyenFELMÉRÉST KÉREK

© Copyright 2017