Válaszd parkettásainkat a rossz parkettázás kijavítására, hogy megúszd idegösszeomlás nélkül

Ha nem olyan lett a parkettázás, mint szeretted volna, kijavítjuk neked a lehető legkisebb fájdalommal. Több helyen recseg a laminált padló? Esetleg pár hét után felpúposodott? Felszakadt a svédpadló? Csíkosan csiszolták fel a parkettát?

Ha szeretnéd kijavítani a rossz parkettázás hibáit, de nem akarsz bizonytalanra menni, akkor jó helyen vagy. Parkettásaink kijavítják a rosszul lerakott parkettád, fa padlód a lehető legkisebb fájdalommal.

Hogy mit jelent ez pontosan?

1.) Nem kell egyedül kipakolnod

Az elrontott parkettázás helyreállítása iszonyatos teher, és talán még nagyobb megpróbáltatás, mint azt először jól lerakni. Kezdődik minden a kiürítéssel. Már maga ez a kipakolás sem egyszerű, és van hogy csak ide-oda malmozással oldható meg az újraparkettázás. Parkettásaink segítenek a bútorok mozgatásában a parketta sérülése nélkül. Vagy ha kéred akkor nem csak segítenek, de mind meg is csinálják.

2.) Ha ez volt az álmod, meg lesz mentve!

A javításkor sokan kényszermegoldásokba kénytelenek bocsátkozni. A korábban dilatáció nélkül futtatott helyiségeket végül inkább elvágják, csakhogy a még rendben lévő szakaszt ne kelljen felszedni. Parkettásaink megmentik az esztétikát is. Ha dilatáció nélkül rakattad az előszobát a nappalival, mert ez volt az álmod, de a nappalinál baj van a padlóval, nem fogják elvágni az előszobánál, hogy csak a nappalit kellejen felszedni.Újracsinálják az egészet, a vele járó összes nyűggel, és meghagyják, amire mindig is vágytál.

Nagyon hálás dolog parkettát megmenteni. Ez egyfajta hősies eposz, parkettásaink ezzel töltődünk fel. Mert amikor az embert a sírás kerülgeti, jönnek, és hoznak, egy kissé csorbult, de boldog happy endet a végére.

3.) Minimálisra próbáljuk csökkenteni a téged ért kárt!

Egy lakásfelújítás után, mikor kimerült a pénztárca, az ember nem túl felkészült, hogy egy újraparkettázás költségét bevállalja. Ráadásul az újraparkettázás mindig több munkával jár. A munkadíja magasabb is, de parkettásaink ahogy csak tudunk igyekeznek fogni rajta valamit.

A segédanyagok beszerzésére nem ritka, hogy jó áron tudnak hozzájutni. Ezeket a kiharcolt kedvezményeket egy az egyben továbbírják neked. De nem könnyelműsködnek a padlólapokkal sem. Mindig mindent minimális hulladékkal igyekszenek megoldani. Te minden lapért drágán fizettél, nem fognak vele hazardírozni.

4.) Ezúttal nem fogsz melléfogni

Az, hogy külön szolgáltatásunk van az elrontott parkettázás kijavítására, gondolom már sejtet valamit benned. Sajnos az utóbbi években egyre több javítást kell csinálni. Nagyon általános hiba az elrontott, vagy teljesen elmaradt aljzatkiegyenlítésből eredő recsegő padló. Ilyen munka minden hónapban akad. Sokszor sajnos még szakemberek után is.

De parkettásaink mentettek már meg olyan svédpadlót, amit nem PU ragasztóba raktak le, és az teljesen felszakította magát az aljzatról. Ha nem vagy szakmabeli, ezt egyszerűen a menthetetlen kategória.

5.) Mennyibe kerül a parketta kijavítása

Mi azok vagyunk, akik utálják azt írni az interneten, hogy attól függ, de most mégis kénytelenek vagyunk ebbe belemenni. Nem tudjuk, hogy mennyire rontották el a padlódat, és azt sem, hogy mit pontosan. Enélkül pedig nehéz bármit is mondani.

Nem lesz a legolcsóbb sajnos! De csak azért nem, mert több munkát kell csinálni, mint ha elsőre jól kéne lerakni. Bútorokat kell pakolni, a parkettát fel kell szedni a hiba feltárásáig, majd azt visszarakni.

6.) Az idő nem neked dolgozik

A legtipikusabb hibák, mint a rossz aljzatkiegyenlítés, sajnos nem várathatnak sokat a javításra. Az ebből eredő recsegést később a nútok letörése fogja követni, ami már nem lesz orvosolható. Ha úgy érzed készen állsz, hogy megmentsd a padlódat, akkor keress meg minket.

Kérlek, online jelentkezel, mert munkaidőben parkettásaink dolgoznak, és ez nem egy olyan asztalnál-ülős-jegyzetelős munka, ráadásul a telefonért sem tudnak ugrani azonnal.

Mivel csak a komoly esetekkel van idők foglalkozni, a komolytalan érdeklődők miatt a konzultációs felmérésért 2500 Ft-os díjat számítunk fel, amit természetesen visszatérítünk a megrendelési összegből.

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

MIÉRT A MI PARKETTÁSAINK?

Alapvetően nagyon kevés parkettás van az országban. Szépen dolgozni tudó meg még kevesebb. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettásával dolgozunk. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá.

 • Munkadíj-visszafizetési garancia
 • Anti-kókler garancia
 • Garantáltan jó csapat
 • Értéket adnunk át
 • 15 éves szakmai múlt
 • Őszinte segítség, nincs félrebeszélés

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • Hol vállalnak munkát?

  Sajnos csak Budapesten, és annak szűk (10-20km-es) körzetében tudnak parkettásaink munkát vállalni, és még itt is csak a megkeresések 1/3-ára jut idő. Sajnáljuk, ha te kívül esel, sajnos nem találunk emberileg, szakmailag is helytálló parkettást vidéken. (Ha te olyan vagy, jelentkezz nálunk.)

 • Mennyi időn belül tudják elvállalni?

  A parkettásaink nagyon népszerűek, így 2-3 héttel mindenképpen számolni kell, néha olykor 1 hónappal is. Főként nyári időszakban. A felmérésre is általában 1 hetet kell várni.

 • SOS munkára van lehetőség?

  Nincs! Havonta annyi megkeresés érkezik be hozzánk, ami parkettásainknak 3 hónapra is elég lenne. Sajnos nagyon feszített a tempó. Nagyon rövid határidős munkát szinte sosem tudnak elvállalni. Ilyen irányú kérésed, kérlek ne is legyen!

 • Ingyenes a felmérés?

  Nem, de általában nem is csak egy terepszemléből áll. A felmérés rengeteg munkát igényel. Általában egy felmérés 2-3 órányi munkát jelent a háttérmunkával együtt. Sajnos ennyi időt nem tudunk ingyen oda adni. A felmérés 2500 Ft + kiszállás (Bp-en nincs kiszállási díj.)

 • Tudok beszélni a szekemberekkel?

  Parkettásaink a munkára koncentrálnak. Biztosan te sem szeretnéd, hogy az általad fizetett időben a szakember mások kérdésinek megválaszolásával foglalkozzon. Mi tiszteljük az ügyfeleinket, így parkettásaink nem érhetőek el telefonon. Ha felmérést kérsz, akkor meg fognak keresni, de amíg nem vagy ügyfelünk, addig általános kérdések megválaszolására csak írásban van lehetőség

 • Szeretnék veletek dolgozni, mit tegyek?

  Alapesetben 30% az esélye, hogy parkettásaink el tudnak téged vállalni. Mivel te olyan ember vagy, akivel jó együtt dolgozni, és nem vagy tiszteletlen, így máris jobbak az esélyeid. Parkettásainknak a személyiséged is számít. Kérj felmérést!

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017