Laminált padló lerakása zökkenőmentesen a 2 Jepetto parkettásaival!

Mit ígérünk? Rendet, tisztaságot, alkohol-, és füstmentes légkört, egybe maradt illesztéseket évek múltán is, és persze, hogy parkettásainkkal garantáltan elégedett leszel!

Tudod, hogy születnek a legnagyobb csalódások Hollywoodban?

Hiába a bestseller könyvből adaptált forgatókönyv, a millió dolláros színészek, az Oscar díjas operatőr, és a szakma legjobb zeneszerzői, ha a rendező rossz. Ő egyedül sajnos képes tönkre vágni mindent.

Ez igaz arra a burkolóra is, akit most keresel magadnak. Hiába a szép otthonod, a jó ízlésed, és az alapos körüljárással kiválasztott laminált padló, ha a lerakását egy rossz burkoló végzi. Szerencsére azonban, jó helyen vagy, hogy ez ne történjen meg.

Ha parkettásainkra bízod a laminált padló lerakását, akkor náluk minden ellen biztosítva leszel.

1.) Rendben, és tisztaságban dolgoznak, ami nem csak Neked jó. Így parkettásaink is mindent átlátnak, és nem kell szétszórt szerszámokat keresgélniük.

Biztosan te is tudod, hogy a rendetlenség, és a káosz mennyire le tudja lassítani a munkát. És persze mindig az tűnik el, ami a legjobban kellene. Tetted már el úgy a kocsi kulcsod, hogy a végén majdnem falra másztál tőle?

A laminált padló lerakása során is lehetnek ilyen gondok. De parkettásaink nagyon ügyelünek arra, hogy ilyen ne forduljon elő, sőt arra is, hogy a frissen festett fal makulátlan maradjon utánuk, és ne okozzank semmi esztétikai hibát.

Rendben, és tisztaságban dolgoznak, és persze elpakolnak magunk után.

2.) A felmérés inkább egy konzultáció.

A legtöbb felmérés csak egy egyszerű terepszemle. Parkettásaink azonban igyekszenek mindenből a legtöbbet kihozni. A laminált padló lerakása előtt végzett felmérés inkább egy konzultáció, amire Neked akár érdemes kérdésekkel is készülnöd.

Egy-egy jó tanács sokszor aranyat ér. Igyekszenek hát minél többet adni.

3.) Miért a 2Jepetto parkettásai?

A laminált padló lerakása huppogás-mentesen lesz. Minden új laminált padló “mocorog” egy évet az új lakásban, mire beállna – most nem a dilatálásra gondolok. A széleknél ezért huppogás jelentkezhet, amit bár csak a nagyon kritikusok vesznek észre, parkettásaink ilyet nem engednek meg maguknak.

Egy másik apróság, hogy a szegélyezésnél nem használnak sarokprofilokat, és végzárókat, mert azok anyagukban színükben mindig elütnek. Helyette gérvágóval esztétikus sarkokat, és 45°-os zárómodult készítenek a saját szegőből.

De a vágási veszteség is minimális lesz. Nem fogák pazarolni a laminált padlódat. És a fózolt padlók szimetrikus futására is figyelnek.

4.)Milyen laminált padló márkákkal dolgoztak eddig parkettásaink?

Szinte minden Magyarországon kapható laminált padlót raktak már le. A különösen népszerű laminált padlókkal, mint a Kaindl, Krono Original, Woodstep heti szinten találkoznak, így ezeket nagyon jól ismerik. De mindig találkoznak Egger, Haro, Kronopol, Kronoswiss padlókkal. A felső kategóriás padlók, mint a Parador is sokat fordul meg a kezükbe, bár ezeket kevesebben engedhetik meg maguknak.

Bár egyik laminált olyan, mint a másik, ha az ember már sokat rakott, de mégis megnyugtató egy olyan kezébe adni a padlót, aki nem most találkozott vele először. Parkettásainknál minden megfordult már. Említhetnénk még a Pergo, Tarkett, Witex, Classen, Eurowood padlókat, ahogy nem maradhatna el a barkácsáruházak saját márkás termékei mint akár a Logoclick.

5.) 100% pénz-visszafizetési garanciát kérhetsz, ha elégedetlen vagy velünk. Nem vicc! Ez Téged mindenben biztosít!

A garancia egyszerű! Ha a végeredménnyel nem vagy elégedett, vagy csalódtál parkettásainkba a laminált padló lerakása során, akkor nem kell fizetned érte. Nincs magyarázkodás, vagy apró betű.

6.) A 2 Jepetto-féle módszer egyetlen csalókája, hogy nem egy bolhapiac. Made in Hungary!

Parkettásaink nagyon igyekeznek, hogy az együttműködés alatt rengeteg segítséget adjanak, amellett persze, hogy a laminált padló lerakása tökéletes színvonalon történjen.

Parkettásaink ragaszkodunk a minőséghez, amibe sajnos nem fér bele az alkudozás. A felméréskor megállapított árakat nem fogják csökkenteni. Vagy csak a minőség rovására, de parkettásaink ebben nem hisznek. Ez persze nem azt jelenti, hogy drágán dolgoznak.

ÁRAK

Laminált padló lerakása 2400 Ft/m2 (sztenderd mérettől eltérő 3000 Ft/m2)
Aljzatkiegyenlítés 180 Ft/m2
Szegélyezés (4 cm-es magas szegő) 700 Ft/m
Szegélyezés (4 cm feletti szegő) 700 Ft/m + 150 Ft/cm/m
Korábbi burkolat bontása (burkolattól függően) 500 - 2500 Ft/m2

A munkadíjak az áfát nem tartalmazzák, de a parkettásaink szívét-lelkét, és 15 éves tapasztalatát igen. Az árak irányadóak, ami azt jelenti, hogy egy 1 m2-es kamra esetén nem tudjuk tartani az 1200 Ft-ot, ahogyan egy 1000 m2-es üzlet esetén sem fogjuk tartani az 1400 Ft/m2-es alapárat. Lépcső parkettázásának egyedi költsége van.

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

MIÉRT A MI PARKETTÁSAINK?

Alapvetően nagyon kevés parkettás van az országban. Szépen dolgozni tudó meg még kevesebb. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettásával dolgozunk. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá.

 • Munkadíj-visszafizetési garancia
 • Anti-kókler garancia
 • Garantáltan jó csapat
 • Értéket adnunk át
 • 15 éves szakmai múlt
 • Őszinte segítség, nincs félrebeszélés

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • Hol vállalnak munkát?

  Sajnos csak Budapesten, és annak szűk (10-20km-es) körzetében tudnak parkettásaink munkát vállalni, és még itt is csak a megkeresések 1/3-ára jut idő. Sajnáljuk, ha te kívül esel, sajnos nem találunk emberileg, szakmailag is helytálló parkettást vidéken. (Ha te olyan vagy, jelentkezz nálunk.)

 • Mennyi időn belül tudják elvállalni?

  A parkettásaink nagyon népszerűek, így 2-3 héttel mindenképpen számolni kell, néha olykor 1 hónappal is. Főként nyári időszakban. A felmérésre is általában 1 hetet kell várni.

 • SOS munkára van lehetőség?

  Nincs! Havonta annyi megkeresés érkezik be hozzánk, ami parkettásainknak 3 hónapra is elég lenne. Sajnos nagyon feszített a tempó. Nagyon rövid határidős munkát szinte sosem tudnak elvállalni. Ilyen irányú kérésed, kérlek ne is legyen!

 • Ingyenes a felmérés?

  Nem, de általában nem is csak egy terepszemléből áll. A felmérés rengeteg munkát igényel. Általában egy felmérés 2-3 órányi munkát jelent a háttérmunkával együtt. Sajnos ennyi időt nem tudunk ingyen oda adni. A felmérés 2500 Ft + kiszállás (Bp-en nincs kiszállási díj.)

 • Tudok beszélni a szekemberekkel?

  Parkettásaink a munkára koncentrálnak. Biztosan te sem szeretnéd, hogy az általad fizetett időben a szakember mások kérdésinek megválaszolásával foglalkozzon. Mi tiszteljük az ügyfeleinket, így parkettásaink nem érhetőek el telefonon. Ha felmérést kérsz, akkor meg fognak keresni, de amíg nem vagy ügyfelünk, addig általános kérdések megválaszolására csak írásban van lehetőség

 • Szeretnék veletek dolgozni, mit tegyek?

  Alapesetben 30% az esélye, hogy parkettásaink el tudnak téged vállalni. Mivel te olyan ember vagy, akivel jó együtt dolgozni, és nem vagy tiszteletlen, így máris jobbak az esélyeid. Parkettásainknak a személyiséged is számít. Kérj felmérést!

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017