Van 3 perced, hogy megtudd, melyik padlót imádnád otthon a legjobban? A teszt végén eláruljuk, és meglepünk egy ajándékkal is!

Közel tucatnyi padló típust hoztunk el neked. Laminált padló, bambusz, parafa, furnér, svéd, szalag, vinil…stb. Mindegyikről rengeteget írtunk. Viszont a többségét felesleges neked elolvasnod, mert lehet, hogy épp egy olyan padlóról fog szólni, ami egyáltalán nem neked való. De van közte 1-2 olyan, ami tökéletesen passzolna hozzád, az otthonodba, és az életedbe.

Ha azért vagy itt, hogy ezt megtaláld, akkor jó helyen vagy. Első lépésként derítsük ki, hogy milyen parketta típus kell neked. Az árnyalatokkal, színekkel, dekorokkal, technikai dolgokkal később foglalkozzunk. Szóval mielőtt belevetnéd magad a mélyvízbe, töltsd ki a tesztünket, amiből kiderül mely padlókban érdemes neked gondolkodnod

Milyen parkettát válasszak?TESZT INDÍTÁSA (3 perces)

Nagyon örülök, ha minket olvasol, mert a szorgalmunknak köszönhetően nagyon sok érdekességről sikerült eddig írnunk, elég olvasmányosan. Ha a teszt kitöltése (kb 3 perc) nélkül kezdesz neki a padlókiválasztásnak, egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy órák óta a cikkeinket olvasgatod. Aminek nagyon örülünk. De van most erre több órád? Kezdd a teszttel 🙂

Fedezd fel a burkolatokat

laminalt_thumb

LAMINÁLT PADLÓ

A legnépszerűbb padló típus, mégis kevesen tudják, hogyan kell igazán jól laminált padlót választani. Ha a laminált padlóra esik a választásod, ezt a blokkot olvasd át. Tartalmas lesz!

1 szóban: Változatos

bambusz_thumb

BAMBUSZ PADLÓ

Számunkra több tulajdonsága miatt is világbajnok. Valójában nem is fa az anyaga, hanem fű. De csak óvatosan, mert nem való mindenkinek. Sajnos nekünk se, pedig imádjuk!

1 szóban: Egészséges

parafa_thumb

PARAFA PADLÓ

A fa kérgéből nyert padló. Társaihoz képest sokkal környezetbarátabb burkolat. Ha elkezded használni imádni fogod, de első ránézésre nem biztos, hogy tetszeni fog.

1 szóban: Kényelmes

svedpadlo_thumb

SVÉDPADLÓ

Tömörfa felületű felsőkategóriás parketta. De amilyen magasztos padló olyan problémás is lehet, ha az ember meggondolatlan.. Mindenből a legjobb kell neki, beleértve a tulajdonosát is.

1 szóban: Eredeti

szalagparketta_thumb

SZALAGPARKETTA

Ha megbuknál a „Nekem való a svédpadló?” teszten, akkor a szalagparketta lesz a legközelebbi, amin át fogsz menni. Nívós parketta, aminek van pár technikai előnye.

1 szóban: Fuzionista

ipari_thumb

IPARI PARKETTA

Bírja a kemény igénybevételt, de nem csak iparosoknak való ez a parketta. Az éttermeken, üzleteken túl egy lakásba is megállja a helyét. Csak szokások, és ízlés kérdése, hogy neked beválna-e.

1 szóban: Nyüstölhető

vinil_thumb

MAGIC FLOOR

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1 szóban: Alternatív

szonyeg_thumb

PADLÓSZŐNYEG

Egy kézen megszámolható, mikor érdemes a padlószőnyeg mellett dönteni. Iszonyatosan könnyű elszúrni a választást. Egy nem jól megalapozott döntés, és kész macera lesz, pedig lehet imádni.

1 szóban: Feltételesen

furner_thumb

FURNÉR PADLÓ

Ha te szereted a meg nem értett dolgokat, akkor ez a padló neked való. Szerintem semmi értelme. Ha úgy érzed ez a padló neked való, írd meg, mert iszonyatosan kíváncsiak vagyunk miért?

1 szóban: WTF?

Ennyit nem tudhatsz meg 3 perc alattTESZT INDÍTÁSA (Spórolj időt vele!)

Ronda, de finom tartalmak

A következő cikkek megjelenésükben teljesen, tartalmukban minimális megújuláson fognak átesni. Mivel nem akarjuk addig sem elzárni tőled ezeket, és bevállaljuk ezt a csúnya tördelést, kérlek légy elnéző, és fókuszálj csak a tartalomra.

A következő tartalmak megjelenésükben egyenlőre nem érik el a jó ízlés határát. A designon, és a tördelésen folyamatosan dolgozunk.

Parketta padlófűtésre

Követendő alapszabályok padlófűtésre rakható parketta vásárlásához. Padlófűtés és parketta együttes alkalmazása során nagyon oda kell figyelni a parketta kiválasztására is. Nem mindegy ugyanis , hogy a padlófűtésre milyen nedvességtartalmú, milyen fajtájú, milyen vastagságú, sőt milyen szálirányú parketta kerül majd.

Parketta padlófűtésre

Laminált padló v. padlószőnyeg?

Ha nem biztos a döntésed, és épp vacillálsz, a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy rászánsz erre a cikkre 5 percet. És ha ezek után sem fogod tudni eldönteni, hogy a laminált parketta vagy a padlószőnyeg illik legjobban a lakásodba, és az életedbe, akkor el kell, hogy mondjam, Te vagy a legnehezebb eset, akivel valaha is találkoztam.

Laminált padló vagy padlószőnyeg?

Gyilkos hétköznapok!

Hogyan tehetik tönkre észrevétlenül az egyszerű hétköznapok a laminált padlód? Ugye Te is jártál már olyan lakásban, ahol hetekkel ezelőtt a laminált parketta még mindent beragyogott fényével, de mára kopott, karcos állapotba került. Top 5 gyilkossági kísérlet, amit a padlód ellen elkövetsz.

Gyilkos hétköznapok

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017