KONZULTÁCIÓS FELMÉRÉS!
Parkettásainktól, akik inkább dolgoznak sajgó végtagokkal, mintsem alkalmatlan segédmunkásokkal.

 

A 2Jepetto parkettásai tudomásunk szerint az egyetlenek az országban, akiktől minden új melegburkolat lerakására teljes munkadíj-visszafizetési garanciát kapsz. Ebbe a garanciába nem fér be a hozzá nem értés. Ez pedig neked is jár! Szóval inkább az izomláz, és a sajgó végtag, minthogy hozzád egy alkalmatlan „mester” menjen ki.

 

„Mi mérjük fel, mi is csináljuk meg! „

Nem fog veled megtörténni azt, hogy a felméréskor egy szimpatikus készséges ember megy ki hozzád , majd a munka során már olyan „szakik” vonulnak fel, akiktől inkább menekülnél. Na jó, az eleje igaz. Parkettásaink szimpatikusak, és készségesek. De nincs vállalhatatlan segédmunkás. Szóval itt ezen ne aggódj! Máshol lehet, de itt nem kell!

 

Mit kell tudni a felmérésről?

Nem egy felmérés lesz. A felmérés műszaki paraméterek begyűjtése szokott lenni. Nevezzük inkább konzultációs felmérésnek. Nem csak lehet, hanem kötelező átbeszélni az igényeidet. Mit gondoltál ki, mit szeretnél, mire vágysz? Meg lehet-e valósítani, mit érdemes másképp tervezni? Mik az egyes alternatívák, azok előnyei, hátrányai? És persze a többi általános műszaki, technikai kérdés, amiből máshol a felmérés áll. Mivel egy ilyen konzultáció során a háttérmunkával együtt 2-3 órán át te vagy a középpontban, ezt nem történhet teljesen ingyen

 

A konzultációs felmérés díja 2.500 Ft. (Megrendeléskor visszajár!)

Erre a konzultációra a heti terheltség függvényében kapsz majd időpontot. Budapesti cím esetén ez kb 1 hét, a konkrét kivitelezésre pedig szezontól függően kb 2-4 hétre előre kell tervezni. Azonnali kivitelezésre nincs lehetőség. Ilyen kéréssel ne hozzánk fordulj!

A konzultációs felmérés után pár napon belül kapsz egy ajánlatot. Ha azt el tudod fogadni, akkor hívd fel a megadott telefonszámot, és beütemezhetitek a padlód átalakítását.

Mire szeretnél felmérést kérni?

VÁRHATÓ MUNKA:

ÜTEMEZÉS:

SZEMÉLYES ADATOK:

FELMÉRÉS KÉRÉSE


A felmérésre a terheltségünk és az időpontegyeztetés rugalmassága függvényében 3-14 napon belül tudunk sort keríteni. A felmérés díja 2500 Ft. Ez egy minimális összeg a felmérésre fordított (utazás, felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés) 2-3 órás munkaigényére.

Bejelentkezés telefonon!

Te is biztosan egy olyan parkettást keresel, aki a te általad kifizetett időt nem állandó telefonálgatással tölti. Mi ilyenek vagyunk. Ha szeretnél telefonon bejelentkezni, kérlek mindenképpen kérj visszahívást, amiről mi rögtön kapunk egy értesítést, és amint a nap egy nyugodt fázisába érkezünk, keresni fogunk. Vagy amikorra a visszahívást kéred.

Ha egyetértesz azzal, hogy a parkettás csak akkor tud jó munkát végezni, amikor a munkára koncentrál, és nem kell percenként a telefonért nyúlnia, akkor kérj visszahívást.

UI: Ha azt szeretnéd megtudni tőlünk, hogy hogyan tudod lerakni magad, akkor válassz erre a célra kidolgozott szolgáltatásaink közül. A felmérés ugyanis nem erről fog szólni.

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017