Svédpadló lerakása komplikációk nélkül, vér profin a 2Jepettoval legjobb parkettásaival.

Te már mindent megtettél, hogy az otthonod utánozhatatlan, a padlód lehengerlő legyen! Most parkettásaink jönnek!

A padló a lakásban mindent meghatároz. Ha a padló jelentéktelen, a lakás hangulata is jelentéktelen lesz. Biztos vagyok azonban abban, hogy Te azért döntöttél a svédpadló mellett, mert tudod, nincs szebb látvány a lakásban, mint egy valódi 100% fa padló.

Azzal, hogy a svédpadló mellett döntöttél, egy hatalmas lépést tettél azért, hogy egy lenyűgöző otthont teremts majd magadnak. A padlód sorsa azonban a svédpadló tökéletes lerakásán áll vagy bukik. Nagyon könnyű elrontani, ami általában több 100.000 Ft-tól, akár a milliós károkig is terjedhet.

1. Mielőtt még azt mondanád: “Oké, fiúk!”, ismerj meg parkettásainkat, hogy szimpatikusak-e. Kérd a konzultációs felmérést a svédpadló lerakására!

Messziről jött ember azt mond, amit akar! Élesben már azonban nem mindenki állja meg a helyét. Kérj egy felmérést, ahol megismerheted a parkettásainkat. Ismerd meg a szellemiségünket, miben hiszünk, és hogyan állnak parkettásaink a munkához.

2. Szakmailag maximálisan megállják a helyünket!

Ha nemcsak ezt az oldalt olvastad el eddig nálunk, hanem már többet átböngésztél, némileg ismerheted azt a szellemiséget, ami minket irányít. Tudhatod, hogy az értékteremtő, magas minőségű munkában hiszünk. És ezt azoktól a parkettásoktól is elvárjuk, akivel te általunk kapcsolatba kerülsz.

Néhány apróság, amit vállalni fognak a svédpadló lerakása során:

a.) A svédpadló lerakását a közösen meghatározott határidőre befejezik

b.) A munka során mindig kellő tisztelettel lesznek irántad, és a családod iránt.

c.) Nem tesznek kárt semmiben, és mindent eltakarítanak magunk után.

d.) A svédpadló lerakása alatt kizárólag üdítőt, és energiaitalokat fogyasztanak

e.) Nem pazarolka! Mivel a svédpadló minden m2-ért drágán fizettél, parkettásaink nem kezelhetik ez könnyelműen. Minimális vágási veszteséggel fognak dolgozni.

3. Parkettásaink komolyan veszik azt, amiről nem sokan beszélnek a svédpadlóval kapcsolatban.

A tömörfa svédpadló esetében a pára, hőhíd egy komoly kockázatot jelent. Régebbi típusú ingatlanok esetében a régi beton a felső réteg alatt néha nem elég erős, és a svédpadló páraváltozás miatti belső feszültségét nem bírja el, így az felszakadhat. Mivel a lakások egyre hermetikusabban szigeteltek, és a nyarak néha trópusiabbak, a pára miatt többször adtak ki figyelmeztetést még a parketta gyártók is.

Tömör svédpadlót kockázatosnak ítélt betonra mi már nem ragasztunk közvetlenül párásabb térségben, csak a Svédorászgban is gyakori osb-s módszerrel. De megfontolandó a rétegelt svédpadló az ilyen lakásokban.

A rossz beton, és a magas pára egy fél év alatt tönkretehet mindent, amiért viszont senki nem tud felelősséget vállalni. A párát nem fogják felelősségre vonni. Éppen ezért mi szeretünk a párát komolyan véve parkettázni, ami sok esetben nem merülhet ki a dilatációs hézagok hagyásával.

4. Gyártó által javasolt/előírt alapanyagokkal dolgoznak parkettásaink, vagy csak sokkal jobbakkal

Nagyon fontos számodra a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett, hogy megfelelő segédanyagok legyenek felhasználva. Ezért fontos, hogy első körben mindig a parketta gyártó által javasolt segédanyagok legyenek felhasználva, vagy ha bizonyos körülmények ezt felül írják, akkor akár jobbak is.

Parkettásaink nem nyúlnak ócska, rossz minőségű kiegészítőkhöz, még az ügyfél kérésére sem. De neked ezt mondanom sem kell, hisz azért választottad a svédpadlót, mert tudod mit jelent a minőség, és ehhez ragaszkodsz is.

ÁRAK

Svédpadló lerakása 4800 Ft/m2
Aljzatkiegyenlítés 1800 Ft/m2
Szegélyezés (4 cm-es magas szegő) 700 Ft/m
Szegélyezés (4 cm feletti szegő) 700 Ft/m + 150 Ft/cm/m
Korábbi burkolat bontása (burkolattól függően) 500 - 2500 Ft/m2

MIÉRT A MI PARKETTÁSAINK?

Alapvetően nagyon kevés parkettás van az országban. Szépen dolgozni tudó meg még kevesebb. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettásával dolgozunk. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá.

 • Munkadíj-visszafizetési garancia
 • Anti-kókler garancia
 • Garantáltan jó csapat
 • Értéket adnunk át
 • 15 éves szakmai múlt
 • Őszinte segítség, nincs félrebeszélés

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • Mennyi időn belül számíthatok rátok?

  A parkettásaink nagyon népszerűek, így 2-3 héttel mindenképpen számolni kell. De előfordulhat, hogy 1 hónaposra is duzzad a várólista.

 • SOS munkára is van lehetőség?

  Nincs! Havonta annyi megkeresés érkezik be hozzánk, ami 3 hónapra is elég lenne. Sajnos nagyon feszített a tempó. Nagyon rövid határidős munkát szinte sosem tudnak elvállalni parkettásaink.

 • Hol tudtok munkát vállalni?

  Jelenleg csak Budapest, és annak szűk körzetében. Mivel még itt sem jut erőforrás minden megkeresésre, sajnos vidéki munkákra nem tudunk szakembert biztosítani. De nagyon szeretnénk. Ha esetleg te ismersz profi parkettást, aki hasonló értékrendet követ, mint, amit itt találsz, írd meg neki, vagy nekünk.

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017