Bambusz parketta lerakása a különleges 2 Jepetto-féle módszerrel

A 2 Jepetto-féle módszer lényege tömören: tiéd a kényelem, és a szabadság, miénk a piszkos munka, a földön kúszás, és még a bizalmatlansági kockázat is.

Amit most itt kínálunk Neked az nyilván sokkal többet jelent ennél. Viszont először szeretnék gratulálni, hogy a bambusz parketta lerakása felől érdeklődsz, mert ez azt jelenti, hogy ez a világbajnok burkolat komolyan felkeltette az érdeklődésedet.

Miben segíthetünk Téged a bambusz parketta lerakása során?

Az egyetlen célunk, hogy elégedett legyél velünk, és hogy a bambusz parketta lerakása ne csak egy szakmunkadíj legyen Neked, hanem egy sokkal többrétegű segítség, egy olyan együttműködés, ami a maximumot kihozza a padlódból.

1.) Még ha más szakember mellett is döntenél sokat segítünk neked.

Van számodra egy teljesen ingyenes parketta varázslónk, amiben igényeidre szabott értékelést adunk az ideális padló megtalálásához.

Emellett bármikor megkereshetsz minket egy emailben, hogy feltegyél egy-pár kérdést arról, amit a másik burkoló végez nálad. Nem leszünk féltékenyek! Segítünk!

2.) A felmérésünk nem egy ócska terepszemle, sokkal inkább egy tanácsadás.

Mielőtt még a bambusz parketta lerakása elkezdődne, végzünk Nálad egy felmérést. Itt megismerhetsz minket személyesen is. Láthatod mennyire vagyunk rátermettek, ha bambusz parkettáról van szó. És ha nem tesztik, amit látsz, még mindig visszatáncolhatsz.

De mivel őszinte, és nyílt emberek, vállalkozás vagyunk, nagyon sok mindent megtudhatsz rólunk már itt a weboldalon is.

3.) A bambusz parketta lerakása a lehető legnagyobb rendben fog menni. Mi apait-anyait beleadunk. Neked csak azt kell kitalálnod, mit csinálj a szabadidőddel.

Ha mi végezzük Nálad a parkettázást, akkor biztosan kellemes lesz, hogy azt a vállalható legnagyobb tisztasággal végezzük majd. A bambusz parkettával pedig úgy fogunk bánni, mintha az a sajátunk lenne.

4.) 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, ha elégedetlen vagy velünk. Ilyen kijelentésen más burkoló csak nevetne. De ez

Téged mindenben biztosít!

A garanciánk egyszerű! Ha a végeredménnyel nem vagy elégedett, vagy csalódtál bennünk a bambusz parketta lerakása során, akkor nem kell fizetned érte. Nincs magyarázkodás, vagy apró betű.

5.) A 2 Jepetto-féle módszer egyetlen csalókája, hogy nem egy bolhapiac. Made in Hungary!

Nagyon igyekszünk, hogy az együttműködésünk alatt rengeteg segítséget adjunk, amellett persze, hogy a bambusz parketta lerakása tökéletes színvonalon történjen.

Mi ragaszkodunk a minőséghez, amibe sajnos nem fér bele az alkudozás. A felméréskor megállapított árakat nem tudjuk csökkenteni. Vagy csak a minőség rovására, de mi ebben nem hiszünk.

6.) Mennyi a munkadíja a bambusz parketta lerakásának:

Bár a pontos ajánlathoz felmérés szükséges, online árajánlat generátorunkkal a számítógép automatikusan készít neked egy becslő számítást.

ÁRAK

Bambusz parketta (klikkes) lerakása 2800 Ft/m2
Bambusz parketta lerakása ragasztva 3500 Ft/m2
Aljzatkiegyenlítés 1800 Ft/m2
Szegélyezés (4 cm-es magas szegő) 450 Ft/m
Szegélyezés (4 cm feletti szegő) 700 Ft/m + 150 Ft/cm/m
Korábbi burkolat bontása (burkolattól függően) 500 - 2500 Ft/m2

MIÉRT A MI PARKETTÁSAINK?

Alapvetően nagyon kevés parkettás van az országban. Szépen dolgozni tudó meg még kevesebb. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettásával dolgozunk. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá.

 • Munkadíj-visszafizetési garancia
 • Anti-kókler garancia
 • Garantáltan jó csapat
 • Értéket adnunk át
 • 15 éves szakmai múlt
 • Őszinte segítség, nincs félrebeszélés

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • Hol vállalnak munkát?

  Sajnos csak Budapesten, és annak szűk (10-20km-es) körzetében tudnak parkettásaink munkát vállalni, és még itt is csak a megkeresések 1/3-ára jut idő. Sajnáljuk, ha te kívül esel, sajnos nem találunk emberileg, szakmailag is helytálló parkettást vidéken. (Ha te olyan vagy, jelentkezz nálunk.)

 • Mennyi időn belül tudják elvállalni?

  A parkettásaink nagyon népszerűek, így 2-3 héttel mindenképpen számolni kell, néha olykor 1 hónappal is. Főként nyári időszakban. A felmérésre is általában 1 hetet kell várni.

 • SOS munkára van lehetőség?

  Nincs! Havonta annyi megkeresés érkezik be hozzánk, ami parkettásainknak 3 hónapra is elég lenne. Sajnos nagyon feszített a tempó. Nagyon rövid határidős munkát szinte sosem tudnak elvállalni. Ilyen irányú kérésed, kérlek ne is legyen!

 • Ingyenes a felmérés?

  Nem, de általában nem is csak egy terepszemléből áll. A felmérés rengeteg munkát igényel. Általában egy felmérés 2-3 órányi munkát jelent a háttérmunkával együtt. Sajnos ennyi időt nem tudunk ingyen oda adni. A felmérés 2500 Ft + kiszállás (Bp-en nincs kiszállási díj.)

 • Tudok beszélni a szekemberekkel?

  Parkettásaink a munkára koncentrálnak. Biztosan te sem szeretnéd, hogy az általad fizetett időben a szakember mások kérdésinek megválaszolásával foglalkozzon. Mi tiszteljük az ügyfeleinket, így parkettásaink nem érhetőek el telefonon. Ha felmérést kérsz, akkor meg fognak keresni, de amíg nem vagy ügyfelünk, addig általános kérdések megválaszolására csak írásban van lehetőség

 • Szeretnék veletek dolgozni, mit tegyek?

  Alapesetben 30% az esélye, hogy parkettásaink el tudnak téged vállalni. Mivel te olyan ember vagy, akivel jó együtt dolgozni, és nem vagy tiszteletlen, így máris jobbak az esélyeid. Parkettásainknak a személyiséged is számít. Kérj felmérést!

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017