Béreld ki az eszközparkunkat a laminált padló, vinil, lvt, szalagparketta lerakásához, és rakd le magabiztosan!

Minden esélyed meg van arra, hogy a laminált padlót jól lerakd. De meg van ehhez minden eszközöd is? Megfelelő eszközök nélkül arra is megvan az esélyed, hogy elszúrd, hogy drámaian megfizesd ennek a próbálkozásnak az árát. A kijavítás költségei mindig magasabbak, mint elsőre jól lerakni, nem beszélve a belefektetett rengeteg időről, ami talán mindannyiunk életében a legdrágább.

Itt a lehetőség, hogy te legyél a Csináld magad parkettázás királya, királynője. Minden eszközt megkapsz tőlünk, sőt rengeteg hasznos tudást is, hogy olyan minőségben, olyan profizmussal tudd lerakni a laminált padlót, amit talán nem is nézel most ki magadból.

Válaszd az idegeskedéssel és a csalódásokkal megélt lerakás helyett az alkotás örömét. Ezzel az eszközparkkal a lehető legjobb énedet fogod tudni kihozni magadból, és a végén lesz egy szuper padlód, amire büszke lehetsz, és amiről boldogan fogod mesélni, hogy te raktad le.

Ha te is azon gondolkodsz, vagy már el is döntötted, hogy lerakod magadnak a laminált padlót, mert nem találsz csak 1 év határidővel parkettást, vagy úgy érzed, hogy a munkadíjak lassan a luxuskiadások szintjét veregetik, akkor tényleg jó helyen vagy. De ha csak szimplán szereted magadnak csinálni, szeretsz új dolgokat tanulni, és vágysz egy újabb sikerélményre, akkor is itt a helyed.

Két egyszerű, de baromi jelentős problémára fogunk megoldást adni. Amik nélkül garantáltan nem fogod tudni lerakni a laminált padlót.

1.) Legyen hozzá minden eszközöd anélkül, hogy több 100.000 Ft-t kellene elköltened érte. Ne kelljen ismerős ismerősétől több hetes utánajárásokkal, napi emlékeztetők írásával kölcsönkérni gyanúsan rossz állapotú eszközöket.

 

2.) Legyen egy kis tudástár azon a pár lépéses képes útmutatón kívül, amit a laminált padló csomagolására lerakási útmutatóként adnak.

Béreld ki a profi eszközparkunkat töredék áron és vidd el BÓNUSZBA az oktatóanyagunkat

Összeállítottunk egy komplett eszközparkot, hogy a laminált padlót, lvt padlót magad is le tudd rakni. Olyan eszközöket válogattunk bele, amit szakemberként mi is nap mint nap használunk. Ezek az eszközök a kezed alá fognak dolgozni, és nemcsak úgy fogod érezni magad, mint egy profi, hanem úgy is fogsz tudni dolgozni. A munka gördülékeny lesz és magabiztos. Sokkal sokkal precízebben fogsz tudni dolgozni, mintha az egészet egy dekopírral akarnád lerakni. Még az olyan apróságokra is gondoltunk mint az ácsceruza.

 

Összesen 15 különböző eszköz karnyújtásnyira, hogy segítsenek téged a laminált padló lerakása során. 

LVT, laminált padló vágó

A szakemberek kedvenc lvt, laminált padló vágó eszköze ez a kézi giotin. A dekopírnál sokkal kisebb zajjal és sokkal kevesebb porral porral lehet vele a padlót vágni. A VLC 1000 vágóval az egyszerű giotonokhoz képest kisebb erővel vágni lehet vele a padlót.

Dekopír fűrész

A VLC 1000 ideális a gyors rövid oldali vágásokhoz, de sarkok, formák, beugrók vágásához már dekopír fűrész kell. Ebben egy Bosch dekopír fog neked segíteni. De szalagparketta, lerakásánál is hasznos lesz.

Illesztőkészlet

Tartalmaz egy kontúrkijelölőt, amivel fűtéscsövek kisebb kiugrások, ajtófélfák kontúrjai átrajzolhatóak a padlóra, de tartalmaz egy univerzális dekékszögű vonalzót, amivel a rövid oldali vágásokat lehet könnyen felrajzolni. Illetve egy illesztőt, amivel a hosszanti oldali vágások (utolsó sor) lesznek könnyen átrajzolhatóak a padlóra. Még akkor is, ha a fal ferde

Ezek a legfontosabb eszközök a csomagban:

Szögillesztő, szögfelező

Ez a szögillesztő, szögfelező segíteni fog a sarkok pontos szögét felvinni vagy a laminált padlóra, vagy a gérvágóra. Sajnos nem mindenki fog a tökéletes derékszöggel találkozni. Ezzel az illesztővel könnyen fel fogja tudni majd rajzolni a fal futási szögét a padlóra.

Szegélyezőkészlet

Tartalmaz egy fűrészállványt, ami a vágás mellett a szögmásolást is lehetővé teszi. A fal találkozási szögét (ami csak ideális esetben 90 fok), át kell vinni a szegélyekre. Ez az állvány ebben segít. Tartalmaz továbbá egy japánfűrészt, és egy ragasztó kinyomó pisztolyt, ha a szegő ragasztva kerül felrakásra.

Az apróságok

A lerakáshoz szükséges lehet még jó pár apróságra. Ácsceruza a vágások felrajzolásához, sniccer az alátétek vágáshoz, mérőszalag a méréshez, dilatációs távtartó a szélekhez, beüdövas a padló összeillesztéséhez, kalapács, ütőfa, fémfűrész a burkolatváltók vágásához..

A bérlés mellé BÓNUSZBA megkapod az alábbi segédleteket, videós anyagokat.

LERAKÁSI ÚTMUTATÓ

Hogyan válaszd ki a lerakási irányt, hogy ne szívj a lerakás végén? Beszélünk az aljzatról, az alátétekről, majd jönnek a gyakorlatias videók. Rámegyünk a nem ideális szituációkra, vágásokra. Mi van, ha a fal nem egyenes, hanem ferde, mi van ha van 2 pozitív sarok, egy átvezetés. Több mint 25.000 karakternyi oktató anyag, több órás videós segédlettel.

Mire ad megoldást? Ha magad raknád le a laminált padlót, úsztatott parkettát, akkor ez egy komplett csináld magad útmutató. Ha szakival, akkor csak fuss át rajta, hogy lásd, és értsd  a legfontosabb folyamatokat.

ELLENŐRZŐ NAPLÓ

Ez a 2 oldal megment a garanciális hibáktól. Csökkentsd a parkettázási hibalehetőségek esélyeit drasztikusan akár 80-85%-kal mindössze az ellenőrzési napló vezetésével, amihez megoldókulcsot is adunk. Akár te parkettázol, akár egy ismerősöd fogja levezényelni,  jelentős kellemetlenségeket spórolhatsz meg vele. Csak ki kell nyomtatnod!

Mire ad megoldást? Hogy kevés befektetett idővel is a lényegre tudj koncentrálni, és a munkát folyamatosan vissza tudd ellenőrizni, még akkor is, ha nem is értesz hozzá, és hogy ne veszítsd el a padlóra kapott garanciádat.

RECSEGŐ LAMINÁLT ELLEN

Lehet, hogy azt hiszed mindent jól csinálsz mégis 3-6 hónap múlva recsegni kezd a laminált padlód. Két helyen tudod elrontani, de három olyan munkafolyamat van, ahol a lerakás hibáiból eredő recsegésnek az esélyét szinte teljesen kizárhatod. Javítsd ki a laminált padló recsegését ezzel a teljes körű útmutatóval.

Mire ad megoldást? Hogy kiküszöböld, vagy elkerüld azt az gyakori (és költségesen javítható) jelenséget, amiről mi  hetente kapunk leveled. Miért recseg? Mivel lehetett volna elkerülni? És mit tudok most én tenni, vagy az ezermesterem?

ALJZATKIEGYENLÍTÉS

Hogyan ellenőrizd, hogy nincs-e baj a betonnal? Mit kezdj a repedésekkel? Hogyan számold ki az öntési vastagságot? Hogyan válassz megfelelő aljzatkiegyenlítőt? Hogyan számold ki az anyagszükségletet? Mikor kell zsaluzz? Több mint 21.0000 karakternyi útmutató közel 1 órás videóval.

Mire ad megoldást? Hogy tudd milyen egy padlónak a rossz aljzat, és elkerüld az erre történő fektetést. Ha magad csinálod, akkor meg, hogy fel tudd ismerni, és ki is tudd javítani az aljzat különböző hibáit.

VISSZASZEDÉSI ÚTMUTATÓ

Nem vált be a lépészaj-csökkentő alátét? Nem lett jól kiöntve az aljzat? Megsérült egy szál a szoba közepén, és ki kell cserélni? Számtalan oka lehet, hogy a lerakott laminált padlót felszedéséről kell gondoskodni. Ez a 12 lépéses útmutató teljes részletességgel bemutatja a felszedést.

Mire ad megoldást? Ha beütött a baj, és utólag derül ki, hogy valaki valamit rosszul csinált,  gyorsan és költség nélkül vissza tudd szedni a laminált padlót úgy, hogy baromi könnyű legyen visszarakni.

ESZKÖZBEMUTATÓ

A legfontosabb egyközökről már most megnézhetsz egy gyors összefoglalót, de azért részletesebb bemutató videót is fogsz kapni. Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik eszközt hogyan kell használni, itt meg fogod tudni azokat nézni. Ezek rövid, eszközönként mindössze pár perces segédlet. De alapvetően könnyen kiismerhető eszközökről van szó.

 

A legtöbb eszközt a bérlés előtt az igényeidhez mérten mi beállítjuk, hogy neked csak használni kelljen. Kérlek, az eszközöket mindig rendeltetésszerűen használd!

EGYÉNI KÉRDÉS

Hiába a rengeted szakmai cikk, bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor egyedi segítség kell. Online szakértői segítséget kapsz tőlünk, Magyarország legtöbbet publikált szakértőitől, akik egyébként teljesen függetlenek, és szabadak a tanácsadásban. Vagyis bátran mondanak kritikát is.

Mire ad megoldást? Hogy bármikor tudj egy független szakértői félhez fordulni a parkettázás bármely kérdését illetően is.  Hogy ne stresszelj túl egy kérdést, amire van jó válasz!

BÓNUSZ: SZÍNVÁLASZTÁS

A színharmóniák megalkotása, vagyis az, hogy melyik színhez mi illik, ezzel a puskával már már gyerekjáték lesz. 6 különböző színharmónia-tipust mutatunk, aminek a segítségével úgy olvasod le az egymáshoz passzoló színeket, mint más a villanyórát. Gyorsan és egyszerűen.

Mire ad megoldást? Hogy ne párosíts olyan színeket, amiktől fejfájásod lesz. Olyanokat, amikre rossz ránézni, miközben arra pénz áldoztál. Hogy a színválasztás egyszerű legyen, mint az óraleolvasás.

JÖN: KRITIKA

Melegburkolatok, amiket szeretünk, és melegburkolatok, amiket nem. Őszinte vélemény a piacon megtalálható legtöbb melegburkolatról. Milyen parkettákat kerüljünk inkább el, mit fogunk biztosan szeretni? Szubjektív, MÁRKAFÜGGETLEN rangsor a legjobbakról!

Mi jön még? Nagyon sok videós tartalmat tervezünk, illetve olyan cikkeket, amiket nyilvánosan nem szeretnénk megosztani.Mi ezt a szakmát szeretetből csináljuk. Amivel segítünk neked, azt kérheted tőlünk, kidolgozzuk.

Neked tényleg szükséged van erre, ha...

Ha magabiztosan akarsz parkettázni

Ha szereted azt az érzést mikor profi eszközök vesznek körbe, és azokkal profi minőségben tudsz alkotni. És a legfontosabb, hogy a munka végeztével büszke lehetsz majd magadra. Nem az ideg fog szétvetni, hanem az a jól eső érzés fog körbevenni, hogy erre is képes voltál.

Ha nem akarsz szarakodni

Tudom ez erős, de van arra jobb szó, mikor ott vagy egy feladat előtt, eltervezted, hogy akarsz haladni, és az idő felénél még kb semmire nem jutottál? 30 perccel a kezdés után egy olyan szituáció elé kerültél, amire egyáltalán nem gondoltál, és nem is tűnik olyan egyszerűen megugorhatónak.  A lendület egyszer csak odaveszik, az önbizalmad a porokban. Ezekkel az eszközökkel, és bónusz videókkal erre sokkal, de sokkal kisebb az esély.

Ha nem akarsz kompromisszumokat

„Hát ez a piskóta lehetett volna finomabb is, de nem volt itthon elég tojás.” „Egész jó lett, csak kár, hogy nem volt facsapozóm, mert akkor nem látszódna a csavarozás.” „Jobban is körbevághattam volna a laminált padlón, de nem volt hozzá kontúrrajzolóm.” Sokszor nem azért kényszerülünk kompromisszumokra, mert nem vagyunk képesek a jobb teljesítményre, hanem mert nem állnak rendelkezésre hozzá az eszközök. Itt több mint egy tucat eszköz fog segíteni neked.

Semmiképpen ne béreld ki ezt az eszközparkot....

Ha nincs semmi műszaki érzéked

Ezek az eszközök bármennyire is egyszerűek, és bármennyire sok támogatást is kapsz tőlünk, kell egy alapvető műszaki érzék. Ha még sosem volt a kezedben kalapács, akkor nem biztos, hogy ezzel kell kezdened. Az eszközök alapvetően egyszerűen használhatóak, de annak nem való, akinek nincs semmi Csináld magad! jártassága.

Ha nem tudsz rá vigyázni

Ha te hagyod beszáradni az ecsetet, ha hagyod rászáradni a habarcsot az eszközökre, akkor ez az eszközpark nem neked való. Ezek az eszközök azért vannak, hogy segítsenek téged, így meg kell becsülni azokat úgy, hogy rendeltetésszerűen használod, és tisztán tartod azokat a munka után.

MENNYIBE KERÜL A BÉRLÉS?

Az eszközök, amiket be kellene szerezned a lerakáshoz még minimális, amatőr szinten is a legolcsóbb eszközöket figyelembe véve is 40.000 – 50.000 Ft lenne. Tőlünk viszont profi minőségű eszközöket fogsz kapni, a legmagasabb szinten. Egyetlen ládában ott lesz neked minden, ami a lerakás során kellhet. Ráadásul a BÓNUSZ oktató segédletek is a segítségedre lesznek, hogy magabiztosan, hibák nélkül, gördülékenyen tudd lerakni a laminált padlót.

 

Ezekkel az eszközökkel a munka nem lesz sz@rakodás, hanem élmény! Ennek viszont ára van. Profi gépek, profin karbantartva.

A bérleti díj 1 napra (24 óra): 10.000 Ft, minden további megkezdett napra + 5.000 Ft. Maximum bérlési idő: 7 nap.

Mi hiszünk abban, hogy a parkettázási szakma imádni való. Szeretnénk, hogy a parkettázásban a sikerélmények határoznának meg, hogy megéld az alkotás örömét.

 

Ne úgy érjen véget a parkettázás, hogy a „francba, VÉGRE!”, hanem „ez de jó volt”! Az építőiparban, az építkezésben, felújításban ilyet elképzelni is alig lehet manapság. Amikor mindenki a fejét fogja, szenved, és talán te is így vagy vele, pedig igen is lehetne másképp.

 

Azt nem tudom ígérni, hogy az egész lakásfelújításodat megkönnyítem, de a laminált padló lerakásában ennél komolyabb segítséget máshol nem kapsz.

HOL, MIKOR LEHET ÁTVENNI?

Az eszközöket a 1162 Budapest, Timur utca 12 szám alatt lehet átvenni előzetes foglalás alapján kizárólag napközben 8 – 17 óra között. Az eszközök egy 90x40x35 cm nagyságú ládában vannak, súlya kb. 20 kg. Tömegközlekedéssel nem ajánljuk elvinni. Házhoz szállítást korlátozottan, előzetes egyeztetés alapján tudunk vállalni, melynek díja oda-vissza szállítással 5.000 Ft.

Megközelítés:
Az Örs vezér terétől mindössze 10 percre vagyunk. Az IKEA mellett a Füredi úton kell menni egyenest, át a vasúti síneken, majd a Rákosi úton végig. A Rákosi út végén balra kanyarodva érjük el a Timur utcát. Az egész egy hosszú, egyenes szakasz, kb. 10 perc úttal.

 

Tömegközlekedéssel az Örs vezért teréről indul a 31-es busz, amivel el kell menni a végállomásig, majd a buszon maradva el kell jönni a Szlovák úti megállóig. Ez a megálló pont előttünk található. Javasoljuk, hogy mégis kocsival gyere, mert 20 kg-os ládát, kerekei ellenére, nem könnyű mozgatni.

Béreld ki az eszközparkunkat a laminált padló, lvt, vinil, szalagparketta lerakásához, és rakd le csalódások nélkül:

Emlékszem, életem első lamináltozását egyetlen dekopírfűrésszel csináltam, aminek a pengéje időnként menet közben kiesett. Nemcsak veszélyes volt, de olyan rosszak lettek a rövid oldali vágások, hogy a széleket még a szegély se tudta takarni mindenhol. A padló javíthatatlan volt, én meg megalázott. Ennek szöges ellentétjét kívánom neked, és ezzel az eszközparkkal erre minden esélyed meg is lesz.

SZEMÉLYES ADATOK

BÉRLÉSI ADATOK

Ne feledd: A bérleti díjon felül a bérléskor 50.000 Ft kauciót is fizetni kell.

Bérlés feladása


A bérlést követően munkanapokon még aznap felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a bérlési időszakot, és átvétel időpontját átbeszéljük. Elküldjük a bérleti szerződést, hogy átvételkor csak át kelljen futnod.

Gyakori kérdések a bérléssel kapcsolatban?

Bérlési idővel, hosszabbítással kapcsolatos kérdések

Mit fogok tudni lerakni az eszközökkel?

Bármilyen vastagságú laminált padlót, vinil padlót, lvt padlót, szalagparkettát, klikkes parafa padlót, furnér padlót. De hidegburkolatot, svédpadlót és bambusz padlót, illetve hagyományos parkettát, és ipari parkettát már nem.

Mennyi időre kell kibérelnem az eszközöket?

Ha az aljzattal már nem kell dolgozni, akkor egy nap alatt akár 40-60 m2-t is le lehet rakni, de minél több a helyiség, minél bonyolultabb az alaprajz annál kevesebb területtel lehet végezni 1 nap alatt. A szegélyezés viszont könnyen átcsúszhat a következő napra. A 2 napos bérlés a javasolt, mert ha megcsúszol, nem tudjuk garantálni a hosszabbítást, mert lehet már le van foglalva a következő naptól.

Mi van a lerakás tovább fog tartani, mint a bérlés?

Az eszközöket csak arra az időre kapod meg, amire a bérleti szerződés szól. Ha tovább szeretnéd bérelni mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy van e lehetőség a bérlést meghosszabbítani, mert lehet hogy másnapra már valaki lefoglalta az eszközöket. Értesítés nélküli hosszabbítás esetén a napi bérleti díj háromszorosa kerül felszámításra.

Mi van a lerakás tovább fog tartani, mint a bérlés?

Ez esetben foglalást kell hosszabbítani, de ezt mindenképpen jelezni kell előtte. Ahogy egy szállodában is jelezni kell, hogy tovább szeretnél maradni, úgy nálunk is, hogy más foglalással ne legyen ütközés.

Hétvégére is ki lehet bérelni az eszközöket?

Igen, de a hétvége minden esetben két napnak felel meg. Az eszközök visszavitelére hétvégén azonban nincs lehetőség. Hétvégi bérlés esetén az eszközöket péntek délután kell felvenni, és hétfő reggel kell visszahozni.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Mennyibe kerül a bérlés?

A bérlés díja a bérlési időszak hosszától függ. A bérleti díjak:
1 napra: 15.000 Ft
2 napra: 20.000 Ft
3 napra: 25.000 Ft
4 napra: 30.000 Ft
5 napra: 35.000 Ft

Kell kauciót fizetni a bérléskor?

Igen, ennek összege 50.000 Ft, amit a bérleti díjon felül kell fizetni. Természetesen ez teljes egészében visszajár, ha az eszközök épen, tisztán, időben érkeznek vissza. Rendeltetésszerű használatból eredő kopások előfordulhatnak.

Lehet bankkártyával fizetni?

Klasszikus bankkártya terminálunk nincs, de bankkártyával fog tudni fizetni online fizetési keretek között, mint egy webshopban. A kauciót azonban csak készpénzben tudja kifizetni.

A kaucióból levonható a bérleti díj?

Nem, a bérleti díj a kaución felül fizetendő. A kaucióból kizárólag elmaradt (hosszabbítás esetén) bérleti díj vonható le.

Eszközökkel kapcsolatos kérdések

Aljzatkiegyenlítéshez szükséges eszközöket is tartalmaz?

Egyenlőre nem.

Csak laminált padlót tudok lerakni az eszközökkel?

Nem. Voltaképpen bármilyen ragasztás nélküli (úsztatott) fa padló lerakására használható.  A giotin vágó ugyanakkor maximum 14 mm vastag laminált padló és LVT vágására használható. Parafa, szalagparketta, bambusz parketta esetén a vágásokat dekopírral kell elvégezni.

Lehet még más eszközre szükségem?

Segédanyagokra, mint festőszalag az alátétek találkozásának leragasztására, ragasztó a szegő rögzítésére, de ezeket is megveheted tőlünk, ha szükséged van rá.

Mi lesz, ha elveszítek valamit a csomagból?

Ez esetben az eszköz szerződés szerinti értékét meg kell téríteni. Amennyiben a kaució ezt nem fedezi teljesen, úgy a különbözetet még készpénzben ki kell fizetni a visszavitelkor. Kérlek, vigyázz rá, és összekészítéskor végezz egy leltárt.

© Copyright 2017