Ha jártál már kínai piacon, biztosan Te is láttál már olyan utánzatokat, amik az eredeti márkás termékkel teljesen azonosak. Látszatra legalább is. Én már estem kísértésbe ilyenkor, és biztos vagyok benne, hogy Te is nehezen tudnál ellenállni ilyen profi utánzatoknak.

Persze, ha tényleg profi! Mert most mutatni fogok Neked egy nem mindennapi másolat, ami még az otthonod nagy stílusjegye is lehet.

Ha szereted a fapadlók természetes hatását, klasszikus szépségét, de nincs lehetőséget az eredetire, vagy nem jöhetnek szóba bizonyos tulajdonságai végett (pl:vízállóság), mutatok Neked egy olyan utánzatot, amire még a szakértők is azt mondják: „Ez igen!”

Mit tud ez a Magic floor?
(A Magic floor a termék hivatalos neve – nem mi találtuk ki)

A Magic floor nem más mint egy több rétegű vinil alapanyagú melegburkolat. Elsőre egy mezei PVC burkolatnak tűnik. Közelről megnézve azonban szemet gyönyörköttető lehetőségeket rejthet.

A Magic floor felülete szinte összetéveszthető hasonlóságot mutat a svédpadlók fás mintázatával. A Magic floor egy újabb utánzata a világbajnok fa padlóknak, de azok között talán a legjobb.

Milyen lehetőségeket rejt a Magic floor?

  1. Rengeteg választékban kapható, ami látszatra rendkívül jól utánozza a fapadlók mintázatát. De kapható kő, padlószőnyeg, szövött mintában is.
  2. Vinil alapanyagát tekintve teljesen vízálló, azaz ezzel a lehetőséggel kellemes hangulatot vihetünk a fürdőszobába is.
  3. Minden egyes lapnak – lap kiszerelésben kapható – más mintázata van, ezért nincs műanyag hatása
  4. Rendkívül kopásálló, így magas fogalmú helyiségekben is jól bírja a megpróbáltatásokat
  5. Kombinálható padlófűtéssel is

Bár a Magic floor csak egy utánzat, és az eredeti fa padlók szépségét, hangulatát nem képes teljes egészében átadni, mégis Neked egy remek lehetőség lehet arra, ha szeretnéd a lakásodat feldobni, de nincs elég félretett pénzed a keményfa padlóra, vagy egyszerűen egy meleg, de vízálló padlót keresel.

A Magic floor lap kiszereléséből adódóan kevés felesleges veszteséggel lehet számolni a lerakáskor, és javításuk megoldható csupán a sérült elemek cseréjével. Nem dilatál, így amíg a fa padlóknál a páratartalomra nagyon kell figyelni, itt ezt teljesen el lehet felejteni.

A Magic floor teljesen színtartó, mérettartó, 100% vízálló, és extra kopásállóságú.

Az egyetlen, amire szüksége van, egy szép, egyenes alzat! Jól hangzik?