Barna Szőlőskert Tölgy Quick Step – Vinyl

21070 Ft

A Quick Step sötét színű vinil padlója nem csak esztétikus, de tartós és praktikus is. Az IP32 kopásállóságnak köszönhetően hosszú élettartamú, a 4,5 vastagság pedig kényelmes járást biztosít. Ráadásul padlófűtésre is rakható, így a hideg idő sem okoz gondot. A vinil anyag könnyen tisztítható, így mindig ragyogóan tiszta lesz az otthona. A Quick Step minőségével pedig garantált a tartósság és az esztétikum. Válassza a Quick Step vinil padlóját, és érezze magát otthon igazán kényelmesen és stílusosan!

Vastagság Kopásállóság Felület
4,5 IP32 Matt
KIÁLLÍTOTT TERMÉK

Ez a padló sokkal szebb élőben. Győződj meg róla te magad is! Nézd meg, érintsd meg, szeresd meg: IPS Király 1144 Bp., Nagy Lajos király útja 112.

CIKKSZÁMA:

Megnéznéd élőben? Írd fel a cikkszámát a könnyebb beazonosítás végett:PUCL40078

HOL KAPHATÓ?
Tömeg 8,66 kg
Méretek 1510 × 210 × 4,5 cm
Márka

Színárnyalat

Termék típus

Fózolt

Környezetbarát minősítés

Kopásállóság

Anyaga

Felület

Padlófűtés

Ragasztást igényel

Vastagság

Vízálló

Irány az IPS Király!

Az IPS egy olyan hely, ahol nemcsak melegburkolatot vehetsz, de megismerheted mit is jelent rajongani a fa burkolatokért. Ahol szeretetből szolgálnak ki és nem munkaköri kötelességből. Ahol a szakcikkeinkből megismert magam szaktudás vár, és nem egy bullshit értékesítési szöveg.

parketta üzletpartnerünk

A pontos cím: 1144 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.

Nyitva vannak, és szeretettel várnak téged:
Hétfőtől Péntekig: 10:00 – 18:00 között
Szombaton: 10:00 – 14:00 között (Vigyázz! Örültek háza)

Parkolás:
Belső udvaron az üzlet előtt közel tucatnyi parkolóhely van. Szombaton lehet, hogy csak kint tudsz megállni, de akkor díjmentes a parkolás, és a szemben lévő szervízúton biztos lesz hely.

+Tipp:
Tudtad, hogy az IKEA pontosan 6 perc távolságra van kocsival, de a villamos is néhány megálló után ott van? Akár azzal is összekötheted!

 

Több infó az üzletről

show blocks helper

Ár

Tipus

Árnyalat

Fózolt

Márka

Padlófűtés

Vastagság

Vízálló

© Copyright 2017