Prémium tudástár

4990 Ft/fiók

Report Abuse

Report an abuse for product Prémium tudástár

Kategória:

KERÜLD EL A PARKETTÁZÁS TÖBB 100.000 FORINTOS POFONJAIT

Az időt nem sajnálva, leültünk, és kitaláltuk, hogyan tudunk téged úgy segíteni a parkettázásban, melegburkolásban, hogy a kivitelezésben bárki keze munkája is legyen benne, az számodra a lehető legbíztatóbban érjen véget. Hogy ne öregedj 5 évet 2 hónap alatt. Hogy ne szenvedj több 100.000 Ft-os kárt egy kivitelezési hiba miatt, amit egyébként kénytelen lennél benyelni. Hogy ne érezd magad hülyének, és ne legyél rászedhető.

De ne érts félre! Nem azt akarjuk, hogy profi parkettás légy! Ahhoz azért kéne sok gyakorlás is. Azt akarjuk, hogy a parkettázás nálad gördülékeny legyen, és problémáktól mentes. Hogy tudd, mikor akarnak valami kókány munkára rábeszélni, és hogyan ismerd fel, ha valaki mögött tényleg szakértelem van.

Hogy elkerüld azokat az eseteket, amik általában több 100.000 Ft-os károkat hoztak maguk után. Hogy tudd élvezni, és ha magad fogod csinálni, akkor kellő magabiztossággal állhass neki, biztos tudással a hátad mögött, és ne arra az “ideális” kirakatvideóra építve, ami lerakási útmutatóként a youtube-on fent van.

Én imádom ezt a szakmát, és szeretném, ha te is a ezt az oldalát látnád. Az alkotásban lévő örömöt! És, mit is adunk ezért?

 

1. Ellenőrző napló:

Ezzel a két oldalas (+ 3 oldalas megoldókulccsal rendelkező) naplóval a melegburkolás, parkettázás során előforduló hibázási lehetőségek 80-85%-t garantáltan el fogod kerülni. Recseg? Felpúposodik? Szétválik? Mozog? Ha követed a naplót máris óriási pofonoktól menekülsz meg!

Hasonló, de még akkor sem ennyire pontos, és részletes dokumentációt azok a nagy beruházók szoktak csinálni (Swietelsky, Strabag), akik mögött több 100 milliós, vagy milliárdos építőipari beruházások vannak. Mert ők egyszerűen biztosra mennek.

2. Lerakási kép/videótár:

Hogyan válaszd ki a lerakási irányt, hogy ne szívj a lerakás végén, vagy hogy szebb legyen az eredmény? Kielemzünk néhány alaprajzot, de beszélünk az aljzatról, az alátétekről, majd jönnek a gyakorlatias videók. Beszélünk az eszközökről, mi az ami biztosan kell, mi az ami elhagyható, vagy helyettesíthető.

Rámegyünk a nem ideális szituációkra, vágásokra. Mi van, ha a fal nem egyenes, hanem ferde, mi van ha van 2 pozitív sarok, egy cső a sarokba, vagy egy oszlop középen.

3. Kiszámoló:

Mennyibe kerül a parkettázás? Mire lenne elég a tervezett összeg? Töltsd ki az űrlapot, és kiszámoljuk neked, hogy mennyibe kerülne nálad a parkettázás. A kalkulációnál több mint 100 költségtételből dolgozunk. Több alternatív lehetőséggel.

Plusz kapsz ajándékba egy költségvetés-figyelőt, és kalkulátort, amisegít neked abban, hogy meg tudd tervezni a lakásfelújítással járó kiadásaidat munkafázisonként (bontás, gépészet, kőművesmunka,festés,burkolás…stb.), és figyelemmel kísérd a tervhez képesti eltérést a tényleges kiadásnál. Az excel számol helyetted is.

4. Színek a lakásban – színharmónia puska:

Nagyon sokan félnek a színválasztástól, pedig ez a folyamat egyszerűbb mint az ember gondolja. A színharmóniák megalkotása, vagyis az, hogy melyik színhez mi illik ezzel a puskával már már gyerekjáték lesz.

A segédletben mutatunk 6 különböző színharmónia-tipust, aminek a segítségével úgy olvasod le az egymáshoz passzoló színeket, mint más a villanyórát. Gyorsan és egyszerűen.

Ezen felül megmutatjuk melyik az az egyszerű, mindenkiben ott rejlő képesség, amire szükséged van ahhoz, hogy valóban harmonikus színek díszítsék az otthonodat, irodádat.

 

5. Visszaszedési útmutató:

Nem vált be a lépészaj-csökkentő alátét? Nem lett jól kiöntve az aljzat? Megsérült egy szál a szoba közepén, és ki kell cserélni? Számtalan oka lehet, hogy a lerakott laminált padlót felszedéséről kell gondoskodni. Ebben a 12 lépéses képekkel illusztrált útmutatóban minden apró mozzanatot sorra veszünk, hogy probléma nélkül, visszarakhatóan fel tudd szedni a laminált padlót, vagy bármely úsztatott melegburkolatot.

Az útmutatóval gyorsabban, és sérülés nélkül vissza fogod tudni szedni a fapadlót, így akár fél egy napot, és egy új csomag padló árát is megspórolhatod, amit azért kellene megvenned, hogy a felszedés során sérült elemeket pótold.

6. Tanácsadás szakértőnkkel:

Az előfizetéseddel együtt az oldalon több mint 150 cikket fogsz elérni, köztük elég részletes segédletekkel. De kerülhetsz olyan speciális helyzetben, mikor egyéni segítségre lesz szükséged. Az egyszeri előfizetésed mellé online szakértői tanácsadás is elérhető a számodra.

Van aki azért veszi igénybe, mert szeretne egy konkrét kérdésre választ kapni, de nincs ideje a 150 cikk között megtalálni azt. Vak, aki csak szeretné velünk visszaellenőriztetni a szakiját.

A minőség, és a precizitás nagyon meghatározó nálunk, így számolhatsz azzal, hogy a feltett kérdésedre kimerítő választ fogsz kapni.

EZ A TUDÁSTÁR ÓRÁSI MAGABIZTOSSÁGOT FOG ADNI

Az alapcsomag 4990 Ft, ami egy jobb laminált padló 1 m2 árával egyenértékű, mégis megmenthet attól, hogy az egészet a rossz kivitelezés miatt cserélned kelljen, vagy olyan esztétikai hibák legyenek a parkettázás során, amik  javíthatatlanok. De az a magabiztosság, amit egyes “tananyag” jelent, szerintem pénzben ki sem fejezhető.

Neked őszinte szívvel ajánljuk ezt, ha…

Magad parkettázol

Ha saját magad fogod lerakni a parkettát, laminált padlót, akkor feltétlenül szükséged van erre az anyagra. Már az ellenőrzési napló önmagában hatalmas segítség lesz. Hogyan számíts jó dilatációs hézagot? Miért nem elég “csak” akklimatizálni a parkettát? Mikor rossz az aljzat?

Nem akarsz csalódni

Akár magad, akár szakember parkettázik nálad, sajnos a rizikó, hogy valami nem fog jól elsülni, mindig ott lesz feletted. Profi csapattal ez persze kisebb valószínűséggel történhet meg, de jó, ha tudod, hogy ha nem vagy elég felkészült, és a padlóval valami baj lesz (akár gyári hiba miatt), hogy leszel képes érvényesíteni annak jogosságát?

Szeretnéd érteni, ami körülötted van

Ha nem szereted azt az érzést, mikor szakemberek átbeszélnek a fejed felett, és te az sem tudom miről van szó, akkor érdemes megvenned legalább az alapcsomagunkat. Ráadásul, ha lesz rálátásod a témára, sokkal könnyebb lesz a kivitelezővel együtt dolgozni. (Köztünk szólva, még az is lehet, hogy ha látja mögötted a tudást, jobban össze fogja szedni magát.)

HA NEM TETSZIK? INGYEN VOLT!

Ha előfizetsz (egyszeri díjjal) a tudástárunkra, és nem tetszene, amit kapsz, jelezd felénk és visszafizetjük a teljes díjat. Az egyetlen kérésünk, hogy adj nekünk 1 hónapot! Olvasd át, kezd el használni a tudást, és csak utána dönts felőle. Ha egy hónap után is úgy érzed, hogy ez nem ért meg ennyit, akkor visszautaljuk a pénzedet.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prémium tudástár”

Sorry no more offers available
Kereső
show blocks helper

Ár

Tipus

Árnyalat

Fózolt

Márka

Padlófűtés

Vízálló

© Copyright 2017

ÍGY DOLGOZUNK A JÁRVÁNY ALATT!

A járvány alatt kizárólag olyan új megbízásokat tudunk vállalni, ahol a munkaterületet a kizárólagos használatunkra átadják, és ott rajtunk kívül és a megrendelőn kívül más nem tartózkodik. Parkettázáskor ez egyébként is fontos, de most különösebben. A várható vállalási határidő május. Köszönjük a megértést! Vigyázzatok magatokra, és másokra!

Próbáld ki árkalkulátorunkat!