Nem fair, hogy a drága pénzért megvásárolt padlód botrányosan rosszul legyen lerakva!

Képzeld el, ahogy otthon az utolsó padló darab is a helyére kerül. A dekopír még egyszer felpörög, és a penge maró sikolya utoljára járja be a szobát.  Elfáradtál az egész “felújításdiba”, de most erre nem tudsz gondolni. Hiszen mindjárt vége. A lap tompát koppanva leesik a földre. A szálló fűrészpor még egyszer utoljára megtöri a lemenő nap sugarait a szobában..

Ez már a finálé, és te is tudod. Nemcsak a parkettázás, de a lakásfelújítás utolsó óráiban tartasz.  A fejedből már kiszálltak a gondolatok. Hosszú, stresszes út van mögötted. Elfáradtál. Fejben legalábbis. Mert a testedben már elkezd dolgozni az adrenalin. A lap könnyedén bekattan a helyére. Az utolsó másodpercek ezek!

És kész! Végre! Megcsináltad!

Persze még lesz munkád, de ezek ebben a pillanatban annyira jelentéktelenné váltak. Apróságok azok mellett, amin már túl vagy. Hagyod, hogy a testedet elárassza az elégedettség érzése. Ezért most tényleg megdolgoztál!.

Helyt álltál!

Nyertél!

És akkor jön a fekete leves

A te történeted nem itt ért véget. Te ott állsz a padlón, és fortyogsz a dühtől. Belül zokogsz mint egy kisgyerek!  Ez nagyon nem olyan lett mint kellett volna. Nem ez az első, hogy valami nem jól sült el az utóbbi hónapokban, de ez most kiverte a biztosítékot nálad. Ha vége is lesz talán egyszer, a “francba az egésszel” – gondolod magadban. “Soha többé!”  Úgy érzed magad mint Michael Douglas az Összeomlásban! Még valami, és robbansz! Aztán végigpörög a fejedben, hogy ezért “úristen” mennyi pénzt adták ki. És mennyi idődbe került! Nem tudod mi következik majd ezután, de tudod, hogy nem lesz móka, és kacagás. Ezért valakinek vállalni kell a felelősséget. Te leszel az, egy szaki, egy kereskedő? Kezdődjön hát a hercehurca! De csak holnap, mert most mindjárt elájulsz!

Menjen már flottul a parkettázás. Hányszor akarod még megégetni magad?

Voltam már rossz formában én is. Nekikezdtem már festésnek úgy, hogy éreztem magamban elég erőt, és magabiztosságot hozzá, de végül csak bénázgattam. Amennyire egyszerűnek tűnt, annyira lett bonyolult a vége. Bíztam már meg szakit, akire számítottam, de végül csak ráfizettem vele. Pedig jól indult, és olyan magabiztosan csinálta rosszul, hogy nem is kételkedtem. Persze a végeredmény nem olyan lett, mint szerettem volna, pláne nem az idegrendszerem.

Itt az ideje, hogy ez többet ne fordulhasson elő. Mi imádjuk ezt a szakmát. És nem szeretnénk, hogy akár egy önmagad rossz verziója, vagy egy kókler szakember miatt csalódnod kelljen. Pláne azt nem, hogy az ebbe fektetett energiád, és minden pénzed végül a kukába végezze egy visszafordíthatatlanul rossz parkettázás miatt.

Segítek, ha adsz nekem valamikor 10 percet cserébe

Mit szólsz, ha azt mondom, hogy 10 perc alatt meg tudlak óvni a parkettázás során rád leselkedő gyötrelmek 80-85%-tól. Olyan problémáktól, amikről most még sejtéseid sincsenek?  És teljesen mindegy, hogy te fogod a parkettádat lerakni, vagy egy szaki.

Ráadásul te mondod meg mikor van rá 10 perced.

Miért kezd nyikorogni fél év múlva a laminált padló? Miért válnak szét a nútok? Miért púposodik fel középen? Miért tépi fel magát a ragasztóból a padló? 

Szerintem pontosan tudod, hogy miből erednek java részt a problémák nagy része! Miért ráfizetés valakinek egy festés, miért választ valaki rossz kazánt magának, miért lesz kétszer annyi a felújítás? A felkészületlenségből. Egyszerűen nincs annyi időnk, hogy mindenre teljes egészében felkészüljünk. És nincs hiteles forrásunk, amiből tájékozódjunk. Sokszor azt se tudjuk, hogy mik egy adott munka lépései. Ráadásul egyes emberek olyan meggyőzően tudnak hülyeségeket beszélni. Főleg, akkor, ha mi magunk nem is értünk hozzá.

ELKÉSZÍTETTÜK A PARKETTÁZÁS KÖZPONTI IDEGRENDSZERÉT

Csak rá kell csatlakoznod, és átláthatóbbá válik a parkettázás minden folyamata. Nem kell az interneten megbízható, és teljeskörű információk után kutakodnod napokig. Nem kell hülyének érezned magad a szakik előtt. Nem kell annyit csalódnod. Nem kell becsapva légy!

Ismered a Mátrix című filmben azt a jelenetet, amikor Neo-ra szoftveresen képességeket töltenek fel, és így tanul meg jiu jitsuzni? Majd kempozni? Meg helikoptert vezetni? Gyorsan, amire épp az adott helyzetben szükség van.

Ha te tudsz áldozni az idődből akár már 10 percet, mi meg tudunk óvni a parkettázás során rád leselkedő gyötrelmek 80-85%-tól. De ha épp több időd van, akkor még feljebb tornázhatjuk ezeket a számokat.

Olyan ez mint a Netflix. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy fiókot, és rögtön hozzáférést kapsz minden tartalomhoz,. Azokat olvasod el, nézed meg, amire épp az adott pillanatban úgy érzed a legnagyobb szükséged lesz.

Bármire van szükséged, ezekhez mind hozzáférést kapsz:

LERAKÁSI ÚTMUTATÓ

Milyen eszközök kellenek? Hogyan válaszd ki a lerakási irányt, hogy ne szívj a lerakás végén? Beszélünk az aljzatról, az alátétekről, majd jönnek a gyakorlatias videók. Rámegyünk a nem ideális szituációkra, vágásokra. Mi van, ha a fal nem egyenes, hanem ferde, mi van ha van 2 pozitív sarok, egy átvezetés. Közel 2,5 órányi videó.

Mire ad megoldást? Ha magad raknád le a laminált padlót, úsztatott parkettát, akkor ez egy komplett csináld magad útmutató. Ha szakival, akkor csak fuss át rajta, hogy lásd, és értsd  a legfontosabb folyamatokat.

ELLENŐRZŐ NAPLÓ

Ez a 2 oldal megment a garanciális hibáktól. Csökkentsd a parkettázási hibalehetőségek esélyeit drasztikusan akár 80-85%-kal mindössze az ellenőrzési napló vezetésével, amihez megoldókulcsot is adunk. Akár te parkettázol, akár egy szakember,  jelentős kellemetlenségeket spórolhatsz meg vele. Csak ki kell nyomtatnod!

Mire ad megoldást? Hogy kevés befektetett idővel is elérd, hogy a szakik komolyan vegyenek, és a munkájukat folyamatosan vissza tudd ellenőrizni, még akkor is, ha nem is értesz hozzá, és hogy ne veszítsd el a padlóra kapott garanciádat.

RECSEGŐ LAMINÁLT ELLEN

Lehet, hogy azt hiszed mindent jól csinálsz mégis 3-6 hónap múlva recsegni kezd a laminált padlód. Két helyen tudod elrontani, de három olyan munkafolyamat van, ahol a lerakás hibáiból eredő recsegésnek az esélyét szinte teljesen kizárhatod. Javítsd ki a laminált padló recsegését ezzel a teljes körű útmutatóval.

Mire ad megoldást? Hogy kiküszöböld, vagy elkerüld azt az gyakori (és költségesen javítható) jelenséget, amiről mi  hetente kapunk leveled. Miért recseg? Mivel lehetett volna elkerülni? És mit tudok most én tenni, vagy az ezermesterem?

ALJZATKIEGYENLÍTÉS

Hogyan ellenőrizd, hogy nincs-e baj a betonnal? Mit kezdj a repedésekkel? Hogyan számold ki az öntési vastagságot? Hogyan válassz aljzatkiegyenlítőt? Hogyan számolj anyagszükségletet? Mikor kell zsaluzz? Több mint 21.0000 karakternyi útmutató közel 1 órás videóval.

Mire ad megoldást? Hogy tudd milyen egy padlónak a rossz aljzat, és elkerüld az erre történő fektetést. Ha magad csinálod, akkor meg, hogy fel tudd ismerni, és ki is tudd javítani az aljzat hibáit.

VISSZASZEDÉSI ÚTMUTATÓ

Nem vált be a lépészaj-csökkentő alátét? Nem lett jól kiöntve az aljzat? Megsérült egy szál a szoba közepén, és ki kell cserélni? Számtalan oka lehet, hogy a lerakott laminált padlót felszedéséről kell gondoskodni. Ez a 12 lépéses útmutató teljes részletességgel bemutatja a felszedést.

Mire ad megoldást? Ha beütött a baj, és utólag derül ki, hogy valaki valamit rosszul csinált,  gyorsan és költség nélkül vissza tudd szedni a laminált padlót úgy, hogy baromi könnyű legyen visszarakni.

KÖLTSÉGTERVEZŐ

Mennyibe kerül a parkettázás? Mire lenne elég a tervezett összeg? Töltsd ki az űrlapot, és kiszámoljuk neked, hogy mennyibe kerülne nálad a parkettázás. A kalkulációnál több mint 100 költségtételből dolgozunk. Több alternatív lehetőséggel.

Mire ad megoldást? Hogy felkészült legyél a költségeket illetően. Hogy ne kerüljön kétszer annyiba a parkettázás csupán azért, mert nem mérted fel jól a költségeket. Hogy ne adj ki pénz hülyeségekre.

EGYÉNI KÉRDÉS

Hiába a rengeted szakmai cikk, bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor egyedi segítség kell. Online szakértői segítséget kapsz tőlünk, Magyarország legtöbbet publikált szakértőitől, akik egyébként teljesen függetlenek, és szabadak a tanácsadásban. Vagyis bátran mondanak kritikát is.

Mire ad megoldást? Hogy bármikor tudj egy független szakértői félhez fordulni a parkettázás bármely kérdését illetően is.  Hogy ne stresszelj túl egy kérdést, amire van jó válasz!

BÓNUSZ: SZÍNVÁLASZTÁS

A színharmóniák megalkotása, vagyis az, hogy melyik színhez mi illik, ezzel a puskával már már gyerekjáték lesz. 6 különböző színharmónia-tipust mutatunk, aminek a segítségével úgy olvasod le az egymáshoz passzoló színeket, mint más a villanyórát. Gyorsan és egyszerűen.

Mire ad megoldást? Hogy ne párosíts olyan színeket, amiktől fejfájásod lesz. Olyanokat, amikre rossz ránézni, miközben arra pénz áldoztál. Hogy a színválasztás egyszerű legyen, mint az óraleolvasás.

JÖN: KRITIKA

Melegburkolatok, amiket szeretünk, és melegburkolatok, amiket nem. Őszinte vélemény a piacon megtalálható legtöbb melegburkolatról. Milyen parkettákat kerüljünk inkább el, mit fogunk biztosan szeretni? Szubjektív, MÁRKAFÜGGETLEN rangsor a legjobbakról!

Mi jön még? Nagyon sok videós tartalmat tervezünk, illetve olyan cikkeket, amiket nyilvánosan nem szeretnénk megosztani.Mi ezt a szakmát szeretetből csináljuk. Amivel segítünk neked, azt kérheted tőlünk, kidolgozzuk.

Neked tényleg szükséged van erre, ha...

Magad parkettázol

Ha saját magad fogod lerakni a parkettát, laminált padlót, akkor feltétlenül szükséged van erre az anyagra. Már az ellenőrzési napló önmagában hatalmas segítség lesz. Hogyan számíts jó dilatációs hézagot? Miért nem elég “csak” akklimatizálni a parkettát? Mikor rossz az aljzat?

Nem akarsz csalódni

Akár magad, akár szakember parkettázik nálad, sajnos a rizikó, hogy valami nem fog jól elsülni, mindig ott lesz feletted. Profi csapattal ez persze kisebb valószínűséggel történhet meg, de jó, ha tudod, hogy ha nem vagy elég felkészült, és a padlóval valami baj lesz (akár gyári hiba miatt), hogy leszel képes érvényesíteni annak jogosságát?

Szeretnéd érteni, ami körülötted van

Ha nem szereted azt az érzést, mikor szakemberek átbeszélnek a fejed felett, és te az sem tudom miről van szó, akkor érdemes megvenned legalább az alapcsomagunkat. Ráadásul, ha lesz rálátásod a témára, sokkal könnyebb lesz a kivitelezővel együtt dolgozni. (Köztünk szólva, még az is lehet, hogy ha látja mögötted a tudást, jobban össze fogja szedni magát.)

Nem akarsz palimadár lenni

Ha nem akarod, hogy te légy az, akit palira vesznek. Ha nem akarod, hogy a garanciális hibákról meggyőzzenek, hogy az nem is hiba. Ha nem akarod, hogy kimagyarázzák, hogy az miért nem lesz jó, vagy épp tényleg megértsd, hogy miért nem lesz jó, akkor ez a tudástár sok mindenben fog segíteni.

De semmi szükséged nincsen rá, ha...

Tűzbe mennél a parkettásodért

Ha neked van egy parkettásod, akiben minden feltétel nélkül megbízol, mind emberileg, mind szakmailag, akkor neked erre a tagságra nincs szükséged. Te vagy az a 100-ból 1.

Ha a burkolatod 2000 Ft alatt veszed

Bontott szalagparketta, egy tesco gazdaságos laminált? Erre mi nem tudunk neked garanciát vállalni. Egy rossz melegburkolattal még a profi parkettások is szenvednek. Ilyen esetben nem tudunk neked segíteni.

MÁR MA HOZZÁFÉRÉST KAPSZ A TÖBB ÓRÁS VIDEÓTÁRHOZ

Ha nem tetszik, akkor semmibe! Ebben a tudástárban évtizednyi tapasztalatok vannak, több hónap munkája. Már 20 perc befektetett idő hasznos lesz a számodra, hiszen az ellenőrzési napló vezetése 80-85%-kal csökkenti a hibázási lehetőségeket, de a teljes tudástár felér egy több napos képzéssel. Viszont, ha te nem vagy vele elégedett, akkor ez semmibe sem fog kerülni.

Viszont ha hasznosnak találod, amiben biztos vagyok, akkor az 4990 Ft-ba fog kerülni. Ebből egy tekercs tapéta sem jön ki, még egy sima fehér zománcfesték is alig, sőt nincs olyan szaki aki a füle botját is megmozdítaná egy ilyen összegért.

Vagyis ez a 4990 Ft-os díj csak akkor lesz végleges, ha elégedett vagy! Ellenkező esetben visszakapod a teljes összeget!

Azt akarjuk, hogy a parkettázás nálad gördülékeny legyen, és problémáktól mentes függetlenül attól, hogy magad csinálod, vagy egy szakember. Hogy tudd, mikor akarnak valami kókány munkára rábeszélni, és hogyan ismerd fel, ha valaki mögött tényleg szakértelem van.

Hogy elkerüld azokat az eseteket, amik általában több 100.000 Ft-os károkat hoztak maguk után. Hogy tudd élvezni, és ha magad fogod csinálni, akkor kellő magabiztossággal állhass neki, biztos tudással a hátad mögött, és ne arra az “ideális” kirakatvideóra építve, ami lerakási útmutatóként a youtube-on fent van.

Amit a youtube-on megtalálsz lerakási útmutató, az sajnos közel nem elég ahhoz, hogy jól le tudd rakni a laminált padlót. Az aljzatelőkészítéstől az utolsó elem beszabásáig durván 2 órás videós segédletet raktunk össze csak a laminált padló lerakásáról.

MIÉRT ÉRNE MEG NEKED 4990 FT-T?

Mert te az a típus vagy, aki a padlóját legalább 10-15 évre tervezi. Ez a 4990 Ft egyfajta biztosíték, hogy ne ráfizetés legyen neked a parkettázás, és hogy örömmel, elégedettséggel nézz rá 8-9 év múlva is. Ne csalódottan, ne arra várva, hogy mikor cserélheted már le. Ne úgy záruljon, hogy az egyébként is kifacsart pénztárcádból, most megint össze kelljen kalapálni pár 100.000 Ft-ot, hogy újra csináltasd.

Mi hiszünk abban, hogy a parkettázási szakma imádni való. Szeretnénk, hogy a parkettázásban a sikerélmények határoznának meg, hogy megéld az alkotás örömét.

Ne úgy érjen éget a parkettázás, hogy a “francba, VÉGRE!”, hanem “ez de jó volt”! Az építőiparban, az építkezésben, felújításban ilyet elképzelni is alig lehet manapság. Amikor mindenki a fejét fogja, szenved, és talán te is így vagy vele, pedig igen is lehetne másképp.

Azt nem tudom ígérni, hogy az egész lakásfelújításodat megkönnyítem, de a parkettázásban ezzel a tudástárral nagyon sokat tudok neked segíteni.

EZ FOG TÖRTÉNNI A VÁSÁRLÁS UTÁN!

A vásárlás során megadott e-mail cím, és jelszó párossal létrehozunk neked egy tagsági fiókot, ahová belépve eléred a teljes tudásanyagot. A fiókod akkor lesz aktív, amit annak díja beérkezik hozzánk. Minden anyag teljesen online érhető el. Akkor nézel meg egy videót, és olvasol el egy cikket, amikor kedved tatja. Kérdezni pedig bármikor van lehetőséged felénk.

HA NEM TETSZIK? INGYEN VOLT!

Ha megrendeled(egyszeri díjjal) a tudástárunkat, és nem tetszene, amit kapsz, jelezd felénk és visszafizetjük a teljes díjat. Az egyetlen kérésünk, hogy adj nekünk 1 hónapot! Olvasd át, kezd el használni a tudást, és csak utána dönts felőle. Ha egy hónap után is úgy érzed, hogy ez nem ért meg ennyit, akkor visszautaljuk a pénzedet.

MÁR MA HOZZÁFÉRÉST KAPSZ
A TÖBB ÓRÁS VIDEÓTÁRHOZ - INGYEN

Regisztrálj magadnak egy ingyenes 10 napos fiókot, és nézd meg bármelyik segédletet, videós útmutatót mindenféle költség nélkül.

Belépés

Regisztráció

© Copyright 2017

MENNYIBE KERÜL A PARKETTÁZÁS?!

(Használd regisztráció nélküli kalkulátorunkat)

A költségek tervezése mindig hasznos, hiszen tervezhetőbbé válik tőle a parkettázás. A kalkulátor az igényeidre szabottan kiszámolja a parkettázás várható munkaköltségeit kevesebb mint 5 perc alatt.

KALKULÁTOROK:
Új parketta/padló lerakása esetén>>
Lépcső parkettázása esetén>>
Meglévő parketta felújítása esetén>>

Nem kell regisztrálni, és kevesebb mint 5 perc!