2 Jepetto - parkettázás fenegyerekei | 2 Jepetto

Mi a célunk veled?

A 2Jepetto arra hivatott, hogy te a padlódból a maximumot kihozd. A célunk, hogy egy olyan padlód legyen, ami téged, és a családodat a legjobban tudja szolgálni. Ennek érdekében nem félünk attól sem, hogy szakmai tudásunkat megosszuk veled. Szeretnénk, hogy a padlód ne csak egy járófelület legyen, hanem ami az otthonod meghatározó alapja.

Mi a szakmai küldetésünk?

A küldetésünk, hogy a gagyi padló kategóriát kirekesszük a Magyar kereskedelemből. Szeretnénk elérni, hogy a vacak, gagyi minőségű padlókra ne legyen szüksége senkinek. Hogy a vevő ki merje mondani: „Inkább vegyünk jobbat!”. A minőség többet ér, mint amennyit elkérnek érte. Ezzel egyetemben szeretnénk a kókler szakiknak végső ultimátumot adni. Aki hajlandó feljebb lépni, annak lehetőséget adunk, hogy tanuljon tőlünk, de aki megelégszik az alacsony minőséggel, annak nem sokáig garantálható a helye.

Kik vagyunk mi?

A szakma legalázatosabb parkettásai, de remélem, eljön az az idő, mikor nem kell bemutatkoznunk. Addig is, mi vagyunk a 2 Jepetto, személy szerint Szalai Károly, és Szabó Krisztián. Bár a 2 Jepetto csak 2007-ben született meg, a szakmai tapasztalatunk ennél bőven messzebbre nyúlik vissza, kb. a ’90-es évek végére. Az évek során szerzett tapasztalatok igen sokrétűek. Mindennek dolgoztunk, amivel egy parkettás csak találkozhatott az elmúlt 15-16 évben.

A személyiségünk, szellemiségünk, szakmai tapasztalatunk jobb megismerésére inkább azt ajánljuk, hogy olvasd át oldalunkat. Ezen keresztül sokkal jobban meg fogsz tudni minket ismerni, mintha azt 10-15 mondatban összefoglalnám neked. A száraz részletekre amúgy meg ki kíváncsi. Valljuk be, senki! Vagy te talán emlékszel még, hogy hol tanult a fodrászod?