Parketta nyikorgás megszüntetése konzultációval Budapesten

Ha szeretnéd megszüntetni a parketta nyikorgást, mert már nem bírod tovább, vagy nem vált be a ráfektetett laminált padló, vagy egyszerűen így képtelen vagy eladni a lakásodat, akkor jó helyen jársz.

A parketta nyikorgás 70-80%-kal, vagy akár teljesen is megszüntethető. Ráadásul az sem biztos, hogy bontani kell.

Az utóbbi időkben egyre többen keresik erre a parketta nyikorgásra a megoldást, ezért úgy döntöttünk, külön fejezetet szánunk ennek a szolgáltatásaink körébe. Ebben a problémában nem jársz egyedül. Sokan szenvednek sajnos a parketta nyikorgástól.

A jó hír, hogy erre van megoldás. Talán bontás nélkül, talán sajnos csak bontással. De megoldható.

(Ha panel lakásról van szó, akkor a te eseted kicsit speciálisabb. Te itt találsz megoldást a parketta nyikorgásra.)

A parketta nyikorgás oka lényegében nagyon egyszerű:
A közel 30-50 éve lerakott parketta szerkezeti elemei (párnafa, tartó léc) vetemedtek, és az egészet egyben tartó szögek meglazultak. A párnafák közötti homok, salak megsüppedt ezen idő alatt. A lépésekre ki-be mozgó szögek pedig nyikorgó hangot adnak.

Erre több megoldás is létezhet. A parketta nyikorgást 70-80%-kal is csökkenteni kehet, ha a parketta állapota lehetővé teszi a megsüppedt salak miatt keletkező légrést injektálással egy speciális anyaggal kitöltsük. Ilyenkor a bontás elkerülhető, de a teljes nyikorgás mentességet nem biztos, hogy 80%-nál jobbra lehet feltornázni.

A teljes parketta nyikorgás megszüntetésére, illetve a legelegánsabb megoldás érdekében lehet élni a teljes felszedés lehetőségével is. Ez sajnos több költséggel jár, és 1-2 nappal több időt vehet igénybe, de nemcsak a nyikorgás szüntethető meg vele, de a vetemedés következtében megjelenő hézagok is a megszokott “fugázás” helyett elegánsabb módon szüntethetőek meg.

A nyikorgás megszüntetés után következik a parketta csiszolása, pácolása (ha új színt szeretnél), és lakkozása, aminek a következtében egy vadonatúj parketta tulajdonosa lehetsz.

A parketta csiszolása és lakkozása egy nem elhagyható folyamata a nyikorgásmegszüntetésnek, ugyanis a lakk fontos szerepet tölt be a parketta stabilitásában.

Ha szeretnél ezekről a lehetőségekről konzultálni velünk, megnézni, hogy milyen költségvetésre van szükség egyik-másik lehetőségnél, akkor kérj egy ilyen konzultációs felmérést.

Ennek a díja 2500 Ft, amit természetesen teljesen visszatérítünk a megrendeléskor. Ez a díj tartalmazza a helyszíni kiszállást, a felmérést, és egy közel 30-40 perces konzultációt, továbbá egy teljes költségkalkulációt.

Konzultációs felmérés parketta nyikorgás megszüntetésére

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bejelentkezés telefonon!

Te is biztosan egy olyan parkettást keresel, aki a te általad kifizetett időt nem állandó telefonálgatással tölti. Mi ilyenek vagyunk. Ha szeretnél telefonon bejelentkezni, kérlek mindenképpen kérj visszahívást, amiről mi rögtön kapunk egy értesítést, és amint a nap egy nyugodt fázisába érkezünk, keresni fogunk. Vagy amikorra a visszahívást kéred.

Ha egyetértesz azzal, hogy a parkettás csak akkor tud jó munkát végezni, amikor a munkára koncentrál, és nem kell percenként a telefonért nyúlnia, akkor kérj visszahívást.

© Copyright 2017