Szeretnéd házilag lerakni a laminált padlót, de nem vagy elég biztos a dolgodban?

Ha nincs lehetőséged, hogy felkérj egy parkettást a laminált padló lerakására, de nem akarod, hogy a házilagos megvalósítás csak szenvedés legyen, amivel végül visszaszámolva, alig spóroltál meg valamit, akkor szeretnénk felkínálni egy lehetőséget.

Mit szólnál, ha profi parkettásoktól kérhetnél segítséget a laminált padló lerakásában, de az csak egy komplett kivitelezés munkadíjáának töredékébe kerülne? Mit szólnál, ha a laminált padlót házilag lerakhatnád, úgy hogy egy profi parkettás erre már felkészített.

A legtöbb internetes ‘Hogyan rakd le a laminált padlót házilag?‘ videó nevetségesen felületes, és tele van szakmai hibával. Nem beszélve arról, hogy egy olyan helyiségben mutatják be, ahol minden álomszerűen ideális.

Soha sehol nem beszélnek arról, hogy mi van, ha az egyik fal ferde, ha nem párhuzamosak a falak, ha homokos, sérült, rongálódott az aljzat, ha burkolatváltásra van szükség? Hogyan optimalizáld a hőszigetelést?

Jelentkezz Csináld magad! szolgáltatásunkra, és mielőtt nekikezdenél a laminált padló házilagos lerakására, felkészítünk rá. Nem fognak váratlan meglepetések érni, mert az általános ismereteken túl, a saját otthonod adottságai által megkövetelt parkettázási fogásokat is megmutatjuk.

Az egész folyamatot ott mutatjuk meg, ahol majd le szeretnéd rakni a padlót.

Kinek való a Csináld magad! szolgáltatás?

Azoknak, akik mindenképpen maguk akarják elvégezni a laminált padló lerakását, de nem elég biztosak a dolgukban. Akik spórolni akarnak a lerakásnál, de nem azt nézik, hogyan lehetne az olcsónál, még olcsóbban kijönni. Akik ismerik saját képességeiket.

Mennyibe kerül a Csináld magad! szolgáltatás?

Azt már gondolom tudod, hogy mennyibe kerülne a laminált padló lerakása, ha szakemberrel végeztetnéd. A Csináld magad! szolgáltatás ára ennél biztosan kevesebb lesz, de nem kertelek. Első olvasatra lehet, hogy soknak fog tűnni.

Viszont 3 különböző Csináld magad! csomagot is elkészítettünk, hogy tényleg csak annyit kelljen fizetned, amennyi a te esetedben kell. Van aki, gyorsabban tanul, van aki lassabban. Van, aki tapasztaltabb, van aki kevésbé.

A választott csomagtól függően 1-2 órás fejtágítást végzünk a helyszínen, hogy a laminált padló lerakását házilag is meg tudd oldani, ha szakember felbérelése nem fér bele a költségvetésbe. Bizonyos csomagok utólagos telefonos konzultációt, sőt teljes szerszám-kölcsönzést is tartalmaznak.

Csak a laminált padló házilagos lerakására lehet kérni fejtágítást?

Nem, bármilyen klikkes (nem ragasztásos) padló házilagos lerakására lehet kérni, de magasabb árszínvonalú parketta esetében már egyáltalán nem javasoljuk a házilagos lerakást. Ezt a szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy a nagyon alacsony költségvetéssel rendelkezőknek is legyen biztos megoldásuk a sikeres lerakásra.

MEGRENDELÉS

[contact-form-7 404 "Not Found"]

A megrendelést követően néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a fejtágításra megbeszéljünk veled egy időpontot. A megrendelés ellenértékét a helyszínen kell fizetni. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül.

Akiknek drága!

Ennél olcsóbb szakértői segítséget, kétlem, hogy bárki mástól kapnál. Ha sokallod annak az árát, hogy felkészülten vágj neki a laminált padló házilagos lerakásának, akkor csak gondolj bele, mit veszíthetsz. Rosszul szabott padlólapok, melyek a kukába kerülnek. Rossz illesztések, amik miatt fél év után szétválnak a lapok. A vártnál több rááldozott munkanap. Ingerültség, idegeskedés, kétségbe esés. Nem sorolom!

Itt és most, megspórolhatod ezeket!

© Copyright 2017

SZERESS MINKET A FACEBOOKON IS: