Kizárólag panelosoknak! Ha még nem törődtél bele a recsegő parkettádba

Te is úgy közlekedsz a lakásodban, hogy pontosan tudod, hová nem szabad lépni? Te sem tudsz már esténként kimenni a mosdóba anélkül, hogy a család a recsegő parkettákra nem ébredne fel? Megpróbáltad, hogy rátetted a laminált padlót, de nem lett sokkal jobb a helyzet?

Ha még nem törődtél bele a helyzetedbe, és szeretnél erre megoldást találni, akkor meglehet, hogy ez az első nap, hogy megtedd az első lépést afelé, hogy a csend végre visszatérjen az estéidbe, a hétköznapjaidba.

Sokan írják le a panelokban található régi hagyományos, csaphornyos parkettákat mint „menthetetlen kategória”. Pedig ezzel a recsegéssel egyáltalán nem kell együtt élni. Nem kell megszokni.

Tévhit alapvetően, hogy a parketta recseg, ugyanis tulajdonképpen nem is a parkettád okozza ezt a elviselhetetlen zajt, hanem a szegek, amik a padlódat össze tartják. Mivel az idők során a parketta alatti vakpadló elemei kiszáradtak, vetemedtek, a szögek is elmozdultak a helyükről, ami miatt a lépések során ezek oda-vissza mozgása miatt most elviselhetetlen zajokat okoznak.

Ez a dolog orvosolható, és 100%-ig megszüntethető. Még panel lakásokban is, amit a parkettások igyekeznek messze elkerülni. Csupán azért mert számtalan olyan macera van, amit meg kell csinálni, de pénzt nem illik érte felszámolni. (Pl: OSB lapok 10. emeletre történő felcipelése lépcsőn)

A parketta visszaszedésével, a párnafák átnézésével, szegek cseréjével a recsegés megszüntethető, amire akár a régi csaphornyos parkettát is vissza rakhatjuk, és felújíthatjuk, de le is cserélhetjük akár egy modernebb laminált padlóra.

Egy átlagos szoba (12-16 m2) akár 1 nap alatt is teljesen zajmentes lehet, így még attól sem kell félni, hogy ennek olyan ára van, ami miatt hosszú napokig, akár hetekig tartó kényelmetlenség lesz az ára.

Ha érdekel, és szeretnéd megismerni a lehetőségeidet, ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen anyagi vonzata van annak, hogy a csend visszatérjen az életedbe, akkor a Miért recseg? szolgáltatásunkat érdemes igénybe venned.

Ennek keretén belül, kimegyünk az otthonodba, felmérjük a padlód jelenlegi állapotát, megismertetjük veled a lehetséges megoldásokat, majd 1-2 napon belül ezekre konkrét írásos ajánlatot is kapsz.

Mindez csupán 2500 Ft, amit ráadásként vissza is kapsz, ha úgy döntesz végül, hogy valamelyik lehetőséggel élni szeretnél.

Ha megér neked 2500 Ft-ot, hogy meglásd az alagút végén a fényt, hogy meg tudd, hogy lehetne végre csend otthon, akkor jelentkezz nálunk.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
© Copyright 2017