Lépcső burkolás, lépcső parkettázás | 2 Jepetto

Lépcső burkolás beltéren elégedettségi garanciával bármilyen parkettával, vagy melegburkolattal

Ha szeretnéd, hogy az otthonodban a lépcsőd ne törje meg a teret, kérj fel minket a lépcső burkolására, és a lakásban lévő parkettával leburkoljuk neked a lépcsőt.

Nemcsak a parketta fektetésben tudunk segíteni, de a lépcső burkolás során is számíthatsz ránk. Ha szeretnél egy egységes teret az otthonodba, akkor a padlón lévő parkettával, vagy melegburkolattal a lépcső burkolását is elvégezzük.

Számtalan lépcsőt burkoltunk már kezdve a laminált padlótól, padlószőnyegen át, akár a bambusz parkettáig.

A lépcső burkolása parkettával, vagy melegburkolattal közel harmadába kerül, mintha arra asztalost kérnél fel.

Ha asztalosra bízod a lépcső burkolását, természetesen biztos elégedett leszel, de ne felejtsd el, hogy a lépcső burkolat fajlagos előállítási költsége (egyedi legyártás miatt) lényegesen drágább lesz, mintha parkettával, melegburkolattal végeztetnéd a lépcső burkolását.

Nem kertelek, a legtöbb esetben a leadott árajánlataink átlagosan 100-200.000 Ft-tal kedvezőbbek, mint az egyedi gyártású burkolásnál, pedig nem vagyunk olcsó Jánosok. Az egyetlen amit jól át kell gondolnod, hogy a lépcső parkettázásakor az élvédést el tudod-e fogadni. A Magic floor, és a padlószőnyeg kivételével parkettázott lépcső esetén az éleknél a lépcső széleit védni kell. Ezt fa pipaléccel, vagy fém profillal lehet megoldani.

A lépcső élvédéséről itt érdemes jobban utána olvasni>>

Mégis mennyibe kerül a lépcső parkettázása?

Sok minden függ a te igényeidtől, mert nem mindegy, hogy csak a taposó felületét akarod parkettázni a lépcsőnek, vagy a rugdosót is, de még az sem, hogy pontosan milyen lépcsőid vannak. Szinte biztosan olcsóbb lesz, mintha egyedi lépcsőt csináltatnál egy asztalossal, de nem akarlak megvezetni sem.

A lépcső parkettázása azért nem olcsó.

Egy átlagos 270-300 cm-es belmagasságot átfogó (17-18 lépcsőfokos) lépcső parkettázásának munkadíja 130.000 – 170.000 Ft szokott lenni, a segédanyagok (tapadóhíd, aljzatkiegyenlítő, élvédők, lábazat, alapozó, ragasztó) hozzávetőlegesen 100.000 Ft, és a parketta, ami 18 lépcsőfok esetén belépő, rugdosó együttes burkolásával kb 45-50 szál. 128×19-es laminált padló esetén ez kb 14 m2. A lépcső parkettázását a hagyományos parkettázás négyzetméter árán nem tudjuk vállalni.

Időnként előfordul, hogy a lépcsőfokok felületét kiszámítják, és a kapott m2-rel megkeresnek minket a parkettázásra. De kérlek, te ne tedd! A lépcső parkettázásánál nem érvényesek a hagyományos m2 árak. Bár lehet, hogy a 17 lépcsőfok felülete csak 6 m2, ami a parkettázás átlagos 1500 Ft-os m2 árával kb 9000 Ft lenne, itt azért sokkal többről van szó, mint 6 m2 összefüggő felület parkettázása esetén.

Milyen melegburkolatok, és parketták ideálisak a lépcső burkolására:

A lépcső burkolására ideális egy 32-es kopásállóságú DS csúszásálló szabványú R9-R10-es osztályú laminált padló (Pl: Krono Original laminált padló), de egy jobb kopásállóságú padlószőnyeg is megállja a helyét. De egy magasabb Brinell keménységű (>3.8) szalagparketta, parketta, vagy fonott bambusz padló is ideális lehet. De ideális akár a WRT lakkozású parafa padló is (pl: Wicanders).

De nem kell élvédőt használni padlószőnyegnél, és modul pvc-nél, mint a Magic floor, vagy az Expona.

lépcső burkolás bambusz parkettával

lépcső burkolás padlószőnyeggel

lépcső burkolás padlószőnyeggel

Ebben tudunk mi segíteni! A lépcső burkolását parkettával, vagy más melegburkolattal elvégezzük neked, magas minőségben, hosszú élettartammal, problémamentesen.

Félned nem kell, nem te leszel az első, aki a lépcső burkolását parkettával, melegburkolattal fogja végeztetni. Ez egy régóta kipróbált dolog. Mögöttünk már közel 1000 lépcsőfok parkettázása van már. Nagyon szeretik az ügyfelek ezt a megoldást, mert lényegesen kevesebb utánajárást igényel, mint az egyedi lépcső gyártása, és költségben is kedvezőbb. A padlóval azonos burkolat miatt a lépcső nem töri meg annyira a teret sem.

Ha elgondolkodtatónak találod a dolgot, akkor kérj tőlünk felmérést, és adunk egy árajánlatot neked.

De csak akkor keress meg, minket ha elfogadod, hogy…

A jó szakemberre várni kell. Nálunk ez különösen igaz. Őszinte leszek veled, rengeteg megkeresést kapunk. Bőven többet, mint amivel elbírunk. És hiába a kedvencünk a lépcső parkettázása, amit szeretünk előrébb venni, sajnos még így is 2-3 hét, hogy el tudjuk kezdeni a munkát.

Nem fogsz tudni alkudni. Nekünk sem áll több órából egy nap, mint neked, vagy másoknak. 24, ennyi! Az alvásra, és némi kikapcsolódásra szánt időt levonva marad kb 9-10 óra. Ezt csak azokra tudjuk, és akarjuk rászentelni, akik megtisztelnek minket azzal, hogy nem alkudnak.

Nem lehet kóklerkedni. A munkadíj mellett a minőség a másik, amiből nem engedünk. A te érdekeidet fogjuk nézi, előfordulhat, hogy akár jobban is mi te a saját magadét. Semmibe nem megyünk bele, amibe szakmailag kifogásolni valót látunk. Még ha aláírsz bármit se.

Ha ez szimpatikus neked keress meg minket, ha ellenérzést váltottunk ki belőled, akkor inkább ne.

Teljes neved

Email címed

Telefonszámod

Irányítószámod

Lépcsőre szánt parketta típusa:

Lépcsőfokok száma körülbelül:

Milyen időpontok alkalmasak a felmérésre
(Lehet hétvégi, késő délutáni is!)

A felmérés díja Budapesten 2500 Ft.

Bejelentkezés telefonon!

Te is biztosan egy olyan parkettást keresel, aki a te általad kifizetett időt nem állandó telefonálgatással tölti. Mi ilyenek vagyunk. Ha szeretnél telefonon bejelentkezni, kérlek mindenképpen kérj visszahívást, amiről mi rögtön kapunk egy értesítést, és amint a nap egy nyugodt fázisába érkezünk, keresni fogunk. Vagy amikorra a visszahívást kéred.

Ha egyetértesz azzal, hogy a parkettás csak akkor tud jó munkát végezni, amikor a munkára koncentrál, és nem kell percenként a telefonért nyúlnia, akkor kérj visszahívást.