Parkettázás Budapesten | 2 Jepetto

Ha olyan parkettásokat keresel, ahol az elégedettséged sokkal fontosabb, mint a pénzed, akkor jó helyen jársz

Ha a padlódat szeretnéd szívvel-lélekkel dolgozó szakemberekre bízni, akikkel könnyű összehangolódni, és akikkel garantáltan nem fogsz befürdeni, akkor már csak azt kell elolvasnod, hogy miért vagyunk ez esetben mi a legjobb döntés a számodra.

Új melegburkolat lerakása

Nézd meg, hogyan dolgozunk, és mit vállalunk, ha az új parkettád, melegburkolatod lerakását ránk bízod.

Válassz a következő listából:

bambusz parketta lerakása

A bambusz parketta a mi szemünkben egy világbajnok burkolat. A lerakás során tehát minimum, hogy a lehető legkörültekintőbb, és a nyújtható legmagasabb színvonalat hozzuk.

A bambusz parketta lerakására éppen ezért nálunk 100% pénz-visszafizetési garanciát kapsz.Konzultációs felmérést végzünk, vagyis nem csak egy ócska terepszemlét.

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

laminált padló lerakása

Egy nagy adag bosszúságot is megspórolsz, ha a laminált padló lerakására minket kérsz fel. Nem lesznek szétcsúszott lapok, felpúposodások. Kötözködések, késések, cigiszag. Oké, néhány 100 ft-tal drágábbak vagyunk.

De a laminált padló lerakására 100% pénz-visszafizetési garanciát adunk, így még csak kockáztatnod sem kell.

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

svédpadló lerakása

Millió dolláros színészek, bestseller forgatókönyv, Oscar díjas operatőr, és egy rossz rendező. Így születnek a hatalmas csalódások Hollywoodban.

Hiába egy gyönyörű svédpadló, egy jó ízlés, és egy szép otthon, ha egy rossz burkoló mindent tönkre vág. Bérelj fel minket, hogy ez ne történhessen meg. (Csak mellesleg: nálunk 100% pénz-visszafizetési garancia van.)

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

szalagparketta lerakása

Egy ilyen felsőkategóriás padlód mellé biztosan profi szakembereket keresel. Erre a címre nálunk senki sem hajt jobban a szakmában. Rátermettségünket remélem bizonyítja HVG-s, és rendszeres weboldalas publikációnk, 4000 fős klubunk, és 100% pénz-visszafizetési garanciánk.

A szalagparkettád nálunk jó kezekben lesz.

Felmérés kérés

ipari parketta lerakása

Éttermek, üzletek figyelem!!! Vigyázzatok, mert a ti iparágatokban a belsőépítészek sokszor nagyon rosszul választják ki a melegburkolatot. Az ipari parketta egy jó irány lehet.

Ciki, mikor a vendégek lába alatt fél év után kikopik a talaj. Kérjetek egy felmérést, és segítünk a kiválasztásban.

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

magic floor lerakása

Ha minket választasz a magic floor lerakására, akkor az valóban varázslatos lesz. A magic floor tökéletes aljzatot követel, ezért tőlünk a padló maximális figyelmet kap. Rossz aljzatra fektetve a magic floor látványa is ellentétes lesz az elképzeléseiddel.

Ráadásul 100% pénz-visszafizetési ajánlatunk továbbra is áll.

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

expona lerakása

Te melyik focistától vennél szívesebben edzéseket? Attól, aki szinte minden meccsről találattal jön le a végén, vagy akit csak a mérkőzés utolsó perceiben küldenek pályára 5-6 percre? Mi a kezdetek óta kiemelten foglalkozunk a modul pvc burkolatokkal, köztük az exponával.

Ne feledd. az expona lerakására nincs második esély.

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

parafa parketta lerakása

Hálásak vagyunk, hogy ilyen környezetbarát vagy, és a parafa parketta mellett döntöttél. Még hálásabbak leszünk, ha a lerakására minket kérsz fel.

Ízelítőként egy konzultációs felmérést végzünk – ahonnan még mindig mondhatsz nemet -, de miért tennéd, ha a végeredményre nálunk 100% pénz-visszafizetséi garanciát kapsz.

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

PVC, linóleum lerakása

Praktikussága, és költséghatékonysága miatt döntöttél a linóleum mellett? Akkor velünk biztosan jól jársz, ha a linóleum fektetését ránk bízod. A költséghatékonyságot nézve tőlünk 100% pénz-visszagfizetési granciát kapsz.

És ami a praktikusságot illeti: nézd meg a részleteket.

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

padlószőnyeg lerakása

Van, aki kevesebb mint 5 másodperc alatt kirakja a Rubic kockát. Van, aki 1,5 óra alatt összerak egy holnapot. Van, aki hangra megmondja mi baja az autónak.

Mindenkinek van már valami szakmai tudás a vérében, amit talán mindenkinél jobban tud. Nekünk a padlószőnyeg van a vérünkben. Vele kezdtük a szakmát. Ki tudja hány 1000 m2 van mögöttünk.

Részletek (árakkal)…Felmérés kérés

De ha te a felújítást választod, akkor is számíthatsz a segítségünkre!

Parketta csiszolás, lakkozás strapabíróan

parketta csiszolásParketta csiszolás, és lakkozás pormentesen már 2900 Ft/m2 áron. Ha ránk bízod a parketta csiszolást, akkor biztos lehetsz abban, hogy mi nem fogunk sem rossz munkát végezni, sem felszívódni.

Lépcső burkolás, lépcső parkettázás

lépcső burkolásLépcső burkolása parkettával, vagy bármely melegburkolattal. Válaszd a minőségi parkettákat az egyedi gyártás megoldások helyett, és még 100.000 Ft-kat is spórolhatsz.

Elrontott parkettázás kijavítása

lépcső burkolásRecseg a laminált padló? Felpúposodott, vagy felszakadt a svédpadló? Ha nem olyan lett a parkettázás, mint szeretted volna, kijavítjuk neked a lehető legkisebb fájdalommal.

A legfontosabb érvek, hogy a parkettázást ránk bízd:

1.) Mert full service kiszolgálást kapsz nálunk. Azaz, nemcsak a parketta lerakásában tudunk segíteni, de a parketták beszerzésében is. Budapesti üzletünkben segítünk a kiválasztásban, sőt még egy egyedülálló tervezővel látványterveket is csinálhatunk a kinézett padlóval.

2.) Mert mi tudjuk, hogy a magyar ember sokkal jobban érzékeny a minőségre, mint az árra. Mert mindenki a legolcsóbb akar lenni, és odafigyelést, értéket adni, amire az embereknek igazán szükségük van, már kevesen hajlandóak. Mi ilyenek vagyunk.

3.) Mert nagyon igyekszünk, hogy megnyerjünk magunknak. A weboldalunk egy igazi aranybányát tartogat azoknak, akik padlóátalakítás előtt állnak. Már egy könyvet is megtöltene! Viszont akkor nem tudnánk ingyen adni, Így viszont igen.

4.) Mert nem tartogatunk zsákbamacskát. A szakmai múltunk, a szaktudásunk közel teljes tárát megtalálod az oldalon. Nem kell tőlünk tartanod, mert itt személyiségünket, szaktudásunkat is megismerheted. És dönthetsz belátásod szerint!

5.) Mert őszinték leszünk veled! Mert nem azt mondjuk, amit hallani szeretnél, hanem ami az igazság. Nem mondjuk, hogy “megoldjuk” olyan dologra, ami szakmailag nem állja meg a helyét, még akkor sem, ha emiatt nem nyerjük meg a munkát.

6.) Mert rengeteg tapasztalat van mögöttünk, így szinte biztos, hogy a helyzeted nem lesz számunkra ismeretlen. Nem ott fogjuk kitalálni, hogy mi is lehet a megoldás.

7.) Mert nem dolgozunk vállalhatatlan segédmunkásokkal. Sajnos sok generálos, de még szakcég is a megnyert munkákhoz piás, lerobbant segédmunkásokat alkalmaz, amiből persze a felméréskor semmi sem derül ki. Nálunk nincs segédmunkás.

De nem vagyunk tökéletesek. Nézd csak:

1.) A szervezettségünkön még van mit javítani. Rengetegen szavaznak nekünk bizalmat, és bíznak meg minket munkával, ami mellett tanácsokért is folyamatosan csöng a telefonunk, de naponta érkeznek be emailek is. Ezt még nem sikerült úgy lekezelnünk, hogy olyan olajozott legyen, mint az Amazon rendszere.

2.) Nehezen érsz el idegenként. Munkaidőben a parkettázás az első. A következő, aki elér minket azok az ügyfeleink, akik már szerepelnek a névjegyzékbe. Utána jönnek az új bejövő hívások, ami amiatt nehéz elérni minket idegenként. Ezért javasoljuk első körben az online felmérés kérést, vagy visszahívás kérést.

3.) Van amiért harapunk. Nem szeretjük az alkudozást, azokat akik sárból akarnak várat építeni, és persze azt is olcsón, de azért sem vagyunk oda, ha hozzá nem értők próbálnak kioktatni szakmai kérdésekben. Szerencsére évente a 80-100 megbízásból, 1 ilyen akad. De igyekszünk.

11 különböző típusú melegburkolat lerakásában tudunk segíteni Neked munkadíj-visszafizetési GARANCIÁVAL!

Ha nem tudod, hogy merre menj tovább, mi az alábbi két lehetőséget tudjuk ajánlani neked!

parkettázás munkadíja
felmérés parkettázásra