Jó okod volt, hogy a parafa mellett döntöttél. Nekünk is van egy jó érvünk, hogy parkettásainka bízd a lerakását.

Először is köszönjük, hogy a parafa parketta mellett döntöttél. Mivel a fenntartható fejlődés nagyon fontos számunkra, roppant hálásak vagyunk Neked a választásodért! A bambusz parketta mellett a parafa padló a mi nagy kedvencünk. Nincs hozzá fogható burkolat.

Ha a parkettás kiválasztása során fontos szempont, hogy az illető ne csak szakképzett legyen, de szívvel-lélekkel dolgozzon, akkor megtaláltad azt, akit keresel.

1.) Rend, tisztelet, anti-kókler munka.

Szeretném, ha tudnád, hogy mi az értékteremtő munkában hiszünk. Ez nemcsak azt jelenti számunkra, hogy a munka amit végzünk kifogásolhatatlan minőségű kell legyen, de a veled való kapcsolatunknak is hordoznia kell azokat az értékeket, amiben hiszünk.

A minőségi munkán túl az egyik ilyen a tisztelet, a másik a becsület. Parkettásaink minden percben tisztelettel fognak bánni az értékeiddel, személyeddel, és becsülettel fognak a munkához hozzáállni, meglehet, hogy ezt kölcsönösen is el fogják várni.

Szóval itt nem lesz sunnyogás, nem lesz félrevezetés, sem apró betűs részek. Mivel a felkérések 1/3-t tudjuk csak elvállalni, még csak időnk sincs ezekre. Ráadásul szeretnénk veled dolgozni, mert aki a parafa mellett dönt, az csak jó ember lehet.

2.) A 100% pénz-visszafizetési garancia a parafa parkettánál is él.

Mi tudjuk, hogy a parafa parketta lerakásával jól elboldogulnak parkettásaink. Mivel az egyik kedvenc burkolatuk, nagy becsben tartják az ilyen jellegű felkéréseket. De nem szeretnénk, hogy TE erre rástresszelj.

Tudjuk, hogy az általános nézet a „pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el”, de nekünk van felelősség érzetünk, és ezt a parkettásainktól is elvárjuk. Szóval, ha a munka során úgy érzed nem jól választottál, csak szólj, és parkettásaink átengedik a terepet másoknak, és az addigi munkát nem kell kifizetned. Az igazság az, hogy a pénz-visszafizetési garancia 2013 évi bevezetése óta (több mint 500 ügyfélen túl) fél alkalommal éltek a lehetőséggel, akkor is egy félreértés végett.

3.) Ismerd meg őket személyesen is!

Mielőtt még parkettásainkra bíznád a parafa parketta lerakását, fogadd el tőlünk a lehetőséget, hogy megismerd őket egy kicsit jobban is. Bár alapvetően őszinte, és nyílt emberek, vállalkozás vagyunk, így nagyon sok mindent megtudhatsz róluk/rólunk már itt a weboldalon is. De a személyes felmérésen még jobban megismerhetsz velük, ahonnan még mindig vissza tudsz táncolni, ha nem szimpatikusak számodra.

Szóval a felméréskor nem kockáztatsz semmit, csupán azt a 2.500 Ft-ot, amit azért a munkáért elkérnek, hogy kimennek hozzád, ott felmérik az otthonodat, ellátnak egy rakat tanáccsal, majd haza menve készítenek neked egy költségkalkulációt.

ÁRAK

Parafa padló (klikkes) lerakása1500 Ft/m2
Parafa padló lerakása ragasztva1700 Ft/m2
Aljzatkiegyenlítés750 Ft/m2
Szegélyezés (4 cm-es magas szegő)450 Ft/m
Szegélyezés (4 cm feletti szegő)400 Ft/m + 100 Ft/cm/m
Korábbi burkolat bontása (burkolattól függően)500 - 2500 Ft/m2

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

MIÉRT A MI PARKETTÁSAINK?

Alapvetően nagyon kevés parkettás van az országban. Szépen dolgozni tudó meg még kevesebb. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettásával dolgozunk. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá.

 • Munkadíj-visszafizetési garancia
 • Anti-kókler garancia
 • Garantáltan jó csapat
 • Értéket adnunk át
 • 15 éves szakmai múlt
 • Őszinte segítség, nincs félrebeszélés

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • Hol vállalnak munkát?

  Sajnos csak Budapesten, és annak szűk (10-20km-es) körzetében tudnak parkettásaink munkát vállalni, és még itt is csak a megkeresések 1/3-ára jut idő. Sajnáljuk, ha te kívül esel, sajnos nem találunk emberileg, szakmailag is helytálló parkettást vidéken. (Ha te olyan vagy, jelentkezz nálunk.)

 • Mennyi időn belül tudják elvállalni?

  A parkettásaink nagyon népszerűek, így 2-3 héttel mindenképpen számolni kell, néha olykor 1 hónappal is. Főként nyári időszakban. A felmérésre is általában 1 hetet kell várni.

 • SOS munkára van lehetőség?

  Nincs! Havonta annyi megkeresés érkezik be hozzánk, ami parkettásainknak 3 hónapra is elég lenne. Sajnos nagyon feszített a tempó. Nagyon rövid határidős munkát szinte sosem tudnak elvállalni. Ilyen irányú kérésed, kérlek ne is legyen!

 • Ingyenes a felmérés?

  Nem, de általában nem is csak egy terepszemléből áll. A felmérés rengeteg munkát igényel. Általában egy felmérés 2-3 órányi munkát jelent a háttérmunkával együtt. Sajnos ennyi időt nem tudunk ingyen oda adni. A felmérés 2500 Ft + kiszállás (Bp-en nincs kiszállási díj.)

 • Tudok beszélni a szekemberekkel?

  Parkettásaink a munkára koncentrálnak. Biztosan te sem szeretnéd, hogy az általad fizetett időben a szakember mások kérdésinek megválaszolásával foglalkozzon. Mi tiszteljük az ügyfeleinket, így parkettásaink nem érhetőek el telefonon. Ha felmérést kérsz, akkor meg fognak keresni, de amíg nem vagy ügyfelünk, addig általános kérdések megválaszolására csak írásban van lehetőség

 • Szeretnék veletek dolgozni, mit tegyek?

  Alapesetben 30% az esélye, hogy parkettásaink el tudnak téged vállalni. Mivel te olyan ember vagy, akivel jó együtt dolgozni, és nem vagy tiszteletlen, így máris jobbak az esélyeid. Parkettásainknak a személyiséged is számít. Kérj felmérést!

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017

ÍGY DOLGOZUNK A JÁRVÁNY ALATT!

A járvány alatt kizárólag olyan új megbízásokat tudunk vállalni, ahol a munkaterületet a kizárólagos használatunkra átadják, és ott rajtunk kívül és a megrendelőn kívül más nem tartózkodik. Parkettázáskor ez egyébként is fontos, de most különösebben. A várható vállalási határidő május. Köszönjük a megértést! Vigyázzatok magatokra, és másokra!

Próbáld ki árkalkulátorunkat!