Padlószőnyeg lerakása a szakma két ``öreg`` rókájával

Mindenkinek van valamilyen szakmai tudás a birtokában, amit álmából felkelve is bármikor profin alkalmaz. Parkettásaink a padlószőnyegekkel vagynnak így.

Mivel a padlószőnyeg mellett döntöttél, tudom, hogy számodra a padlószőnyeg praktikus szempontjai volt a mérvadó. Ezért szeretném Neked bebizonyítani, hogy ha a padlószőnyeg fektetésére szakembert keresel, akkor a legpraktikusabb döntés, ha parkettásainkat bízod meg vele.

Miért érdemes a padlószőnyeg fektetését parkettásainkra bíznod?

10-15 évvel ezelőtt még nem voltak elterjedve annyira a parketták, főleg a laminált padló nem. Parkettásaink pályafutása a padlószőnyeg lerakásával kezdődött. Tényleg több ezer négyzetméter van mögöttük.

1.) A konzultációs felmérésen biztosan be tudják Neked bizonyítani szakmai rátermettségüket.

Nem kérjük tőled, hogy ismeretlenként rögtön megbízz parkettásainkban, és elhidd, amit itt olvashatsz, még ha tudjuk, hogy minden szava igaz. Parkettásaink szakmai rátermettségüket személyesen is bebizonyítják.

Kérj egy felmérést, ahol teljesen kifaggathatod őket, sőt ezt el is várjuk! De mivel őszinte, és nyílt emberek, nagyon sok mindent megtudhatsz róluk már itt a weboldalon is.

2.) A padlószőnyeg lerakása során nagyon oda fognak figyelni a tisztaságra, és minden értékedre.

Ha rájuk bízod a padlószőnyegezést, akkor ígérik Neked, hogy a munka során mindenképpen tisztán fognak dolgozni. Tudjuk, hogy nincs rosszabb, mint egy olyan szaki, aki a rendrakással egy kicsit hadilábon áll.

Lehet, hogy nem akarnak rosszat, de hogy a mosdó mindig koszos lesz tőlük, és pont az esti színházi ruhára fog ráfolyni a ragasztó az biztos. Parkettásainkkal ilyen nem fog elő fordulni.

4.) 100% pénz-visszafizetési garanciát a padlószőnyeg lerakására

A garancia egyszerű! Ha a végeredménnyel nem vagy elégedett, vagy csalódtál parkettásainkkal a padlószőnyeg lerakása során, akkor nem kell fizetned érte. Nincs magyarázkodás, vagy apró betű.

Mindenki, aki a 2Jepettoval kapcsolatban áll (beszállító, parkettása, webes) azt az értékteremtő szellemiséget várjuk el, amit mi is képviselünk. A célunk, hogy  elégedett legyél, és ha nem vagy az, akkor egyértelmű, hogy fizetned sem kell érte.

5.) Sorry, Made in Hungary!

Nagyon igyekszünk, hogy  rengeteg segítséget adjunk, amellett persze, hogy a padlószőnyeg lerakása tökéletes színvonalon történjen.

A minőséghez nagyon ragaszkodunk. Így sajnos el kell fogadnod, hogy az ár, amit parkettásaink megosztanak veled, alkudozással nem csökkenthető.

ÁRAK

Padlószőnyeg lerakása1000 Ft/m2
Aljzatkiegyenlítés750 Ft/m2
Szegélyezés (4 cm-es magas szegő)450 Ft/m
Szegélyezés (4 cm feletti szegő)400 Ft/m + 100 Ft/cm/m
Korábbi burkolat bontása (burkolattól függően)500 - 2500 Ft/m2

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

MIÉRT A MI PARKETTÁSAINK?

Alapvetően nagyon kevés parkettás van az országban. Szépen dolgozni tudó meg még kevesebb. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettásával dolgozunk. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá.

 • Munkadíj-visszafizetési garancia
 • Anti-kókler garancia
 • Garantáltan jó csapat
 • Értéket adnunk át
 • 15 éves szakmai múlt
 • Őszinte segítség, nincs félrebeszélés

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • Mennyi időn belül számíthatok rátok?

  A parkettásaink nagyon népszerűek, így 2-3 héttel mindenképpen számolni kell. De előfordulhat, hogy 1 hónaposra is duzzad a várólista.

 • SOS munkára is van lehetőség?

  Nincs! Havonta annyi megkeresés érkezik be hozzánk, ami 3 hónapra is elég lenne. Sajnos nagyon feszített a tempó. Nagyon rövid határidős munkát szinte sosem tudnak elvállalni parkettásaink.

 • Hol tudtok munkát vállalni?

  Jelenleg csak Budapest, és annak szűk körzetében. Mivel még itt sem jut erőforrás minden megkeresésre, sajnos vidéki munkákra nem tudunk szakembert biztosítani. De nagyon szeretnénk. Ha esetleg te ismersz profi parkettást, aki hasonló értékrendet követ, mint, amit itt találsz, írd meg neki, vagy nekünk.

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017

ÍGY DOLGOZUNK A JÁRVÁNY ALATT!

A járvány alatt kizárólag olyan új megbízásokat tudunk vállalni, ahol a munkaterületet a kizárólagos használatunkra átadják, és ott rajtunk kívül és a megrendelőn kívül más nem tartózkodik. Parkettázáskor ez egyébként is fontos, de most különösebben. A várható vállalási határidő május. Köszönjük a megértést! Vigyázzatok magatokra, és másokra!

Próbáld ki árkalkulátorunkat!