Ipari parketta lerakása határidőre, 100% pénz-visszafizetési garanciával

Kedves Üzletvezető, Üzlettulajdonos, Belsőépítész,

le a kalappal előttetek. A legtöbben már ott elvéreznek, amikor kiválasztják az üzlethelyiség, étterem burkolatát. Nagy ciki, mikor fél év után a vendégek, és vásárlók lába alatt kikopik a laminált padló. Bevásárlóközpontokban, vásárlóutcákban mégis tucat számra találkozni ilyennel.

Te már tudod, hogy a laminált padló helyett egy strapabíró ipari parkettára van szükséged. És most itt az egyetlen kérdés, hogy parkettásainkra mered-e bízni a lerakását, vagy sem.

Miért mondjuk az, hogy bízd rá parkettásainkra nyugodtan az ipari parketta lerakását?

1. Mert tudjuk mit jelent határidőre dolgozni, és milyen következménye van a csúszásnak.

Tudjuk, hogy a Te esetedben a határidő szent és sérthetetlen. Az építőiparban szinte minden munkafolyamat egymásra épül. Ha parkettásaink csúsznak a munkával, akkor nem csak ők csúsznak, hanem talán az egész átadás.

Parkettásainktól garanciát kapsz arra, hogy a munkát határidőre befejezik, és saját hibájukból nem fognak csúszni.

2. Mert a végeredményre is 100% pénz-visszafizetési garanciát kapsz.

Még a csúszásnál is rosszabb az, ha a padló a lerakás után teli van a lerakásból eredő szépséghibákkal. Ha parkettásainkra bízod az ipari parketta lerakását akkor biztos lehetsz benne, hogy a lerakásában nem fogtok kivetni valót találni. Ha mégis, úgy 100% pénz-visszafizetési garanciát kapsz.

Ha az átvétel előtt úgy látod, hogy el lett (szakmailag) baltázva a parketta lerakása, akkor jelezd, és nem kell fizetned a munkáért. De lehet, hogy odáig el sem jut a dolog, mert, ha olyan rossz lenne, hogy az te észreveszed, akkor a mi maximalista parkettásaink, nemcsak maguk hagyják ott a pénzed, de még a szakmát is.

2013 óta él ez a garancia, de még nem volt eset, hogy ezzel élt volna valaki.

3. Mert velünk könnyű egy nyelvet beszélni.

Biztosan nem árulok el nagy titkot, de vannak szakik, akikkel egyszerűen szinte lehetetlen megértetnie magát az embernek. A tapasztalataink szerint parkettásainkkal viszonylag könnyű együtt dolgozni. Ha speciális igényed van, ami szakmailag nem kifogásolható, akkor azt meg is fogod tudni beszélni. Kivéve, ha szakmailag a kérésed kifogásolható.

Ha valami szakmailag nem vállalható, nincs az a pénz, nincsenek azok a boci szemek, hogy parkettásaink azt megcsinálják. A munka mellé teljes vállszélességgel, teljes hitellel állnak, amit nem fognak lerombolni.

 

4. Mert a munkadíj ár/érték aránya kimagasló

Remélem látni az igyekezetet, hogy parkettásaink megfeleljenek az elvárásaidnak. Igyekeznek sokat nyújtani, és lehet, hogy ez meglátszik a munkadíjunkon, de ár/érték arányban még így is kimagasló az ajánlatuk.

ÁRAK

Ipari parketta lerakása2200 Ft/m2
Aljzatkiegyenlítés750 Ft/m2
Szegélyezés (4 cm-es magas szegő)450 Ft/m
Szegélyezés (4 cm feletti szegő)400 Ft/m + 100 Ft/cm/m
Korábbi burkolat bontása (burkolattól függően)500 - 2500 Ft/m2

MIÉRT A MI PARKETTÁSAINK?

Alapvetően nagyon kevés parkettás van az országban. Szépen dolgozni tudó meg még kevesebb. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az ország egyik legjobb parkettásával dolgozunk. Egy elég hosszadalmas kiválasztás során (4 oldalas pályázat, tesztírás, személyes interjú, gyakorlati teszt…stb.) találtunk rá.

 • Munkadíj-visszafizetési garancia
 • Anti-kókler garancia
 • Garantáltan jó csapat
 • Értéket adnunk át
 • 15 éves szakmai múlt
 • Őszinte segítség, nincs félrebeszélés

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • Hol vállalnak munkát?

  Sajnos csak Budapesten, és annak szűk (10-20km-es) körzetében tudnak parkettásaink munkát vállalni, és még itt is csak a megkeresések 1/3-ára jut idő. Sajnáljuk, ha te kívül esel, sajnos nem találunk emberileg, szakmailag is helytálló parkettást vidéken. (Ha te olyan vagy, jelentkezz nálunk.)

 • Mennyi időn belül tudják elvállalni?

  A parkettásaink nagyon népszerűek, így 2-3 héttel mindenképpen számolni kell, néha olykor 1 hónappal is. Főként nyári időszakban. A felmérésre is általában 1 hetet kell várni.

 • SOS munkára van lehetőség?

  Nincs! Havonta annyi megkeresés érkezik be hozzánk, ami parkettásainknak 3 hónapra is elég lenne. Sajnos nagyon feszített a tempó. Nagyon rövid határidős munkát szinte sosem tudnak elvállalni. Ilyen irányú kérésed, kérlek ne is legyen!

 • Ingyenes a felmérés?

  Nem, de általában nem is csak egy terepszemléből áll. A felmérés rengeteg munkát igényel. Általában egy felmérés 2-3 órányi munkát jelent a háttérmunkával együtt. Sajnos ennyi időt nem tudunk ingyen oda adni. A felmérés 2500 Ft + kiszállás (Bp-en nincs kiszállási díj.)

 • Tudok beszélni a szekemberekkel?

  Parkettásaink a munkára koncentrálnak. Biztosan te sem szeretnéd, hogy az általad fizetett időben a szakember mások kérdésinek megválaszolásával foglalkozzon. Mi tiszteljük az ügyfeleinket, így parkettásaink nem érhetőek el telefonon. Ha felmérést kérsz, akkor meg fognak keresni, de amíg nem vagy ügyfelünk, addig általános kérdések megválaszolására csak írásban van lehetőség

 • Szeretnék veletek dolgozni, mit tegyek?

  Alapesetben 30% az esélye, hogy parkettásaink el tudnak téged vállalni. Mivel te olyan ember vagy, akivel jó együtt dolgozni, és nem vagy tiszteletlen, így máris jobbak az esélyeid. Parkettásainknak a személyiséged is számít. Kérj felmérést!

Ha úgy érzed rájuk van szükséged:FELMÉRÉST KÉREK

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017

ÍGY DOLGOZUNK A JÁRVÁNY ALATT!

A járvány alatt kizárólag olyan új megbízásokat tudunk vállalni, ahol a munkaterületet a kizárólagos használatunkra átadják, és ott rajtunk kívül és a megrendelőn kívül más nem tartózkodik. Parkettázáskor ez egyébként is fontos, de most különösebben. A várható vállalási határidő május. Köszönjük a megértést! Vigyázzatok magatokra, és másokra!

Próbáld ki árkalkulátorunkat!