Megrázó üzenet parkettásainktól: “Nem mindenkinek mi vagyunk a jó választás!”

“Az utóbbi években megfigyeltük, hogy bizonyos ügyfelekkel nagyon nem tudunk együtt dolgozni. Mivel ez vélhetően kölcsönös volt, ami senkinek nem tesz jót, megpróbáljuk összefoglalni, hogy kik azok, akikkel nem fogunk tudni jól együttműködni. Van, hogy két ember nincs egymásra hangolódva.

Ha magadra ismersz, akkor érdemes más parkettást keresned, mert a kapcsolatunk nem lesz gördülékeny. Így sem te, sem mi nem fogjuk jól érezni magunkat a munka során.

Akikkel nem tudunk együtt dolgozni:

1.) Ha nagyon nehezen bízol meg másokban, és nem szívesen adsz ki semmit az irányításod alól, akkor szinte biztos, hogy körülményes lesz a kapcsolatunk. Persze fontos, hogy az elképzelést te diktáld, de ha a megvalósításához vezető út során is te akarod fogni a gyeplőt, és te akarsz irányítani, akkor szomorúan, de inkább most búcsúzzunk el egymástól. A “hogyan” a mi feladatunk.

2.) De ha nem szeretsz másra hallgatni, akkor szintén nem mi vagyunk az embered. Hosszú, és tartalmas évek tapasztalatával a hátunk mögött tudjuk, hogy a bizalom mennyire fontos. Ha nehéz elfogadnod azt, ha egy szakember az elképzelésedre, a javaslatodra azt mondja, hogy az úgy nem lesz jó, akkor könnyen lehetnek köztünk ellentétek, amik egyikünknek sem fognak jót tenni.

3.) Ha neked a legolcsóbb, és legjobb kell. Nálunk ez a kettő egyszerre nem megy.

4.) Ha téged felháborít, ha egy kivitelezőt nem érsz el azonnal, és nem hív vissza rögtön. Ha könnyen összekapsz a szakikkal, ha gyakran megesik, hogy el kell küldened a kivitelezőket, vagy maguk menekülnek el, akkor velünk sem leszel boldogabb. Mi egyszerűen nem tudunk mit kezdeni az energia-vámpírokkal, főleg, ha azoknak semmi sem tetszik.

5.) Ha nem tudsz felelősséget vállalni. A lerakás után a padlódért te tartozol felelősséggel. Ha a parkettázást követően nem figyelsz oda, hogy a parkettát milyen klimatikus változásoknak teszed ki (pl: magasabb páratartalom), azzal a mi munkánkat teszed tönkre. A nem megfelelő szellőztetés, a parkettázást követő festés utáni magasabb páratartalom tönkre teheti a mi munkánkat, amire nem vállalunk felelősséget. Ne is várd el tőlünk. Ha te olyan ember vagy, aki a saját hibáit igyekszik másra kenni, akkor ne keress meg minket, mert nem engedjük, hogy ilyet a mi torkunkon lenyomj.

6.) Ha nem vagy tisztelettudó. Ha te felsőbbrendűnek tarod magad, és derogál neked, hogy igazodj egy parkettáshoz, akkor ne keress meg minket. Mi kizárólag kedves, udvarias, tisztelettudó ügyfelekkel dolgozunk. Emberszámba veszünk mindenkit, és másoktól is ezt várjuk el.

Ha magadra ismertél, kérlek ne keress fel minket. Élni fogunk a vállalkozói szabadságjogukkal, és vissza fogjuk utasítani a felkérésedet. Nem nagyképűségből, hanem egyszerűen azért mert így lesz mindenkinek a legjobb. Nagyszerű ügyfeleink vannak, és rengetegen, akik ügyfelünkké szeretnének válni, de sajnos az időbeli korlátok miatt nincs rájuk időnk. Azt, amit a nap 24 órájából munkára tudunk szánni, olyan emberekre fordítanánk, akikkel egy húron pendülünk, és akikkel kölcsönösen tiszteljük egymást.

Sorry, de a személyiség nálunk előrébb való, mint a pénz!”

Ha úgy érzed azonosak az értékeink,és szívesen dolgoznál velünk, keress meg!

FELMÉRÉST KÉREK!

KALKULÁTOR

Ha szeretnéd megtudni, nagyjából mennyibe kerül, használt kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR

HOL VAGYUNK?

Bárkinek segítünk bárhol is legyen, de parkettásaink csak Budapest (+20km) körzetben dolgoznak.

FELMÉRÉST KÉREK
© Copyright 2017

ÍGY DOLGOZUNK A JÁRVÁNY ALATT!

A járvány alatt kizárólag olyan új megbízásokat tudunk vállalni, ahol a munkaterületet a kizárólagos használatunkra átadják, és ott rajtunk kívül és a megrendelőn kívül más nem tartózkodik. Parkettázáskor ez egyébként is fontos, de most különösebben. A várható vállalási határidő május. Köszönjük a megértést! Vigyázzatok magatokra, és másokra!

Próbáld ki árkalkulátorunkat!