Felmérés parkettázásra | 2 Jepetto

Mielőtt felmérést kérnél parkettázásra, egy gyors bemutatkozás tőlünk:

Az egyetlen parkettások vagyunk az országban, akik minden új melegburkolat lerakására teljes munkadíj-visszafizetési garanciát adnak. Bátran vállaljuk ezt, mert nálunk kizárólag a tökéletes kivitelezés kerülhet szóba. Ha együtt fogunk dolgozni, akkor ezt tapasztalni fogod.

A felmérésre a heti terheltségünk függvényében tudunk időpontot adni Budapesti cím esetén ez kb 1 hét, a konkrét kivitelezésre pedig szezontól függően kb 2-4 hétre előre kell velünk tervezni. Azonnali kivitelezésre nálunk nincs mód.

Kérj felmérést, mert nálunk jó kezekben lesz a parkettád! A felmérésnek minimális (Budapesten 2500 Ft, vidéken megegyezés szerint) díja van, amit természetesen megrendelés esetén visszatérítünk.

Felmérő űrlap: töltsd ki és hívunk!

Teljes neved

Email címed

Telefonszámod

Irányítószámod

Mit kell lerakni
 Laminált padló Szalagparketta Svédpadló Bambusz parketta Parafa padló Furnér parketta Ipari parketta Magic floor Expona PVC, linóleum Mozaik parketta Padlószőnyeg Parketta felújítást kérek.

Mekkora területről van szó összesen (m2):

Milyen időpontok alkalmasak a felmérésre
(H-P:8-17 között)

Mikortól lenne aktuális a konkrét kivitelezés

A felmérés díja Budapesten 2500 Ft, vidéken megegyezés szerint, amit megrendelés esetén természetesen visszafizetünk.

 

Bejelentkezés telefonon!

Te is biztosan egy olyan parkettást keresel, aki a te általad kifizetett időt nem állandó telefonálgatással tölti. Mi ilyenek vagyunk. Ha szeretnél telefonon bejelentkezni, kérlek mindenképpen kérj visszahívást, amiről mi rögtön kapunk egy értesítést, és amint a nap egy nyugodt fázisába érkezünk, keresni fogunk. Vagy amikorra a visszahívást kéred.

Ha egyetértesz azzal, hogy a parkettás csak akkor tud jó munkát végezni, amikor a munkára koncentrál, és nem kell percenként a telefonért nyúlnia, akkor kérj visszahívást.

 
UI: Ha azt szeretnéd megtudni tőlünk, hogy hogyan tudod lerakni magad, akkor válassz erre a célra kidolgozott szolgáltatásaink közül. A felmérés ugyanis nem erről fog szólni.