A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

  • augusztus

    26

    2013
  • 189
  • 0

Új fizetőeszköz: a kézfogás!

kézfogásBármennyire is szeretjük, és rajongunk a szakmánkért, néha azért vannak meredek, és elképesztő dolgok, amikre visszaemlékezve, még a hideg is kiráz.

Ahogy egy megbízó fél a kóklerektől, mi parkettások épp úgy félünk bizonyos megbízóktól.

Mert bizony nem csak kókler szakemberek léteznek, de kókler megbízók is.

Mi ugyanakkor nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert bizony kiváló ügyfelekkel van dolgunk. Akik hallgatnak ránk, akik adnak a szavunkra, akik megbíznak bennünk, és akikben mi is megbízhatunk, és akikkel öröm az együttműködés. De persze azért becsúsznak ügyfelek.

Akikkel viszont rémálom együtt dolgozni. Ha a munkád során te is emberekkel foglalkozol, akkor biztosan találkoztál már te is ilyenekkel. Ugye mondanom sem kell.

Utólag persze már csak nevetünk mi az ilyen eseteken, és mindig próbálunk belőle tanulni, hogy mit rontottunk el mi, hogy az ügyféllel nem sikerült megtalálnunk a közös nevezőt. Ha van mit levonni, akkor azt levonjuk.

De mikor az elszámoláskor, csak egy kézfogással akarnak fizetni, hát ott úgy érzem, nem magunkban kell keresni a hibát. Mivel nem hallottunk még a kézfogásról, mint új high-tech fizetési eszköz, elég megrökönyödve álltunk, mikor a kezünket rázva az ügyfél annyit mondott: “Isten fizesse meg!”.

De akartak már kifizetni közel 100.000 Ft-os munkadíjat ebéddel is, amit, ha a Costes áraival is számolom, még így is túlzóan sok. Ezeket persze bármely viccesnek tűnik is, nem kellemes átélni, de meg kell tanulnunk kezelni őket.

Addig is…

A kézfogást, mint fizetőeszközt nem áll módunkban elfogadni!

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017