Azért szeretem a laminált padlót, mert olyan dolgokra képes, amire más parketta nem. Aki unja már a bükk, cseresznye színeket, és szeretne inkább vadabb vizekre evezni, annak a laminált padló mindig tartogat meglepetéseket.

Ebben a laminált padló mindig verhetetlen marad!

Most néhány olyan trendi laminált padlót gyűjtöttünk össze, ami meglehetősen rendhagyó és szinte biztos, hogy az ismerettségi körödben, legyen a facebookon akár 1275 ismerősöd is, senkinek nem lesz az otthonában ilyen laminált padló.

Még azt is meg merem kockáztatni, hogy talán ilyennel még te sem találkoztál! Pedig, ha minket olvasol az azt jelenti, hogy átlagon felüli jártasságod van már a témában.

Egy szó, mint száz! Ha hiányzik egy ötlet, amivel megszínesítheted az otthonodat a tavaszi-nyári lakásfelújítás során, vagy van egy barátod, rokonod, aki épp a megfelelő fűszert keresi, akkor érdemes pár percet szentelned a következő laminált padlókra.

Parador Trendtime 2 laminált padló (újságcikkekkel):

parador laminált padló

Parador Trendtime 2 laminált padló (mérőszalag mintákkal):

parador laminált padló

Parador Trendtime 2 laminált padló (rusztikus mintákkal):

parador laminált padló

Kaindl Soft Touch (játszótér):

Kaindl Soft Touch (római számokkal):

Kaindl Soft Touch (kikötő):

Kaindl Soft Touch (kalóz):

A fenti laminált padlók Magyarországon is mind beszerezhetők. A Parador és a Kaindl laminált padló gyártó cégeknek mind van forgalmazójuk nálunk is, és ha nem is azonnal, de pár hetes szállítással berendelnek neked, csak kérned kell.