A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

 • július

  29

  2014
 • 958
 • 2

Szövött felületű Magic floor

Bár nem elsősorban otthoni felhasználásra készült, mégis érdemes beszélni a Magic floor Luxury Wonen vinyl padlóiról. Ezek ugyanis nem a megszokott fa, kő, padlószőnyeg mintával büszkélkedhetnek. A megjelenésük ugyanis egészen másra emlékeztet.

Első ránézésre a szövött bútorokat, szövött kárpitokat juttatja eszünkbe, nem is feltételezve azt, hogy a kezünkben lévő minta egyáltalán nem egy kerti bútor szövetmintája, hanem egy padlóburkolaté.

Üvegszállal megerősített, a hordozórétegbe olvasztott (nem ragasztott) szövött vinil padló a Magic floor kollekció egy új luxuskategóriás padlója.

magic flor luxury woven

Luxusmegjelenés, egyedülálló design, akár a sokak által kellemetlennek tartott burkolatváltó profilok nélkül. A Magic floor luxury woven vinil padlója számtalan érdekes megvalósítást rejt magába, ami nem feltétlenül kell, hogy csak a padlóra koncentrálódjon.

Egy térben dominanciát adhatunk egy adott funkciónak ezzel a luxus szövött Magic floor padlóval. Csak képzelj el egy éttermet, aminek a VIP részlege nemcsak az extra szolgáltatásokban nyújt többet, de padlójában is egyedi, vagy legyen szó egy üzlet kiemelt részlegéről, ahol a luxus termékeit állítja ki. De egy lakás belső hangulatához is sokat hozzáadhat ez a szövött vinil padló, ami könnyen válhat a lakberendezők kedvencévé.

magic floor szövött vinil padló

És a Magic floorral a kivitelezőknek sem kell szenvedni. Néha ugyanis az elképzelés és a megvalósítás nem tud szinkronba kerülni. A Magic floor luxury woven vinil padlóval a helyzet könnyebb. Mert ez a padló szabható, nem dilatál, nem vetemedik, vízálló, párabiztos, nem tépi fel magát a ragasztóból, vagy az aljzattal.

Persze kell neki a szép, ragasztható aljzat, de ha azt megkapta, akkor nem lesz többé gond vele. Érdemes tehát tudni róla.

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

2 HOZZÁSZÓLÁS

 • marika
  2016-04-03, 21:02 VÁLASZ

  Láttam már ezt a padlóburkolót, nagyon tetszett. Kérdezném, hogy Baranya megyében van-e forgalmazó????

  • 2jepetto@marika
   2016-04-03, 21:32 VÁLASZ

   Kedves Marika!

   A 76/610-798 vagy 20/5296-270 számon tudnak ebben segíteni a magic flooros kollégák. Mi nem találtunk Baranya megyében, de a telefonszámon konkrét választ adnak a Magic floor Kft-től.

   Üdv,
   2Jepetto

© Copyright 2017

SZERESS MINKET A FACEBOOKON IS: