• 3234
  • 2

Szövött felületű Magic floor

Bár nem elsősorban otthoni felhasználásra készült, mégis érdemes beszélni a Magic floor Luxury Wonen vinyl padlóiról. Ezek ugyanis nem a megszokott fa, kő, padlószőnyeg mintával büszkélkedhetnek. A megjelenésük ugyanis egészen másra emlékeztet.

Első ránézésre a szövött bútorokat, szövött kárpitokat juttatja eszünkbe, nem is feltételezve azt, hogy a kezünkben lévő minta egyáltalán nem egy kerti bútor szövetmintája, hanem egy padlóburkolaté.

Üvegszállal megerősített, a hordozórétegbe olvasztott (nem ragasztott) szövött vinil padló a Magic floor kollekció egy új luxuskategóriás padlója.

magic flor luxury woven

Luxusmegjelenés, egyedülálló design, akár a sokak által kellemetlennek tartott burkolatváltó profilok nélkül. A Magic floor luxury woven vinil padlója számtalan érdekes megvalósítást rejt magába, ami nem feltétlenül kell, hogy csak a padlóra koncentrálódjon.

Egy térben dominanciát adhatunk egy adott funkciónak ezzel a luxus szövött Magic floor padlóval. Csak képzelj el egy éttermet, aminek a VIP részlege nemcsak az extra szolgáltatásokban nyújt többet, de padlójában is egyedi, vagy legyen szó egy üzlet kiemelt részlegéről, ahol a luxus termékeit állítja ki. De egy lakás belső hangulatához is sokat hozzáadhat ez a szövött vinil padló, ami könnyen válhat a lakberendezők kedvencévé.

magic floor szövött vinil padló

És a Magic floorral a kivitelezőknek sem kell szenvedni. Néha ugyanis az elképzelés és a megvalósítás nem tud szinkronba kerülni. A Magic floor luxury woven vinil padlóval a helyzet könnyebb. Mert ez a padló szabható, nem dilatál, nem vetemedik, vízálló, párabiztos, nem tépi fel magát a ragasztóból, vagy az aljzattal.

Persze kell neki a szép, ragasztható aljzat, de ha azt megkapta, akkor nem lesz többé gond vele. Érdemes tehát tudni róla.

TUDOD MÁR HOL VESZEL PADLÓBURKOLATOT?

(Vigyázz, szakmai elhivatottságot nem mindenhol kapsz)

Tőlünk minden segítséget megkapsz, hogy ki tudd választani az álmaid parkettáját, padlóját otthonodba, de mi nem árulunk parkettákat, padlókat. Ha szeretnél olyan helyen padlót, parkettát vásárolni, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, tőlünk megszokott szakmai alázattal szolgálnak ki, Megtaláltuk azt az üzletünket, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, és szaktudással találkozhatsz.

 

Nézz be online a kínálatba
 

Ha Zuglóban jársz nézz be az IPS-be, alig 5 percre vannak az Örs vezért téri IKEÁ-tól. Tényleg vizálló laminált padlótól, prémium LVT-n át, I. osztályú svédpadlóig igen széles a választék. Induló középkategóriától felfelé több 100 laminált padlót fogsz találni. 🙂

parketta üzletpartnerünk

Miért az IPS?

Bérelhető eszközpark parkettázáshoz

(Ha magad parkettáznál, béreld ki a profi eszközparkunkat.)

Minden eszközt megkapsz tőlünk, sőt rengeteg hasznos tudást is, hogy olyan minőségben, olyan profizmussal tudd lerakni a laminált padlót, lvt-t, vagy más úsztatott (klikkes) padlót, amit talán nem is nézel most ki magadból.

(Több mint 15 különböző eszköz, amik a kezed alá fognak dolgozni.)

 

ÉRDEKEL?

 

TOVÁBB

INSPIRÁCIÓS ATOMBOMBAŐRÜLTEKNEK, MINT ÉN

(22.000.000 kép szobára, színre, méretre, stílusra, költségre szűréssel)

Imádsz inspirálódni, képes vagy órákig ötleteket keresve képeket nézni, de a Google képkeresőjébe nem tudsz úgy keresni, hogy jó találatokat adjon ki? NEM IS KELL!

Facebook, Google képkereső, Pinterest.. Sokkal jobb lesz, amit mutatni fogok. A kedvenc eszközöm, és sosem volt inspirációs gondom. A sírba akartam vinni magammal, de inkább kiadom. Több mint 22 millió inspirációs kép! Biztos fogsz tudni úgy szűrni, hogy megtaláld álmaid inspirációját legyen szó egy hálószobáról, konyháról, nappaliról vagy akár mosókonyháról.

(19 féle helyiségre nappalitól a mosókonyháig, több féle színre, stílusra, méretre, költségvetésre is tudsz szűrni. Egy inspirációs atombomba, mert elsöpri az egyhangúságot, és tele leszel ötlettel inspirációval már 1-2 perc után.)

 

HOVÁ KÜLDJEM A LINKET?

 


PARKETTÁT VENNÉL?

Gyere partnerüzletünkbe, az IPS-be, mert ott nemcsak hogy a szakcikkeink kötelező olvasmányok, de szívvel dolgoznak azon, hogy te trendi lenyűgöző padlót tudj venni akár laminált akár tömörfa mellett voksolsz. Nem fogsz csalódni!

Hol találod?

MAGAD PARKETTÁZNÁL?

Bérelj tőlünk profi eszközöket a lerakáshoz. Ezzel az eszközparkkal a lehető legjobb énedet fogod tudni kihozni magadból, és a végén lesz egy szuper padlód, amire büszke lehetsz.

DIY ESZKÖZÖK

KALKULÁTOROK

Mennyibe kerül a parkettázás? Mennyi vágási veszteséggel kell számolni? Használd kalkulátorainkat DÍJMENTESEN!

KALKULÁTOROK
MÁSOK OLVASSÁK

Kérdezz! Már 400x írtunk! Jön válasz neked is!

(Ha csak annyit írsz, hogy tetszett a cikk, nekem az is sokat jelent. De ha van kérdésed, akkor azzal mindenképpen keress meg.)

Subscribe
Visszajelzés
guest

2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marika
marika
7 éve

Láttam már ezt a padlóburkolót, nagyon tetszett. Kérdezném, hogy Baranya megyében van-e forgalmazó????

© Copyright 2017