Bár nem elsősorban otthoni felhasználásra készült, mégis érdemes beszélni a Magic floor Luxury Wonen vinyl padlóiról. Ezek ugyanis nem a megszokott fa, kő, padlószőnyeg mintával büszkélkedhetnek. A megjelenésük ugyanis egészen másra emlékeztet.

Első ránézésre a szövött bútorokat, szövött kárpitokat juttatja eszünkbe, nem is feltételezve azt, hogy a kezünkben lévő minta egyáltalán nem egy kerti bútor szövetmintája, hanem egy padlóburkolaté.

Üvegszállal megerősített, a hordozórétegbe olvasztott (nem ragasztott) szövött vinil padló a Magic floor kollekció egy új luxuskategóriás padlója.

magic flor luxury woven

Luxusmegjelenés, egyedülálló design, akár a sokak által kellemetlennek tartott burkolatváltó profilok nélkül. A Magic floor luxury woven vinil padlója számtalan érdekes megvalósítást rejt magába, ami nem feltétlenül kell, hogy csak a padlóra koncentrálódjon.

Egy térben dominanciát adhatunk egy adott funkciónak ezzel a luxus szövött Magic floor padlóval. Csak képzelj el egy éttermet, aminek a VIP részlege nemcsak az extra szolgáltatásokban nyújt többet, de padlójában is egyedi, vagy legyen szó egy üzlet kiemelt részlegéről, ahol a luxus termékeit állítja ki. De egy lakás belső hangulatához is sokat hozzáadhat ez a szövött vinil padló, ami könnyen válhat a lakberendezők kedvencévé.

magic floor szövött vinil padló

És a Magic floorral a kivitelezőknek sem kell szenvedni. Néha ugyanis az elképzelés és a megvalósítás nem tud szinkronba kerülni. A Magic floor luxury woven vinil padlóval a helyzet könnyebb. Mert ez a padló szabható, nem dilatál, nem vetemedik, vízálló, párabiztos, nem tépi fel magát a ragasztóból, vagy az aljzattal.

Persze kell neki a szép, ragasztható aljzat, de ha azt megkapta, akkor nem lesz többé gond vele. Érdemes tehát tudni róla.