• 3312
  • 9

Spájz loves you!

Egy kamra/spájz rendkívüli értékét csak azok érthetik, akiknek már volt dolguk ezzel a kis, de rendkívül praktikus hellyel. Olyan bűvös hely ez, mint egy divat diktátor gardrób szobája. Árad belőle a misztifikum! Mennyi kincs lehet ott!

És ha Te eddig a spájzra úgy tekintettél, mint egy rakodó tér, ahová a nem használt dobozokat raktad, ha eddig állandó káosz jellemezte ezt a kis helyiséget, akkor érdemes egy kicsit több figyelmet szentelned erre a pár négyzetméterre.

És ha Neked nincs spájzod/kamrád, egy kis trükkel néhány nap alatt lehet, anélkül hogy új helyre kellene költöznöd.

 A konyhád végében sok esetben Te is ki tudsz alakítani egy kis kamrát. Ha az adottságok olyanok (nincs ott nyilászáró, gáztűzhely, vízcsap…stb.) válassz le a konyhád végből egy kis helyiséget egy kis minimális gipszkarton fallal, és lehet egy saját kis kamrád.

De akár egy magas, jó mély szekrény is lehet a Te saját kamrád. Mint egy hűtő, csak szekrény formájában, és kimondottan a száraz árúknak. Ha most ráülsz, fogadok, hogy 1 óra alatt olyan szekrényt rajzolsz fel, ami simán kenterbe ver bármilyen átlagos kamrát.

Ugyanakkor!

Szentelj több időd a kamrádra, mert ebben a kis térben is óriási lehetőségek vannak. Néhány egyszerű fa polcrendszer segítségével egy tökéletes kis kamrát tudsz létrehozni, amiben nem keverednek a holmik, és nem alakul ki bennük 5 nap alatt egy kaotikus rendetlenség.

Hogyan tarts rendet egy kamrában?

1. Pakolj ki mindent a kamrából, kamra-szekrényből
2. Rendszerezd az élelmiszereket (levesek, fűszerek…stb.)
3. Szerezz be műanyag tárolókat, tuppereket
4. Címkézde fel a tárolókat, és kezd el használni őket
5. A főzési szokásokhoz, és a kényelemhez igazodva rendezd be a kamrát (szekrényt)

A többi már csak rajtad múlik!

 

 

TUDOD MÁR HOL VESZEL PADLÓBURKOLATOT?

(Vigyázz, szakmai elhivatottságot nem mindenhol kapsz)

Tőlünk minden segítséget megkapsz, hogy ki tudd választani az álmaid parkettáját, padlóját otthonodba, de mi nem árulunk parkettákat, padlókat. Ha szeretnél olyan helyen padlót, parkettát vásárolni, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, tőlünk megszokott szakmai alázattal szolgálnak ki, Megtaláltuk azt az üzletünket, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, és szaktudással találkozhatsz.

 

Nézz be online a kínálatba
 

Ha Zuglóban jársz nézz be az IPS-be, alig 5 percre vannak az Örs vezért téri IKEÁ-tól. Tényleg vizálló laminált padlótól, prémium LVT-n át, I. osztályú svédpadlóig igen széles a választék. Induló középkategóriától felfelé több 100 laminált padlót fogsz találni. 🙂

parketta üzletpartnerünk

Miért az IPS?

Bérelhető eszközpark parkettázáshoz

(Ha magad parkettáznál, béreld ki a profi eszközparkunkat.)

Minden eszközt megkapsz tőlünk, sőt rengeteg hasznos tudást is, hogy olyan minőségben, olyan profizmussal tudd lerakni a laminált padlót, lvt-t, vagy más úsztatott (klikkes) padlót, amit talán nem is nézel most ki magadból.

(Több mint 15 különböző eszköz, amik a kezed alá fognak dolgozni.)

 

ÉRDEKEL?

 

TOVÁBB

INSPIRÁCIÓS ATOMBOMBAŐRÜLTEKNEK, MINT ÉN

(22.000.000 kép szobára, színre, méretre, stílusra, költségre szűréssel)

Imádsz inspirálódni, képes vagy órákig ötleteket keresve képeket nézni, de a Google képkeresőjébe nem tudsz úgy keresni, hogy jó találatokat adjon ki? NEM IS KELL!

Facebook, Google képkereső, Pinterest.. Sokkal jobb lesz, amit mutatni fogok. A kedvenc eszközöm, és sosem volt inspirációs gondom. A sírba akartam vinni magammal, de inkább kiadom. Több mint 22 millió inspirációs kép! Biztos fogsz tudni úgy szűrni, hogy megtaláld álmaid inspirációját legyen szó egy hálószobáról, konyháról, nappaliról vagy akár mosókonyháról.

(19 féle helyiségre nappalitól a mosókonyháig, több féle színre, stílusra, méretre, költségvetésre is tudsz szűrni. Egy inspirációs atombomba, mert elsöpri az egyhangúságot, és tele leszel ötlettel inspirációval már 1-2 perc után.)

 

HOVÁ KÜLDJEM A LINKET?

 


PARKETTÁT VENNÉL?

Gyere partnerüzletünkbe, az IPS-be, mert ott nemcsak hogy a szakcikkeink kötelező olvasmányok, de szívvel dolgoznak azon, hogy te trendi lenyűgöző padlót tudj venni akár laminált akár tömörfa mellett voksolsz. Nem fogsz csalódni!

Hol találod?

MAGAD PARKETTÁZNÁL?

Bérelj tőlünk profi eszközöket a lerakáshoz. Ezzel az eszközparkkal a lehető legjobb énedet fogod tudni kihozni magadból, és a végén lesz egy szuper padlód, amire büszke lehetsz.

DIY ESZKÖZÖK

KALKULÁTOROK

Mennyibe kerül a parkettázás? Mennyi vágási veszteséggel kell számolni? Használd kalkulátorainkat DÍJMENTESEN!

KALKULÁTOROK
MÁSOK OLVASSÁK

Kérdezz! Már 400x írtunk! Jön válasz neked is!

(Ha csak annyit írsz, hogy tetszett a cikk, nekem az is sokat jelent. De ha van kérdésed, akkor azzal mindenképpen keress meg.)

Subscribe
Visszajelzés
guest

9 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anita
Anita
15 éve

Nekem sajnos nincs kamrám, és nem is tudok a konyha végébe kialakítani egyet, mert pont ott van az ablak, de ez a szekrényes megoldás felvillanyozott!

Csináltam is egy rajzot. Ahogy mondtátok, olyan lett belülről, mint egy hútőszekrény. Még az ajtó belsején is polcok vannak.

Tudtok ajánlani egy jó asztalost? Kb. mennyiből tudnék kihozni egy ilyen szekrényt?

Köszi
Antia

kriszti
kriszti
15 éve

Nálunk a kamrában állandóan nagy a rumli, és most rávilágítottatok, hogy miért?

Lehet, hogy 2 hetente mindig rendet rakunk ott, de még egyszer sem végeztünk ott egy tatarozást.

A polcok is még azok, amik anno a költözésnél is ott voltak.

Ha a saját igényeinknek megfelelően felújítjuk, biztos vagyok benne, hogy nem lesz már ilyen káosz később.

Attila
Attila
15 éve

Kamraszekrény? Sosem hallottam róla, de érdekesen hangzik! Főleg, mert nekünk sincs kamránk.

Ali
Ali
15 éve

Végre, hogy beindult a Blogotok! Örülök!

Évi&Robi
Évi&Robi
15 éve

Az „ösztönzéseteknek” hála a hétvégén rávettem magam, hogy rendet rakjak a kamrában.

A jövőhéten szerzünk egy polcot, de már most látszik, hogy sok terünk fel fog szabadulni.

Eszter
Eszter
15 éve

Nekünk kamraszekrényünk van, a régi beépített hűtő helyén alakítottuk ki egy szuper asztalos segítségével. Előtte nem is gondoltam volna, hogy mennyi mindent „elnyel” és mégis könnyű rendben, tisztán tartani. Spájzra nincs lehetőségünk sajnos, de ez a kamraszekrény mindenképp kárpótól, szóval ajánlom mindenkinek. 🙂

Viki
Viki
14 éve

Sziasztok!
Új lakás vásárlása előtt állok, és a lakáson belüli, konyhához kapcsolódó kamra nem megoldható. Mivel a konyhának csak a helye van előkészítve, igen jól hangzik a kamraszekrény, de képek nélkül nehéz elképzelni a végeredményt. Ha nem túl indiszkrét kérés, tudtok néhány példát mutatni? Vagy esetleg tippet adni, hogy hol gyűjthetek konyhához további ötleteket.
Köszi, Viki

Szalay-Bognár
Szalay-Bognár
Reply to  Viki
14 éve

Kedves Viki,

Köszi, hogy bekapcsolódsz a blogba. Sajnos viszonylag kevés kép áll rendelkezésre kamraszekrényekről. Főleg magyar oldalakon.

Írd be a Google képkeresőjébe a kamraszekrény, larder, pantry, pantry cabinets kifejezéseket, és fogsz találni egy-két jó példát, amit később átszabhatsz a saját otthonotokra.

Jó keresést, és…

Derűs, kreatív napot kívánunk Neked!

Üdv.
A 2 Jepetto

Ica
Ica
13 éve

Hol lehet megvásárolni a képen látható polcrendszert. Köszi a segítséget

© Copyright 2017