• április

    15

    2014
  • 16
  • 0

Hogy fog kinézni a parketta otthoni fények mellett?

“Az üzletben máshogy nézett ki!” Bizony vannak esetek, mikor az emberben ez a gondolat szárnyra kap. A baj, hogy ilyenkor már a legtöbb esetben késő. Ami a boltban, az üzlet megvilágításában kinéz, sajnos otthon, nagy felületen már egészen máshogy festhet.

parketta más fényben

A világítás, és a fények iszonyat sokat számítanak. Ezt azért is tudjuk, mert interaktív parketta stúdiónk kialakítása során nekünk ez iszonyat nagy fejtörést okozott. Egy olyan rendszert vezettünk ugyanis be, amivel a nálunk kapható padlók egy kódleolvasóval azonnal megtekinthetőek szobányi felületen. Legyen az egy világosabb nappali, egy sötétebb konyha, vagy egy magas természetes fénnyel rendelkező háló. A parketták egészen másképp festenek egy-egy ilyen helyiségben, sőt azt is megfigyeltük, hogy az üzletünkben lévő parketták is egészen más színezetűek délelőtt, délben, és délután.

A fény iszonyatosan számít.

Mikor kialakítottuk parkettás üzlethelyiségünket, úgy voltunk ezzel, hogy erre feltétlenül kell valamilyen megoldást adnunk. Éppen ezért 3 fontos dolgot vezettünk be, amelyikkel egészen egyedi megoldásokat tudunk adni erre az állandó fény problémára.

1. Szinte mindegyik kiállított mintatermék mobilizálható. Vagyis ha szeretnéd arrébb vinni a mintapanelokat, hogy megnézd az ablakon bejövő napfény mellett, akkor erre bármikor lehetőséged van.

2. Külön világítósarkot csináltunk csak azért, hogy a termékeket több különböző megvilágítás mellett meg tudd nézni. Megnézheted, hogy mutat egy-egy mintapanel halogén világítás mellett. Mennyire változik a színe led izzóval, vagy épp energiatakarékos égővel.

3. A kiállított több mint 250 parketta 80%-át szobányi felületen is meg tudod nézni egy kódleolvasó segítségével, ezzel is megkönnyítve a választást.
A fény számít. Szerencsére azért az ember ritkán bánja meg a választást. Ha szeretnéd még a lehetőségét is kizárni annak, hogy nem megfelelő árnyalatú parkettát válassz, gyere el budapesti üzletünkbe, és nézd meg a mintapanelokat természetes fény, led világítás, halogén izzó, energiatakarékos fény mellett.

Érdemes elolvasni

Pantone színek 2011-re Mindenki hallott már a PANTONE cégről, vagy legalább a pantone színskáláról. De kevesen tudják, hogy a Pantone minden évben egy csapat neves lakberend...
Online színkeverő program – videóval Számodra is nehéz falat kiválasztani a színeket az otthonodba? Szeretnél kipróbálni jó pár színsémát még mielőtt végleg döntenél, de neked nem elég, h...
Színtrend 2009: ez a fapadlók éve! Több helyen is utána olvastunk, és nagyon úgy néz ki, hogy 2009 nagy színtrendje a vörös-naracs, és a sárga-lila kombinációja lesz.A vörös-narancs j...
2012-es szín trend a Pantone-tól Végre itt van! Igen! Megjelent a Pantone View home + interiors 2012. Ez az a kiadvány, mely alapvetően minden designerre és lakberendezőre nagy hatáss...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017