• április

    15

    2014
  • 65
  • 0

Hogy fog kinézni a parketta otthoni fények mellett?

“Az üzletben máshogy nézett ki!” Bizony vannak esetek, mikor az emberben ez a gondolat szárnyra kap. A baj, hogy ilyenkor már a legtöbb esetben késő. Ami a boltban, az üzlet megvilágításában kinéz, sajnos otthon, nagy felületen már egészen máshogy festhet.

parketta más fényben

A világítás, és a fények iszonyat sokat számítanak. Ezt azért is tudjuk, mert interaktív parketta stúdiónk kialakítása során nekünk ez iszonyat nagy fejtörést okozott. Egy olyan rendszert vezettünk ugyanis be, amivel a nálunk kapható padlók egy kódleolvasóval azonnal megtekinthetőek szobányi felületen. Legyen az egy világosabb nappali, egy sötétebb konyha, vagy egy magas természetes fénnyel rendelkező háló. A parketták egészen másképp festenek egy-egy ilyen helyiségben, sőt azt is megfigyeltük, hogy az üzletünkben lévő parketták is egészen más színezetűek délelőtt, délben, és délután.

A fény iszonyatosan számít.

Mikor kialakítottuk parkettás üzlethelyiségünket, úgy voltunk ezzel, hogy erre feltétlenül kell valamilyen megoldást adnunk. Éppen ezért 3 fontos dolgot vezettünk be, amelyikkel egészen egyedi megoldásokat tudunk adni erre az állandó fény problémára.

1. Szinte mindegyik kiállított mintatermék mobilizálható. Vagyis ha szeretnéd arrébb vinni a mintapanelokat, hogy megnézd az ablakon bejövő napfény mellett, akkor erre bármikor lehetőséged van.

2. Külön világítósarkot csináltunk csak azért, hogy a termékeket több különböző megvilágítás mellett meg tudd nézni. Megnézheted, hogy mutat egy-egy mintapanel halogén világítás mellett. Mennyire változik a színe led izzóval, vagy épp energiatakarékos égővel.

3. A kiállított több mint 250 parketta 80%-át szobányi felületen is meg tudod nézni egy kódleolvasó segítségével, ezzel is megkönnyítve a választást.
A fény számít. Szerencsére azért az ember ritkán bánja meg a választást. Ha szeretnéd még a lehetőségét is kizárni annak, hogy nem megfelelő árnyalatú parkettát válassz, gyere el budapesti üzletünkbe, és nézd meg a mintapanelokat természetes fény, led világítás, halogén izzó, energiatakarékos fény mellett.

Érdemes elolvasni

Skandináv hangulatban (fehér és a tölgy) Egy leendő munkához kapcsolódóan kerestünk jó példákat fehér-tölgy kombinációkra. A svédeknél ez egy igen gyakori párosítás, szóval a keresgélés közbe...
Sötét füstölt tölgy parketta variációk A tölgy parketta, tölgy laminált padló alapvetően egy klasszikusan jó választás. Bár a laminált padlók esetében találkozni lehet néhány nem túl kellem...
Online színkeverő program – videóval Számodra is nehéz falat kiválasztani a színeket az otthonodba? Szeretnél kipróbálni jó pár színsémát még mielőtt végleg döntenél, de neked nem elég, h...
Pantone színskála letöltése, nemcsak parketta kivá... Bár ez egy parkettás blog, a színekkel mégis láthatóan sokat foglalkozunk. Ennek egyszerű az oka. A padló a lakás egy meghatározó, hangsúlyos felülete...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017