• június

    19

    2015
  • 426
  • 0

Parador laminált padló: öröm lerakni

Ritkán veszünk egy konkrét parketta márkát górcső alá. Ritkán véleményezünk egy laminált padlót. Ennek leginkább az az oka, hogy sajnos nagyon sokban csalódtunk már, így egy kezünkön meg tudnánk számolni azokat a parketta, laminált padló márkákat, amikkel az elmúlt tizenakárhány évben nem lett volna negatív tapasztalatunk.

Persze megeshet még a legnevesebb gyártókkal is, hogy valami hiba csúszik a számításba, és gyári hibás termék jön le a gépsorról, ami szerencsétlenül Magyarországon is kiköthet. Ez benne van a pakliban. Más kérdés az, hogy ez mennyire rendszeres, és az ilyen probléma esetén a gyártó mennyire lesz készséges.

Legutóbbi pozitív élményünk a Parador laminált padlóval esett meg, aminek ezáltal megint sikerült elnyernie a tiszteletünket. A Parador német gyártmányú laminált padló, bár ezzel sosem szokásunk vagdalkozni, mert bizony onnan is láttunk már rossz minőségű laminált padlókat. De a Paradorral nem lesz gond.

Meglehet az ára 7-10.000 Ft/m2 már inkább az a kategória, ami a valódi fa parkettákat súrolja, a Parador laminált padlók mégis többet tudnak, mint a 3-6.000 Ft-os laminált padlók.

A Parador laminált padlót öröm lerakni. Bár van egy populárisabb, középárfekvésű laminált padló, amit alapvetően sokra tartunk, és amiről majd még fogunk írni, a Parador bizony túlszárnyalja azt.

Nem is cifrázzuk! A dekorja nagyon szép, ami gyönyörűen utánozza a fa mintázatot, ráadásul ezek mind védett minták, vagyis nem fordulhat elő, hogy ez a dekor más márkáknál is megjelenik, ami egyébként elég gyakori. A sűrűségük is nagyon rendben van, hiszen szenvedett vele a dekopír rendesen. Az illesztésük hézagmentesen, szépen, és könnyen kapcsolódtak. Ezen felül még számtalan összevethető tulajdonsága van a Parador laminált padlónak, de ezekkel most kivételesen nem szeretnénk foglalkozni.

Évente több 1000 m2 laminált padlót rakunk, rengeteg márkával dolgozunk, és bizony látjuk, hogy kevés a technikailag rendben lévő laminált padló. A Parador ilyen.

Bár vannak dolgok, amikkel kapcsolatban nem azonosak a nézeteink a Paradorral, de kétségtelen, hogy minőségi laminált padlókat gyártanak, és nekünk parkettásoknak ez elsődlegesen a legfontosabb.

A megfizethetőségét ki ki döntse el maga. A 7.000 – 10.000 Ft/m2 ár a laminált padlóért már nevezhető soknak, annak fényében, hogy ezért már Wicanders parafa padlót is vehet bárki, mégis aki úgy érzi, hogy felső kategóriás laminált padlót szeretne, ami garantáltan egyedi dekorú, és megfizetheti, akkor annak bátran ajánljuk a Parador laminált padlót. Öröm vele dolgozni, és gondolom még nagyobb öröm használni.

Érdemes elolvasni

Az olcsó laminált padló hátulütői Sokan keresnek olcsó laminált padlót. De csak kevesen vannak felkészülve arra, hogy mit is jelent olcsó laminált padlót venni.Persze szokták mondani...
Szürke parketták, laminált padlók Nagy kedvencünk a szürke színű parketták, és laminált padlók. A világosabb árnyalattól a sötétig szinte minden jöhet. Szeretjük, de ezzel nem vagyunk ...
3 az 1-ban laminált padló, na végre! Vagy mégsem?... Mikor először olvastam a Kaind 3in1 laminált padló kollekciójáról, nagyot dobbant a szívem. Na végre! Jó lenne már egy olyan laminált padló, ami nemcs...
Recseg a laminált padló Korábban már többször is írtunk a recsegő parkettáról, és elérkezett az ideje, hogy külön foglalkozzunk a laminált padlókkal is. Az elmúlt 2 napban ug...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017

Mit tudok kihozni a pénzemből?


ELEMEZZ!