A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

  • június

    19

    2015
  • 613
  • 0

Parador laminált padló: öröm lerakni

Ritkán veszünk egy konkrét parketta márkát górcső alá. Ritkán véleményezünk egy laminált padlót. Ennek leginkább az az oka, hogy sajnos nagyon sokban csalódtunk már, így egy kezünkön meg tudnánk számolni azokat a parketta, laminált padló márkákat, amikkel az elmúlt tizenakárhány évben nem lett volna negatív tapasztalatunk.

Persze megeshet még a legnevesebb gyártókkal is, hogy valami hiba csúszik a számításba, és gyári hibás termék jön le a gépsorról, ami szerencsétlenül Magyarországon is kiköthet. Ez benne van a pakliban. Más kérdés az, hogy ez mennyire rendszeres, és az ilyen probléma esetén a gyártó mennyire lesz készséges.

Legutóbbi pozitív élményünk a Parador laminált padlóval esett meg, aminek ezáltal megint sikerült elnyernie a tiszteletünket. A Parador német gyártmányú laminált padló, bár ezzel sosem szokásunk vagdalkozni, mert bizony onnan is láttunk már rossz minőségű laminált padlókat. De a Paradorral nem lesz gond.

Meglehet az ára 7-10.000 Ft/m2 már inkább az a kategória, ami a valódi fa parkettákat súrolja, a Parador laminált padlók mégis többet tudnak, mint a 3-6.000 Ft-os laminált padlók.

A Parador laminált padlót öröm lerakni. Bár van egy populárisabb, középárfekvésű laminált padló, amit alapvetően sokra tartunk, és amiről majd még fogunk írni, a Parador bizony túlszárnyalja azt.

Nem is cifrázzuk! A dekorja nagyon szép, ami gyönyörűen utánozza a fa mintázatot, ráadásul ezek mind védett minták, vagyis nem fordulhat elő, hogy ez a dekor más márkáknál is megjelenik, ami egyébként elég gyakori. A sűrűségük is nagyon rendben van, hiszen szenvedett vele a dekopír rendesen. Az illesztésük hézagmentesen, szépen, és könnyen kapcsolódtak. Ezen felül még számtalan összevethető tulajdonsága van a Parador laminált padlónak, de ezekkel most kivételesen nem szeretnénk foglalkozni.

Évente több 1000 m2 laminált padlót rakunk, rengeteg márkával dolgozunk, és bizony látjuk, hogy kevés a technikailag rendben lévő laminált padló. A Parador ilyen.

Bár vannak dolgok, amikkel kapcsolatban nem azonosak a nézeteink a Paradorral, de kétségtelen, hogy minőségi laminált padlókat gyártanak, és nekünk parkettásoknak ez elsődlegesen a legfontosabb.

A megfizethetőségét ki ki döntse el maga. A 7.000 – 10.000 Ft/m2 ár a laminált padlóért már nevezhető soknak, annak fényében, hogy ezért már Wicanders parafa padlót is vehet bárki, mégis aki úgy érzi, hogy felső kategóriás laminált padlót szeretne, ami garantáltan egyedi dekorú, és megfizetheti, akkor annak bátran ajánljuk a Parador laminált padlót. Öröm vele dolgozni, és gondolom még nagyobb öröm használni.

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017