A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

  • május

    29

    2014
  • 255
  • 0

Ne siettesd a parkettázást!

ne siettesd a parkettázástNem hinném, hogy a mi iparágunk lenne ennyire különleges, de szinte állandóan szembetalálkozunk, olyan helyzettel, mikor valamit extra sürgősen kell megoldani. Illetve csak kellene, mert az ilyen szituációkba nem szoktunk, és nem tudunk belemenni.

Nem a sürgősségi osztály vagyunk!

Van, hogy kapunk egy felmérési igényt délelőtt, és délután, mikor felkeressük, már azt kapjuk válaszul, hogy sürgős volt, már keresett mást. De kerestek már meg vásárlással kapcsolatban reggel 10-kor, hogy egy bizonyos parketta kellene nekik, de a délután már ne jó. Vagy úgy kértek fel minket parkettázásra, hogy az aljzat, és a festés utáni száradási időre nem futja.

Sürgős! Sürgős! Sürgős!

Jó esetben ilyenkor 15, vagy akár 50 évre szóló dolgok dőlhetnek el. Sajnálunk mégis rá 1-2 napot, vagy akár 1-2 hetet?

Takarózhatunk azzal, hogy rohanó világban élünk, de ezzel sem értek igazán egyet.

Te ne rohanj!

Ha sietteted a parkettázást, azzal sajnos csak te fogsz rosszul járni. Egy hosszú távra szóló döntés a parketta kiválasztása, és lerakása.

Ha nem tudsz várni egy jobb szakira 3-4 napot, és kihívsz egy ráérőset 1 nap alatt, azzal nem biztos, hogy jól fogsz járni. Ha úgy akarod megoldani a parkettázást, hogy még mások is (pl:festők) dolgoznak a helyszínen, azzal csak te fogsz rosszul járni, mert a padlód garantáltan nem marad karcmentes. Ha nem tartod be az alapszabályokat, és nem engeded megszáradni az aljzatot, azzal csak te jársz rosszul.

Szóval ne rohanj!

15-50 éves döntés előtt állsz. 5475-18250 nap, mit számít 3-4 nap ide, vagy oda.

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017