A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

 • május

  23

  2012
 • 895
 • 2

Milyen laminált padlót vegyek?

milyen laminált padlót vegyekSokszor kapunk olyan levelet, amiben azt kérdezik tőlünk, hogy milyen laminált padlót tudunk ajánlani. A baj az, hogy az ilyen típusú kérdésekre nincs univerzális válasz.

Persze a kérdésnek abszolút van helye, csak annyira lecsupaszított, hogy jó választ adni erre így nem lehet.

Ahogyan nincs általános érvényű válasz az olyan kérdésekre sem, mint:

Milyen vastag laminált padlót vegyek?
Milyen színű laminált padlót vegyek?
Milyen márkájú laminált padlót vegyek?
Milyen kopásállóságú laminált padlót vegyek?

Azért nincs, mert az, hogy milyen legyen, nem attól függ, hogy másoknál mi vált be, hanem, hogy az illetőhöz melyik passzol jobban. Ez pedig már olyan dolgoktól is függ, hogy hogyan élnek, milyen szokásaik vannak, mit várnak el tőle, mivel tudnak könnyebben kompromisszumot kötni.

Csak, hogy egy dolgot említsek:

A kopásállóságról sokszor beszélnek, sőt igazság szerint szempontként mindig a kopásállóság és a vastagság kerül szóba, meg persze az ár. Ezzel nincs is gond, hiszen ezek tényleg fontos szempontok. De egészen más kopásállóságú laminált padlóra van szüksége egy legénylakásba költöző tisztaságrajongó srácnak a nappalijába, mint egy négytagú családnak, akik nemcsak, hogy gyakran tartanak baráti összejövetelt, de van egy virgonc kutyájuk is.

Szóval, mikor arról kérdeznek minket, hogy milyen laminált padlót tudunk ajánlani, általában fél tucat kérdéssel szoktunk válaszolni! A legtöbben általában csak arra fókuszálnak, hogy bírni fogja-e, mi inkább arra, hogy szeretni fogod-e. És ez óriási különbség! Mert attól még hogy bírja az adott igénybevételt, nem biztos, hogy szeretni is fogják.

De, ne aggódj! Ha tüzetesen átolvasod az oldalunkat, könnyű dolgod lesz a választást illetően, és akkor se lepődj meg, ha végén úgy érzed, hogy nem is laminált padlóra lesz szükséged! Könnyen meglehet, hogy más típusú parketták ideálisabbak lesznek a számodra.

Azt javasoljuk tehát, ha szeretnéd tudni, hogy milyen laminált padlót vegyél, maradj az oldalunkon, és szánj rá, akár 1-2 napot is, hiszen amiről most dönteni szeretnél, évekre meg fogja határozni az otthonod!

Először is olvasd el a laminált padló vásárlás előtti legfontosabb összefoglalónkat!

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

2 HOZZÁSZÓLÁS

 • Mariann
  2017-07-06, 06:41 VÁLASZ

  Szép napot kívánok ! Szeretnék kérdezni , milyen laminált padlót vegyek ? A 4 .ik emeleten lakom és a régi tetejére tennénk! Milyen vastagságú legyen ? Köszönöm: mariann

 • Mariann
  2017-07-06, 06:42 VÁLASZ

  Erős Mariann

© Copyright 2017