Kerüld el a parkettázás legnagyobb pofonjait!  Lesd el az összes fogásunkat>>

  • április

    29

    2014
  • 697
  • 0

Miért vegyél magyar parkettát?

vegyel magyar parkettátKiváló német termék! Kiváló magyar termék! Legyünk magunkkal őszinték. Honnan lehet vajon tudni, hogy egy termék csak azért mert más országban készült jobb minőséget képvisel-e. Persze vannak egyértelmű dolgok (pl: autogyártás, futball), de a parketta pont nem teljesen az a terület, amire azt lehetne mondani, hogy egyik ország jobb parkettákat gyárt, mint a másik.

Mert például nem egy prémium minőségű parkettát gyártó német cég szerzi be a fa alapanyagot Magyarországon. Ráadásul a magyar termékek 60-70%-a külföldi országokban talál gazdát. Nem beszélve arról, hogy a szabványok nemzetközi szintűek.

Elég megfoghatatlan dolog ez. Márkák vannak, termékek, amik között lehet különbséget tenni, de talán nem egyedül gondolom úgy, hogy országon belül már sokkal nehezebb valamire rávágni, hogy ez jobb, pusztán azért mert ott készült.

Én összegyűjtöttem néhány okot, ami a magyar parketták mellett szól. De nem arról lesz, szó, hogy miért vedd a Mátraparkett, Grabo, Befag termékeit, pusztán egyszerűen arról, miért vegyél magyar parkettát:

1. Mint már említettem a szabványok nemzetközi szinten működnek. Vagyis ugyanazon szabványok vonatkoznak egy magyar parkettára, mint egy németre. A parketta vagy megfelel neki, vagy nem.

2. Bármikor eléred a magyar gyárat. Bármilyen gondod, kérésed, kérdésed lenne nemcsak a forgalmazót keresheted meg vele, de egyszerűen telefonon is megkeresheted őket, és még a nyelvi problémákkal sem lesz gondod.

3. Minőséghibás termékek esetén a gyártó minőségellenőre gyorsabban elérhető lesz a számodra, mintsem ha azt Németországból, vagy épp Svédországból kellene várnod.

4. Magyar munkahelyeket támogatsz, ha magyar termékeket vásárolsz. A magyar parketta vásárlásával olyan magyar családok munkahelyét, megélhetését biztosítod, mint a tied, vagy akár az enyém.

5. Minden vásárlás ösztönöz, így a tied is. Ezzel is segíted a magyar parketta gyártókat, hogy folyamatosan képesek legyenek egyre jobb, és jobb minőséget lehozni a futószalagról.

És rátérhetnék még arra is, hogy vegyél Grabo szalagparkettát, mert minden darabja formaldehid-mentes, 7 rétegben lakkozott felületű, vagy említhetném a Mátraparkett svédpadlóját, ami kizárólag természetes alapanyagú olajokkal vannak kezelve, de ez már termékszintű összehasonlítás lenne, ami fontos is, de egyelőre arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy a magyar parketta megvásárlása egyáltalán nem rossz döntés, és semmivel sem hordoz több kockázatot.

Lehet rossz minőséget találni Németországban is, és az általános beidegződés ellenére kiváló kínai terméket is.

SZERETNÉL POFONOK, ÉS CSALÓDÁSOK NÉLKÜL PARKETTÁZNI?

Ha igen, akkor ezt neked találtuk ki!

Segédletek, ellenőrző naplók, lépésről lépésre útmutatók, online tanácsadás. Csak néhány dolog, amit 4990 Ft-os egyszeri díj mellett megkapsz tőlünk.  Ne öregedj 5 évet 2 hónap alatt., ne szenvedj több 100.000 Ft-os kárt egy kivitelezési hiba miatt.

Tartalomjegyzék megnézése

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017

SZERETNÉL POFONOK, ÉS CSALÓDÁSOK NÉLKÜL PARKETTÁZNI?

Ha igen, akkor ezt neked találtuk ki!

Segédletek, ellenőrző naplók, lépésről lépésre útmutatók, online tanácsadás. Csak néhány dolog, amit megkapsz tőlünk. Ne öregedj 5 évet 2 hónap alatt, ne szenvedj több 100.000 Ft-os kárt egy elkerülhető kivitelezési hiba miatt. Légy magabiztos csináld akár magad, csinálja akár egy (szak)ember neked!

Tartalomjegyzék megnézése