• március

  2

  2009
 • 65
 • 2

Miért járj ki rendezvényekre?

Az emberek döntő többsége két okból kifolyólag megy ki (lakberendezési) kiállításokra.

Az egyik, hogy nincs mit csinálni a hétvégén, a másik pedig, hogy épp túl vannak a lakásuk felújításán, és elérkezett az idő, hogy végre berendezkedjenek.

Ha neked is hasonlóak a mozgatórugóid, akkor aktuális blog bejegyzésünk el fog szomorítani. A legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy a felújítás után lakberendezési kiállításokra mész ki.

Ha túl vagy egy felújításon, és azt nem úgy csináltad, ahogy az ingyenes tanfolyamon tanítjuk, akkor – bármennyire is szeretnél – ne menj ki a lakberendezési kiállításokra, mert lehet, hogy csalódottan fogsz hazamenni.

A kiállításoknak – ha magánszemélyként mész ki – ugyanis legfőképpen azt a célt kell, hogy szolgálják, hogy ötleteket gyűjts. Ismerd meg a lehetőségeidet! Ismerd meg önmagad! Ismerd meg mi áll hozzád közel!

A legjobb időpont kiállítás látogatására akkor van, mikor eldöntötted, hogy felújítod az otthonodat. Legyen az fél év, egy év múlva, az ötleteket már most el kell kezdened gyűjteni.

A legfontosabb válogatás nélkül gyűjteni őket, hogy mire elérkezik a felújítás időszaka, addigra Neked egy kész koncepciód legyen telis teli vagány, extrém, de legfőképpen hozzád illő ötletekkel.

Ha már túl vagy a felújításon, és azt koncepció nélkül csináltad, akkor készülj fel arra, hogy a kiállításon lesznek pillanatok, mikor rosszul fogod érezni magad. “Francba ezt így kellet volna csinálni!” pillanataid lehetnek.

Egy ilyen kiállítás alkalmával ugyanis rengeteg új ötletre tehetsz szert. rejtett lehetőségek fognak kitörni belőled, mert egy ilyen rendezvény kiszakít Téged a hétköznapokból, a gondokból, amik nagyon sok ember kreativitását – a Tiedet is – blokkolják!

És, hogy mi legyen nálad?

Amit mindenképpen vigyél magaddal:
 – papír, és ceruza (vagy diktafon)
 – fényképezőgép (nem biztos, hogy használhatod)
 – család

 

Érdemes elolvasni

6 mázolási hiba – képekkel! A „Hogyan hozd ki a lakásodból a maximumot?!” tanfolyam keretein belül már szó volt a festésről, pontosabban a mázolásról. Te már tudod, hogy a mázolá...
Fontos a FSC, PEFC minősítés, de ez nem minden Ha parkettát vagy laminált padlót vásárolsz, akkor sose feledkezz meg arról, hogy Te a felelős erdőgazdálkodásban hiszel, és nem az ész nélküli pusztí...
Jövőre, veled, ugyanitt! Köszönjük, hogy 2011-ben is velünk tartottál! Hálásak vagyunk, hogy követsz és olvasol minket. Köszönünk minden egyes levelet, és kommentet, amit elju...
Amerikai konyhás nappali burkolatváltás nélkül... A kicsi lakások népszerűsödésével egyre gyakoribbak az amerikai konyhás nappalik. Sőt az új építésű lakóparkoknál szinte kivétel nélkül az amerikai ko...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

2 HOZZÁSZÓLÁS

 • Judit
  2009-03-04, 12:33 VÁLASZ

  Mivel nálunk csak jövőre lesz aktuális a lakásfelújítás nem szándékoztam most kimenni kiállításokra, de meggyőztetek.

  Kössz a tippet!

  Várható most valami?

 • Szalay-Bognár
  2009-03-04, 16:58 VÁLASZ

  Történetesen igen:)

  Március 5.-8.
  12. Lakástrend & Design kiállítás
  Helyszín: Műcsarnok

  Több infót találsz a http://www.lakastrend.hu oldalon!

  Legyél ott te is, mert megéri!

© Copyright 2017