• szeptember

  2

  2015
 • 114
 • 1

A 3 legjobb laminált padló márka árkategóriánként

Minél több tapasztalatot szerez az ember, annál jobban szűkül a jó laminált padlók köre. Láttunk már mindent. Márkásnak vélt laminált padlót rémes minőségben, de dolgoztunk már névtelen kincsekkel is. Igazából nehéz márkákat említeni, márkákról beszélni.

Az építőiparra amúgy sem jellemző annyira a márkahűség. Mi nem is javasoljuk, hogy valaki pusztán márka alapján döntse el, hogy milyen laminált padlót választ otthonra. Persze vannak gyártók, akikben jobban meg lehet bízni, akinek a termékei folyamatosan hozzák az adott színvonalat.

a 3 legjobb laminált padló

Most megírjuk azt a 3 márkát, 3 különböző árkategóriában, melyekben a legjobban megbízunk. Ez egy szubjektív lista, csak a mi véleményünket tükrözi. Támpontnak javasoljuk, egyfajta iránymutatásnak, ha a sok laminált padló között elvesznél.

Következzék a 3 legmegbízhatóbb laminált padló márka árkategóriánként a 2Jepetto véleménye alapján:

1.000 – 2300 Ft:
Hát ez egy üres kategória. Bocs! Sajnos mi még nem találkoztunk olyan márkával, ami ebben az árkategóriában stabilan megbízható minőséget tudna hozni. Talán nem véletlen. A laminált padló egy 10-15 évre szóló építőipari anyag, ami aktív használatnak van kitéve. (Ha az árból levonjuk az adókat, és az árréseket, amíg a termékre rákerül a végső ár, lényegesen alacsonyabb összeg marad előállítási költségként, ami meghatározza a minőséget.)

2.301 – 4.000 Ft:
Ebben az árkategóriában legjobban a Krono Original termékeket tudjuk ajánlani. Bár itt is inkább a 8 mm-es Castello, vagy a Super Natural kollekciót ajánljuk, míg az árkategória aljába tartozó 7 mm-eseket kevésbé. Meglehet, hogy 7 mm-es laminált padlót ritka számban szoktunk javasolni. A Krono Original az árához képest egész jó műszaki paraméterekkel hozza ki a laminált padlókat, és egy tényleg kiváló ár/érték arányú laminált padlót tudtak piacra dobni. Hol találnál máshol 3590 Ft-ért 4 oldalt fózolt, 8mm-es, AC4-es kopásállóságú, 32-es igénybevételű, szinkron-struktúrás laminált padlót?

4.001 – 8.000 Ft:
Innentől kezdjük érinteni a felsőbb kategóriás laminált padlókat. Bár a 4.000 Ft-os induló ár még itt csak a beugró termékek érhetőek el, 6-7e Ft körül már igazi kincseket kapni, és persze minőséget. Ebben a kategóriában, akiben mi igazán megbízunk az a Haro. Bármikor mikor dolgoztunk vele, sosem volt gondunk. A Haro egy olyan laminált padló, amivel szemben minőségi kifogás nem merülhet fel.

Ha ezt a kategóriát megengedheted magadnak, akkor Haroban gondolkozz. Nincs is mit mondani róla.

7.001 – 12.000 Ft
Ez már egy igen magas árkategória. Sokakat kiverhet a víz ettől. Pedig van laminált padló 7.000 Ft felett is, és igen, ez meg is látszik már rajta. Meglehet itt tényleg el kell már gondolkodni, hogy érdemes-e ilyen árkategória mellett a laminált padlónál maradni, de ha valaki úgy döntene, annak a Parador laminált padlót tudjuk javasolni.

Erős hordozóréteg, tökéletes műszaki, technikai paraméterek, szép megjelenés, védett dekorok. Kifogástalan minőség.

Gratulálunk!

Ezen márkák mind elérhetőek Magyarországon, vagy forgalmazón keresztül berendelhetőek a gyártóktól. De mint mondtuk nem kell egy laminált padlót márka alapján megítélni, talán nem is igazán lehet, hiszen 10-15 évente, ha kapcsolatba kerül vele egy hétköznapi ember. Ez a lista a mi véleményünket tükrözi, amit a szakmában eltöltött tizenakárhány év tapasztalata során alakult ki bennünk.

Érdemes elolvasni

Cementlap hatású laminált padlót hozott a Parador... Be kell vallanunk őszintén, hogy nem vagyunk éppen járólap pártiak. Nem azért mert elfogultak vagyunk a parkettákkal szemben, és rossz néven vesszük a...
Meredek, de jól néz ki a parketta falon Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik munka előtt irgalmatlanul berúgtunk, és csak másnaposan vettük észre, hogy a padló helyett véletlenül a falat pa...
Ha Ikeába jársz, ezt is nézd meg… Közel egy év után tegnap sikerült eljutnunk az Ikeába. Az újév ugyanis nálunk azzal kezdődött, hogy a zsúfolásig telített kamránkat, eldöntöttük rendb...
Parador laminált padló: öröm lerakni Ritkán veszünk egy konkrét parketta márkát górcső alá. Ritkán véleményezünk egy laminált padlót. Ennek leginkább az az oka, hogy sajnos nagyon sokban ...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

1 HOZZÁSZÓLÁS

 • Sándor
  2017-06-03, 12:44 VÁLASZ

  Ma, 2017-ben is ez lenne a jó sorrend?
  (Bár nem tudom a cikk írásának pontos dátumát)

  Üdv: Bogyó Sándor

© Copyright 2017