• március

  24

  2009
 • 2191
 • 43

Magic floor: tökéletes másolat

Ha jártál már kínai piacon, biztosan Te is láttál már olyan utánzatokat, amik az eredeti márkás termékkel teljesen azonosak. Látszatra legalább is. Én már estem kísértésbe ilyenkor, és biztos vagyok benne, hogy Te is nehezen tudnál ellenállni ilyen profi utánzatoknak.

Persze, ha tényleg profi! Mert most mutatni fogok Neked egy nem mindennapi másolat, ami még az otthonod nagy stílusjegye is lehet.

Ha szereted a fapadlók természetes hatását, klasszikus szépségét, de nincs lehetőséget az eredetire, vagy nem jöhetnek szóba bizonyos tulajdonságai végett (pl:vízállóság), mutatok Neked egy olyan utánzatot, amire még a szakértők is azt mondják: „Ez igen!”

Mit tud ez a Magic floor?
(A Magic floor a termék hivatalos neve – nem mi találtuk ki)

A Magic floor nem más mint egy több rétegű vinil alapanyagú melegburkolat. Elsőre egy mezei PVC burkolatnak tűnik. Közelről megnézve azonban szemet gyönyörköttető lehetőségeket rejthet.

A Magic floor felülete szinte összetéveszthető hasonlóságot mutat a svédpadlók fás mintázatával. A Magic floor egy újabb utánzata a világbajnok fa padlóknak, de azok között talán a legjobb.

Milyen lehetőségeket rejt a Magic floor?

 1. Rengeteg választékban kapható, ami látszatra rendkívül jól utánozza a fapadlók mintázatát. De kapható kő, padlószőnyeg, szövött mintában is.
 2. Vinil alapanyagát tekintve teljesen vízálló, azaz ezzel a lehetőséggel kellemes hangulatot vihetünk a fürdőszobába is.
 3. Minden egyes lapnak – lap kiszerelésben kapható – más mintázata van, ezért nincs műanyag hatása
 4. Rendkívül kopásálló, így magas fogalmú helyiségekben is jól bírja a megpróbáltatásokat
 5. Kombinálható padlófűtéssel is

Bár a Magic floor csak egy utánzat, és az eredeti fa padlók szépségét, hangulatát nem képes teljes egészében átadni, mégis Neked egy remek lehetőség lehet arra, ha szeretnéd a lakásodat feldobni, de nincs elég félretett pénzed a keményfa padlóra, vagy egyszerűen egy meleg, de vízálló padlót keresel.

A Magic floor lap kiszereléséből adódóan kevés felesleges veszteséggel lehet számolni a lerakáskor, és javításuk megoldható csupán a sérült elemek cseréjével. Nem dilatál, így amíg a fa padlóknál a páratartalomra nagyon kell figyelni, itt ezt teljesen el lehet felejteni.

A Magic floor teljesen színtartó, mérettartó, 100% vízálló, és extra kopásállóságú.

Az egyetlen, amire szüksége van, egy szép, egyenes alzat! Jól hangzik?

UGYE TE SEM AKARSZ 10 ÉVIG EGY ROSSZUL LERAKOTT PARKETTÁT NÉZNI?!

(Megmutatjuk, hogyan kerüld el)

Több 100.000, talán millió forint elköltését tervezed a parkettádra, és lehet, hogy a kivitelezés fogja az egészet tönkretenni, miközben naívan azt gondolod, “ugyan már, velem ez nem történhet meg”!

Ne akard megégetni magad. Felkészítünk a csapdák elkerülésére!

Regsiztrálj ingyen!

Kérdezz! Már 400x írtunk! Jön válasz neked is!

(Ha csak annyit írsz, hogy tetszett a cikk, nekem az is sokat jelent. De ha van kérdésed, akkor azzal mindenképpen keress meg.)

43 HOZZÁSZÓLÁS

 • Judit
  2009-04-02, 18:25 VÁLASZ

  Sziasztok!
  Először is gratulálni szeretnék a bloghoz.Már az előző “tanfolyam” is nagyon tetszett.Építkezés előtt állunk ,így nagy hasznát veszem a jó tanácsaitoknak.Nálunk is felmerült a svédpadló de az ára miatt inkább a laminált padlót választanánk.Itt viszont bemutattok egy új lehetőséget is….
  Mi a különbség a Magic Floor és a laminált padló között?
  Előre is köszi a válaszotokat és így tovább kíváncsian várom az újabb híreket.
  üdv Judit

  • Szalay-Bognár@Judit
   2009-04-03, 08:10 VÁLASZ

   Kedves Judit,

   örülök, hogy hasznos volt a tanfolyam. A Magic Floor és a laminált padló között rengeteg különbség van. A laminált padló fa örlemény alapanyagú, míg a Magic Floor vinil. Vagyis az utóbbi biztosan ellen áll a víznek, és magasabb a kopásállósága, mint egyes laminált padlóknak.

   A Magic Floor olyan, mint a PVC, viszont a kiszerelése inkább a fapadlókéhoz hasonlít. A Magic Floor ugyanis lapokból áll. Minden egyes lapnak más mintázata van, ezért olyan természetes fás hatású, és nem hideg műanyag.

   A Magic Floor a fa padlókkal ellentétben nem kopog. Ez egyeseknek lehet jó, másoknak lehet rossz tulajdonság.

   Szigorúan ragasztásos lerakású!

   2000-3000 Ft-os a négyzetméterára. Akkor érdemes vele élni, ha anyagiak miatt nem tudunk olyan faadlót választani, ami megfelel a saját elvárásainknak. Például, ha fa (hatású) padlót szeretnénk a fürdőbe, de nem engedhetünk meg 6000 Ft nm árú padlót magunknak.

   Derűs, kreatív napot kívánunk Neked!

  • Geri@Judit
   2010-03-01, 22:40 VÁLASZ

   Üdv. Nektek!:)

   Nagyon tetszik ez a megoldás! Parketta-pvc-szőnyeget árusító boltban dolgozom és jól ismerem őket, de ez egészen más. Nagyszerű ötvözete a pvc vízállóságának és a parketták fahatásának, csak egy a gond, hogy ha venni szeretnék nem tudom Egerben vagy környékén hol lehet beszerezni!Tudtok segíteni?
   Szép napot!
   Geri

 • Évi
  2009-04-10, 11:54 VÁLASZ

  Sziasztok!

  Találtam Debrecenben egy Magic floor forgalmazót, de egészen mást mond az ügyfélszolgálatuk a Magic floor tulajdonságairól mint amit az interneten írnak róla.

  Több kérdésem van:
  1.Az itteniek szerint nem lehet rendesen leragasztani az öntapadó segítségével, mert felválik, érdemes beltéri meleg burkolati ragasztót venni és azt használni a leragasztáshoz. Nektek mi erről a személyes véleményetek vagy tapasztalat is van a kezeléssel kapcsolatban?
  2. Nem forgalmaznak hozzá semmilyen szegélyt, javasolják hogy szegjük a saját anyagával…?
  3. egy 8-9 négyzetméteres kis konyhát szeretnék ezzel burkolni Sk és bentlakva kell megldanom a dolgot. Max a szomszéd helyiségbe tudom kisakkozni a bútorokat. Megnéztem a Magic floor minta darabokat, valóban mutatós, kellemes látvány. Kifejezetten tetszett. Mennyire lehet tartós?

  Köszönöm a figyelmet.
  Üdv!
  Évi

  • Péter@Évi
   2009-06-05, 16:43 VÁLASZ

   Kedves Évi!
   Surányi Péter vagyok a Magicfloor burkoló anyagok magyarországi importőre. Nagyon elszomoritottak sorai, hogy hozzá nem értő boltosokon múlik egy egy adott termék sorsa, mármint hogy a kosárba kerül vagy sem. Hol is kezdjem ? Talán az első és legfontosabb dolog , hogy a HOME otthoni – könnyőirodai minőségnél , ahol önragasztós a kivitel soha ne használjunk plusz ragasztó ágyat! Hibás gondolat , nincs rá szükség ! Az egyetlen dolog amire oda kell figyelni, a szép szintkiegyenlités illetve, hogy mindig kezeljük a felületet mély-alapozóval (kb 10 perc alatt szárad), mert ettől lesz teljesen por és porózus mentes ! Bizton állithatom (kb 60000/év eladott m2 után) hogy az igy előkészitett felületen tökéletesen leragad az anyag és lent is marad! 🙂
   Ezt szinház, vendéglő, kocsma,iskola, óvoda, iroda, orvosi rendelő , fittness központ és számtalan hely bizonyitja , melyeknek igénybe vétele úgy gondolom jóval magasabb, mint egy lakásé!
   A szegőt illetve ha tudjuk a szint és folyómétert 2 munkanap alatt gyártjuk a szegőt hozzá, mely elengedhetetlenül szükséges ahhoz hogy lakásunk tökéletesen fahatásó legyen. Sajnos sok üzletben inkább a laminált szegőket próbálják a vevőkre adni, mivel azon nagyobb a nyereségük, mivel ezt kézzel készitjük!
   Amennyiben bármi infora van szüksége csak keressen ay info@magicfloor.hu-n!

   Ui. ha nem vagyok indiszkrét, megmondaná melyik üzletben kapta ezt a felvilágositást?

   A SZERKESZTŐ URAKNAK EZÚTON KÖSZÖNÖM A SZINVONALAS CIKKET!

 • Évi
  2009-04-10, 11:58 VÁLASZ

  Még valami kimaradt.
  A régi pvc t a Magic floor alatt szeretném hagyni és alaposan portalanítva szárítva alapként használni a alá. A régi pvc vel annyi a gond hogy csúnya kopott a felülete de egyenletesen jól van leragasztva. Mit gondoltok erről?

  Üdv!
  Évi

 • Zoli
  2009-05-14, 14:32 VÁLASZ

  Kedves Évi !
  Kecskeméti MagicFloor forgalmazó vagyok és ragasztottam már pvc alapra . Csak akkor ajánlom ha tényleg egyenletes a régi burkolat egyébként nagyon pvc hatású lesz ha megtörik rajta a fény.
  18 fok alatt nem ajánlott ragasztani és fontos szabály a helyiségben tartani 24 órát a ragasztás előtt mint a többi melegburkolatot.Kecskeméten szegőt is kapni hozzá.Megfelelően előkészítve nagyon tartós megoldás lehet. Üdv.Zoli

 • Tibi
  2009-05-22, 16:26 VÁLASZ

  Ha az aljzat nem egyenletes, és a Magic floor felületén megörik a fény, akkor az valóban csúnya tud lenni.

  Ilyen szempontból a Magic floor kényes az aljzatra, de strapabíró.

 • Melinda
  2009-08-05, 21:25 VÁLASZ

  Sziasztok!

  Szeretnék segítséget kérni, Debrecenben hol lehet vásárolni Magic Floor burkoló anyagot?
  Választ előre is köszönöm!

  Üdv:Melinda

  • Szalay-Bognár@Melinda
   2009-08-07, 09:41 VÁLASZ

   Kedves Melinda,

   tudunk egy Hajdú-Bihar megyei Magic floor nagykerről. Próbáltuk elérni őket, hogy megkérdezzük, van-e debreceni, vagy környéki kiskereskedő partnerük, de nem tudtuk őket elérni.

   Talán rosszkor próbálkoztunk:)

   A magic floor nagyker elérhetősége vinilpadlo.hu, 0670-455-53-12.

   Egyébként meg gratulálok a választáshoz. Jó, hogy vannak ilyen “forradalmárok”, mint Te!

   Derűs, kreatív napot kívánunk Neked!

   Üdv.
   A 2 Jepetto

   ui: Ha sikerrel jársz a fenti telefonszámon, kérlek, azt oszd meg velünk.

   • Melida@Szalay-Bognár
    2009-09-09, 06:50 VÁLASZ

    Sziasztok!

    Megtaláltam a debreceni Magic Floor forgazmazót.
    LIZATEXT Bt.
    Megrendeltük és le is raktuk a konyhába.
    Szuper lett, lerakása egyszerű és nagyon jól néz ki.
    Csak ajánlani tudom mindenkinek.
    Tényleg olcsóbb, mint egy jó minőségű laminált parketta.
    Köszönöm szépen a segítségeteket.

    • Szalay-Bognár@Melida
     2009-09-09, 08:17 VÁLASZ

     Kedves Melinda,

     Gratulálunk a jó választáshoz, és a profi megvalósításhoz. Debreceniek irány a Lizatext Bt.

     Ha van egy jó fényképetek a kész műről, akkor csak küldjétek át nekünk a marketing(kukac)laminalt-parketta-melegburkolas.hu e-mail címre, és szívesen közzé tesszük.

     Derűs, kreatív napot kívánunk Neked!

     Üdv.
     A 2 Jepetto

 • Melida
  2009-09-09, 07:03 VÁLASZ

  Elfelejtettem egy fontos infót, ennél a debreceni forgalmazónál tökéletes volt az információ amit tudni kell a lerakásáról.

 • Kata
  2009-09-30, 08:49 VÁLASZ

  Sziasztok!

  Gratulálok az oldalhoz, nagyon sok hasznos információt találtam rajta!
  Néhány kérdésem lenne a Magic Flooral kapcsolatban.
  Most vásároltunk egy kis faházat, amiben nincs fűtés, és cölöpökön áll. Azt mondták, hogy hidegburkolat nem lehet benne, mert nincs betonozott alja. Most faburkolat az alja (hajópadló? – nem értek hozzá :S), de régi, és nem tetszik.
  Ez a “magic flooros” megoldás tetszene minden helyiségben.
  Szóval a kérdésem az lenne, hogy le lehet-e tenni a régi burkolóra? Békés megyében, esetleg Csongrád megyében van-e forgalmazója? Saját kezűleg, illetve egy asztalos barátunk segítségével le tudjuk-e rakni (tehát mennyire bonyolult a lerakása)?
  Köszönöm a segítséget,
  üdvözlettel: Kata

  • Suska@Kata
   2011-06-02, 20:45 VÁLASZ

   Kedves Kata! (vagy bárki más)
   Raktatok le már magic floor-t? tényleg könnyű házilag is? nekünk padlószőnyeghez 15 éve előkészített alapunk van, ami elvileg teljesen egyenletes…
   mivel lehet vágni ezt az anyagot egyáltalán? sima sniccerrel? és mivel kéne lealapozni (portalanítani) előtte a felületet?
   abszolút amatőrök vagyunk, de lelkesek…:-)
   ja, és a szegők milyenek? az is ragasztandó? vagy szögelni kell?
   előre is köszi!
   üdv
   suska

 • Petra99
  2010-05-14, 13:41 VÁLASZ

  Sziasztok!

  Arról szeretnék érdeklődni, hogy melegvizes padlófűtésre lelehet-e rakni a magic floort(radiátorunk nincs).

  Előre is köszönöm válaszotok:
  Petra

 • Zsuzsa
  2011-07-07, 14:51 VÁLASZ

  Sziasztok!
  Olvasva a blogotokat nagyon szimpatikus lett a Magic floor . Azt szeretném megtudni, hogy a nagy kopásállósága vonatkozik e garázs aljzatának burkolására is. A garázst szükséges lakótérré átalakítanunk, de később jó lenne visszaállítani eredeti funkcióját.
  Mi a javaslatotok ennek a problémának a megoldására?
  Várom válaszotokat!
  Köszönettel : Zsuzsa

  • Szalay-Bognár@Zsuzsa
   2011-07-08, 11:02 VÁLASZ

   Kedves Zsuzsa!

   Ha néhány éven belül vissza akarjátok állítani eredeti funkciójára, akkor a legegyszerűbb megoldás, hogy a jelenlegi aljzatra rátesztek egy olcsóbb laminált padlót. De az olcsóbb csak akkor jöhet szóba, ha nem lesz nagy forgalomnak kitéve. Néhány évig ezzel el lehet lenni.

   Végül, amikor vissza kell állítani eredeti funkciójára, akkor csak fel kell szedni. És lehet belőle építeni egy kutyaházat:) Ráadásul alá is lehet hőszigetelni. A Magic floor jól vezeti a hőt, így az sajnos hideg lehet, mert ezt ragasztás miatt nem lehet alátét-fóliázni.

   A Magic floornak a kocsi állandó ki be állása szerintem már erős.

   Nem vagyunk az olcsó laminált padló híve, de a Te esetedben ez lehet a célszerű.

   Persze ez függ attól is, hogy mit jelent az, hogy “később jó lenne visszaállítani”. Illetve, hogy milyen helyiség lesz belőle, milyen forgalomnak lesz kitéve. Mert, ha 3-5 éve múlva visszaállítanátok, és addig csak egy hálószoba lenne 1 személyre, akkor gondolkodás nélkül jó oda egy 1500 Ft/m2-es laminált padló.

   Üdv,
   A 2 Jepetto

   • Péter@Szalay-Bognár
    2011-07-19, 15:10 VÁLASZ

    Üdvözlök mindenkit !
    Csak tudatni szeretném , hogy immár 2 minőségben kapható a Magicfloor! Egy un HOME otthoni és könnyűirodai , illetve COMMERCIAL középületbeli kivitelben! Mint nevük is jelzi az anyag igénybevételének megfelelően vékonyabb illetve vastagabb koptató réteggel vannak ellátva !
    A két minőségben más-más design mintákat találunk.
    Kb 2 hónapon belül ezt weblapunkon is követni tudják majd! http://www.magicfloor.hu
    Kérek mindenkit amennyiben bármi kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban , illetve viszonteladóink után érdeklődne vegye fel velünk a kapcsolatot! 20-5296101 Állunk rendelkezésére !

    • 2 Jepetto@Péter
     2011-07-19, 17:04 VÁLASZ

     Kedves Péter!

     Köszönöm az infót! Sokan érdeklődnek nálunk a Magicfloor iránt. Ez megér egy külön bejegyzést is!

     Ha nem bánod megkeresünk majd ezzel kapcsolatban!

     Üdv,
     A 2 Jepetto

 • Kata
  2011-07-28, 15:15 VÁLASZ

  Sziasztok!
  Kérdésem az lenne, ha a nagyon szimpatikus Magic Floor-t, a már meglévő, de, felújításra szoruló ( csikarások, leütések ) laminált parkettára tennénk, melegebb lenne-e padló? Szeretjük a fa hatású burkolót, de nagyon sok beépített szekrényünk van, így gondolom ez a megoldás egyszerűbb is lenne… / és nem bánnám, ha nem fázna a talpam:)
  Köszönöm, Kata!

  • 2 Jepetto@Kata
   2011-07-28, 15:59 VÁLASZ

   Kedves Kata!

   A Magic floor nagyon jó hővezető. 90-97%-os. Ez azt jelenti, hogy a hőt (legyen hideg, vagy meleg) jól átengedi.

   Ez padlófűtésnél egy rendkívül jó tulajdonság, de neked sajnos nem jó hír.

   Valamivel nyilván melegebb az összhatás, de hogy érezhető lesz-e? Az már kétséges.

   Biztos nincs más megoldás?

   Üdv,
   a 2 Jepetto

   • Kata@2 Jepetto
    2011-07-29, 13:20 VÁLASZ

    Közel 90 m2-en szeretném cserélni a padlót. A lakás elosztása miatt mindenhol egyforma, nem a legjobb laminált lett letéve, ami a használattól ( és nem profi munkától ) már nem túl szép. Az összkép miatt (háló, gyerekszoba, amerikai konyha+nappali, dolgozó ) muszáj mindenhol cserélni. A beépített konyha stb. nem nagyon mozgatható. Elég problémás a dolog…

 • László
  2011-07-29, 13:15 VÁLASZ

  Sziasztok!

  Valaki tudna segíteni,hogy Szegeden hol kapható a Magicfloor?

  köszi előre is!

  • 2 Jepetto@László
   2011-07-29, 13:20 VÁLASZ

   Kedves László!

   A Magicfloor Szegeden az alábbi helyen kapható:

   6723 Szeged, Csongrádi sugárút 53.
   Tel: 06 20 465 26 00
   Nyitva tartás: H-P: 9-17 Sz: 9-12

   Üdv,
   A 2 Jepetto

 • gyuri
  2011-08-17, 09:23 VÁLASZ

  Sziasztok!
  Építkezés kellős közepén vagyuk és mindenképpen Magic Floorban gondolkodok. Hol találok Budapesten olyan mintaboltot ahol egyszerre több szín közül is lehetne válogatni ill a lerakása sajátkezüleg is megoldható vagy tényleg bízzam szakemberre?

  • 2 Jepetto@gyuri
   2011-08-17, 11:20 VÁLASZ

   Kedves Gyuri!

   Magicfloor kirendeltségeket tudok adni, de hogy pontosan milyen választékkal rendelkeznek, arról telefonon kéne tőlük felvilágosítást kérni.

   Néhány cím:
   Big foot parkett (XIII.)
   Tel: 0630-426-18-89

   Artwood stúdió Kft. (II.)
   Tel: 0630-617-65-35

   Ha nem jutsz velük semmire, hívd Surányi Pétert a Magicfloor magyarországi importőrét. Nagyon készséges. A http://www.magicfloor.hu oldalon van elérhetősége.

   A lerakása megoldható saját kezűleg is. Csak az aljzatnak kell tükörsimának lennie.

   Üdv,
   A 2 Jepetto

 • melinda
  2011-10-23, 08:56 VÁLASZ

  Sziasztok!
  Érdeklődnék, hogy kád oldalát lehet-e ilyennel burkolni? vagy csak a padlót? Fürdőszobába szeretnénk letenni egy régi parasztházba, mert nagyon tetszik csak hát nem tudom mi legyen a sarokkáddal. Ytong függőleges felület, és ráadásul nem is egyenes a kád görbülete miatt.
  Válaszotokat előre is köszönöm és szép napot kívánok: Melinda

  • 2 Jepetto@melinda
   2011-10-24, 16:16 VÁLASZ

   Kedves Melinda!

   A puding próbája az evés. A magic floort nem erre találták ki, de mi hiszünk a csodákban.

   Vagy légy óvatos: Szerezz valahonnan 1 szálat, vágd fel 10 cm vastag csíkokra, ragaszd fel és teszteld, hogy megmarad-e.

   Csak egy dolgot ne felejts el: megírni a tapasztalataidat!

   Üdv,
   A 2 Jepetto

   UI: Az obiban (is) kapható vízálló amerikai falburkolatot megnéztétek már?

 • Anikó
  2014-10-08, 00:01 VÁLASZ

  Kedves Jepetto!

  Már sok jót olvastam a MagicFloor-ról.
  Mielőtt végleg letenném a voksom a PVC padló mellett feltennék néhány kérdést:
  1: Azt olvastam hogy extra kopásállósággal rendelkezik, de vajona megbírkózik a tűsarkú cipőkkel is? Ugyanis én az előszobába is ezt tervezem tenni, ahol cipőben, tűsarkúban rohangál az ember.
  2: Garanciát vállal a cég a termékre, illetve mire terjed ki a garancia?
  3: Súlyos bútorok alá is tehető? (Konyhaszekrény, hatalmas beépített szekrény)
  4: Lerakásakor figyelni kell minimum maximum hőmérsékletet avagy páratartalmat?
  5: padlófűtés esetén van maximum hőmérséklet, amit érdemes figyelembe venni?

  Köszönettel: Anikó

 • Eszter
  2015-03-11, 14:05 VÁLASZ

  Sziasztok!

  Az egyik bejegyzésben ezt válaszoltátok:
  “A Magic floor jól vezeti a hőt, így az sajnos hideg lehet, mert ezt ragasztás miatt nem lehet alátét-fóliázni.”

  Ez azt jelenti, hogy a magic floor alá nem lehet szigetelést tenni? Mi ezt a burkolatot néztük ki a konyha-fürdő-wc-előszoba-közlekedő padlóburkolatának, de alászigetelés nélkül félek hideg lesz a végeredmény.

  Köszi a választ előre is! 🙂

  Üdv,
  Eszter

  • 2jepetto@Eszter
   2015-03-20, 14:05 VÁLASZ

   Kedves Eszter!

   A Magic floort ragasztani kell az aljzathoz, ezért úgy alászigetelni, mint ahogy azt úsztatott padlóknál szokták (xps lapok, isofoam tekercs, parafa tekercs) nem lehet. Alá lehet szigetelni, de azt akkor “rendesen” meg kell csinálni. Megfelelő rétegrenddel.

   Üdv,
   2 Jepetto

  • Peter Suranyi@Eszter
   2015-03-23, 06:09 VÁLASZ

   Kedves Eszter!
   Hasonló igénnyel többször találkoztunk már ! Nagy sűrűségű tekercses parafa alátéttel lehet megoldani ! Kérem szépen hívja kollégámat a 20/5296270 telefonon áll rendelkezésére !
   Üdvözlettel : Surányi Péter ügyvezető- tulajdonos Magicfloor International KFT

   • 2jepetto@Peter Suranyi
    2015-03-24, 21:02 VÁLASZ

    Kedves Péter!

    Annyit tennénk csak hozzá, hogy a parafa lapokkal könnyebb dolgozni, mint a tekercsessel.

    Ezen kívül még van még egy alternatíva, amivel szoktunk dolgozni, mikor Magic floort kell alászigetelni.

    Mivel ebben a témában egy kicsit ködösen fogalmaztunk – így visszaolvasva – egy cikkben hamarosan helyére tesszük a dolgokat.

    Üdv,
    2 Jepetto

    • Eszter@2jepetto
     2015-04-22, 12:46 VÁLASZ

     Köszönöm a válaszokat és a telefonszámot is!

     Üdv,
     Eszter

 • Ibolya
  2015-04-20, 06:53 VÁLASZ

  Üdv!

  Kérdésem a következő lenne: lerakható -e a Magic Floor régi laminált padlóra? Lakásmegosztás miatt az a helyzet áll fenn, hogy a laminált padlós nappaliból kell leválasztanunk egy fürdőszobát, a laminált padló abszolút nem a legjobb minőség. Leglényegesebb szempont jelenleg a vízállóság lenne.

  További szép napot: ibolya

  • 2jepetto@Ibolya
   2015-04-21, 13:13 VÁLASZ

   Kedves Ibolya!

   Mivel pont a vízállóság a leglényegesebb szempont, nem ajánlom a laminált padlóra történő ragasztást. Alapból sem. Ha le lesz választva a nappaliból egy kis fürdő, akkor egyszerűen meg kell vágni a laminált padlót, és csak a fürdőszobánál kell felszedni. Ez nem sok munka. 2×2-es fürdő esetén szerintem alig 20 perces munka.

   Üdv,
   2 Jepetto

 • BillyBoss
  2015-10-29, 13:56 VÁLASZ

  Üdvözlöm,

  mi a különbség a vinyl padló és a Magic Floor között?

  Köszi,
  Billy

  • 2jepetto@BillyBoss
   2015-10-29, 14:55 VÁLASZ

   Kedves Billy!

   A Magic floor egy márkanév a vinil pedig egy alapanyag, így a Magic floor és a vinil padló között nincs különbség.

   Üdvözlettel:
   2Jepetto

 • […] többsége első ránézésre összekeveri a hagyományos PVC alapú padlóbevonókkal. A Magic floor alapanyagának számtalan előnye van, és nem csak az, hogy teljesen vízálló. Rengeteg szemet gyönyörködtető szín- és […]

 • […] valaki köztes megoldást akar, annak érdemes megismerkedni a Magic floor termékkel. A Magic floor többrétegű vinil burkolat, ami tökéletesen ellenáll a nedvességnek és nem […]

 • […] így nehéz kiszűrni azokat, amelyek tényleg megérik a pénzt. Ennek okán pedig, a Magic floor minőségében is sokan kételkednek, holott esetében tényleg egy nívós produktumról van […]

  © Copyright 2017

  ÍGY DOLGOZUNK A JÁRVÁNY ALATT!

  A járvány alatt kizárólag olyan új megbízásokat tudunk vállalni, ahol a munkaterületet a kizárólagos használatunkra átadják, és ott rajtunk kívül és a megrendelőn kívül más nem tartózkodik. Parkettázáskor ez egyébként is fontos, de most különösebben. A várható vállalási határidő május. Köszönjük a megértést! Vigyázzatok magatokra, és másokra!

  Próbáld ki árkalkulátorunkat!