• július

    26

    2014
  • 215
  • 0

Magic floor a falra

magic floor falra isKorábban írtunk arról, hogy a falra rakott parketta mennyire hangsúlyos, és jó hangulatot tud teremteni egy szobának. Térelválasztó, funkció kijelölő szerepe mellett igazi látványos kiegészítője lehet egy helyiségnek.

A parkettákkal, és laminált padlókkal az az probléma, hogy ezek az elemek nagyon kötött megoldásokat tesznek csak lehetővé. Olykor pedig a beépítésük is költségesebb, mert végelzárók, szerelőprofilok, ragasztók is szükségesek hozzá.

A Magic floor ebben kicsit jobb helyzetben van. A Magic floorról is tettünk már említést több alkalommal. Ez egy lap kiszerelésű modul pvc, ami jellemzően fa strukturáltságot hordoz magán, de persze a kő, és szőtt mintázat is megtalálható a Magic floor 2014-es kollekciójában.

A Magic floor 2,5 mm-es vastagságának köszönhetően nagyon jól idomítható akár egy félköríves falra is. Az illesztések nélküli modulos kiszerelése végett szabással egészen elképesztő minták is kirakhatóak a Magic floorral a falra.

köríves fal akár magic floorral is

Íves falat fa padlóval burkolni maximum gőzöléses kezelés árán lehetett, amire szakembert találni manapság már nem igazán lehet. A Magic floorban éppen ezért óriási lehetőség van, legyen szó egy recepcióról, étteremről, galériáról, vagy egy lakásról.

Egy nagyon fontos alapfeltétele van. Pengeéles fal kell hozzá. Mivel csak pár mm a vastagsága minden egyenlőtlenség át tud rajta ütni. Éppen ezért már meglévő burkolatra sem rakható, mint pl: csempe.

Érdemes elolvasni

Magic floor: tökéletes másolat Ha jártál már kínai piacon, biztosan Te is láttál már olyan utánzatokat, amik az eredeti márkás termékkel teljesen azonosak. Látszatra legalább is. Én...
Modul pvc-t választani nem olcsó Modul pvc-t választani egyáltalán nem éri meg azoknak, akik jobban, akarnak kijönni, mintha más fa padlót választanának. Modul pvc-ni nem egy olcsó mu...
Magic floor alászigetelése Sokszor, és sokat beszéltünk már a Magic floorról, ami nem is csoda. Mert a modul vinil padlók komoly vetélytársai lesznek a laminált padlónak idővel....
Parketta fürdőszobába – “Megőrültél?” Nagy a verseny a hideg-, és melegburkolatok között. A határok, hogy melyiket mikor alkalmazzuk kezdenek elmosódni. A fürdőszobát, azonban még mindig a...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017