A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

  • július

    26

    2014
  • 582
  • 0

Magic floor a falra

magic floor falra isKorábban írtunk arról, hogy a falra rakott parketta mennyire hangsúlyos, és jó hangulatot tud teremteni egy szobának. Térelválasztó, funkció kijelölő szerepe mellett igazi látványos kiegészítője lehet egy helyiségnek.

A parkettákkal, és laminált padlókkal az az probléma, hogy ezek az elemek nagyon kötött megoldásokat tesznek csak lehetővé. Olykor pedig a beépítésük is költségesebb, mert végelzárók, szerelőprofilok, ragasztók is szükségesek hozzá.

A Magic floor ebben kicsit jobb helyzetben van. A Magic floorról is tettünk már említést több alkalommal. Ez egy lap kiszerelésű modul pvc, ami jellemzően fa strukturáltságot hordoz magán, de persze a kő, és szőtt mintázat is megtalálható a Magic floor 2014-es kollekciójában.

A Magic floor 2,5 mm-es vastagságának köszönhetően nagyon jól idomítható akár egy félköríves falra is. Az illesztések nélküli modulos kiszerelése végett szabással egészen elképesztő minták is kirakhatóak a Magic floorral a falra.

köríves fal akár magic floorral is

Íves falat fa padlóval burkolni maximum gőzöléses kezelés árán lehetett, amire szakembert találni manapság már nem igazán lehet. A Magic floorban éppen ezért óriási lehetőség van, legyen szó egy recepcióról, étteremről, galériáról, vagy egy lakásról.

Egy nagyon fontos alapfeltétele van. Pengeéles fal kell hozzá. Mivel csak pár mm a vastagsága minden egyenlőtlenség át tud rajta ütni. Éppen ezért már meglévő burkolatra sem rakható, mint pl: csempe.

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017