• július

    26

    2014
  • 403
  • 0

Magic floor a falra

magic floor falra isKorábban írtunk arról, hogy a falra rakott parketta mennyire hangsúlyos, és jó hangulatot tud teremteni egy szobának. Térelválasztó, funkció kijelölő szerepe mellett igazi látványos kiegészítője lehet egy helyiségnek.

A parkettákkal, és laminált padlókkal az az probléma, hogy ezek az elemek nagyon kötött megoldásokat tesznek csak lehetővé. Olykor pedig a beépítésük is költségesebb, mert végelzárók, szerelőprofilok, ragasztók is szükségesek hozzá.

A Magic floor ebben kicsit jobb helyzetben van. A Magic floorról is tettünk már említést több alkalommal. Ez egy lap kiszerelésű modul pvc, ami jellemzően fa strukturáltságot hordoz magán, de persze a kő, és szőtt mintázat is megtalálható a Magic floor 2014-es kollekciójában.

A Magic floor 2,5 mm-es vastagságának köszönhetően nagyon jól idomítható akár egy félköríves falra is. Az illesztések nélküli modulos kiszerelése végett szabással egészen elképesztő minták is kirakhatóak a Magic floorral a falra.

köríves fal akár magic floorral is

Íves falat fa padlóval burkolni maximum gőzöléses kezelés árán lehetett, amire szakembert találni manapság már nem igazán lehet. A Magic floorban éppen ezért óriási lehetőség van, legyen szó egy recepcióról, étteremről, galériáról, vagy egy lakásról.

Egy nagyon fontos alapfeltétele van. Pengeéles fal kell hozzá. Mivel csak pár mm a vastagsága minden egyenlőtlenség át tud rajta ütni. Éppen ezért már meglévő burkolatra sem rakható, mint pl: csempe.

Érdemes elolvasni

Magic floor alászigetelése Sokszor, és sokat beszéltünk már a Magic floorról, ami nem is csoda. Mert a modul vinil padlók komoly vetélytársai lesznek a laminált padlónak idővel....
Szövött felületű Magic floor Bár nem elsősorban otthoni felhasználásra készült, mégis érdemes beszélni a Magic floor Luxury Wonen vinyl padlóiról. Ezek ugyanis nem a megszokott fa...
Magic floor HOME | COMMERCIAL Több mint 2,5 éve, hogy először írtunk a Magic floor nevű vinil melegburkolatról. A népszerűsége azóta szinte töretlen, és a Magic floor: tökéletes má...
Magic floor: tökéletes másolat Ha jártál már kínai piacon, biztosan Te is láttál már olyan utánzatokat, amik az eredeti márkás termékkel teljesen azonosak. Látszatra legalább is. Én...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017

Mit tudok kihozni a pénzemből?


ELEMEZZ!