A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

 • május

  7

  2013
 • 828
 • 1

Színazonos szegőléc helyett hófehéret!

A parkettázás, parketta kiválasztás során hajlamosak vagyunk elfeledkezni a szegőlécekről. “Csapjunk a parkettához 50 m színazonos szegőlécet, azt kész!”

Igaz, mi is keveset foglalkoztunk ezzel a témával, tehát ebben mi is hibásak vagyunk!

De mint azt már korábban írtuk a magasított szegőlécekről, nem csak az lehet a feladatuk, hogy elfedjék a tágulási hézagot a falnál. A szegőléc akár kiegészítő dekorációja is lehet a lakásnak.

Évek óta nagy figyelemmel vagyunk a fehér szegőlécek iránt, és ez a szerelem az elmúlt időkben sem fulladt ki. A magazinokban rendszeresen visszaköszönnek. Főként külhoni (amerikai, angol) otthonok fényképeiről. De örömmel látjuk, hogy hazánkban is egyre többen mernek a fehér szegőlécekhez nyúlni. Bár a színazonos szegőlécek még mindig a legkelendőbbek, és a munkánk során ezzel a megoldással találkozunk a legtöbbet, azért akadnak kivételek.

Egy magas (10-15 cm) hófehér szegőléc gyönyörű keretet adhat a lakásnak.

Persze a magas hófehér szegőléc alapvetően drágább mint a megszokott 4 cm-es laminált szegő. Hisz akár 3500 Ft is lehet egy 2,8 m-es szál. De ami egyszer megéri, az megéri!

Nem igaz?

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

1 HOZZÁSZÓLÁS

 • nagyi
  2016-01-13, 18:35 VÁLASZ

  fehér szegőléc hol kapható? köszi

© Copyright 2017