A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

  • április

    2

    2013
  • 297
  • 0

Fa parketta lakás áron

macassar ebony parkettaEgy jobb lakás négyzetméter árával vetekszik a 360.000 Ft/m2 árával. Ahhoz képest, hogy a világ legdrágább étele kb. 5.5 M Ft, ez nem is drága. Persze 1 m2 sokszor még egy wc-re se elég, így egy átlagos méretű lakáshoz minimum 50 m2 kéne belőle. Ennek függvényében a 18.000.000 Ft már nem tűnik kevésnek. Főleg annak fényében, hogy ezért az árért már egy jobb környéken hasonló méretekkel rendelkező lakást is lehet kapni.

Bár hozzá teszem engem nem fogott meg, és igazából semmiben sem tud többet a Macassar ebony, mint egy 25-30.000 Ft-os trópusi keményfa padló. Nem ötvözték arannyal, nincs benne gyémánt berakás sem. Mindössze egy ritka fa fajtáról van szó, ami meglehet, hogy közel nem ér ennyit, de mindig kell, hogy legyen egy legdrágább.

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017