• február

    2

    2015
  • 529
  • 0

12 mm vastag laminált, amivel öröm dolgozni

Aki rendszeresen dolgozik vastagabb laminált padlóval (10-12 mm), az tudja, hogy ezekkel sok esetben gond szokott lenni. Az illesztésükkel nagyon nehezen lehet dolgozni.

kibo_szurke

A minap volt szerencsék kipróbálni egy újabb óriást. Az Eurowood Chalet kollekciójából a KIBO szürke 12 mm-es 1,8 m széles laminált padlóját kellett leraknunk egy II. kerületi régi bérházban. Ráadásul közel 70 m2-t.

Ekkora padlónak ugyanakkor azért kell is a tér. Több mint 180 cm-es panelokból áll, gyönyörű rajzolattal, és erezettel rendelkezik. Igazi hajópadló utánzat.

kibo-szurke1

De mint mondtuk, nem csak hogy szép, de technikailag is nagyon rendben van. Az illesztésük úgy csúszik egymásba, mint kés a vajba. Hiába beszélünk 12 mm-es vastagságról, nagyon precíz a klikk rendszere.

Az Eurowood chalet padlóval való dolgozás legnehezebb része voltaképpen a leparkolás volt. Nem azért nem nem megy a párhuzamos parkolás, hanem mert 50 perc is kevésnek bizonyult parkolóhely találására.

Nagy öröm volt tehát az Eurowood Chalet padló. Ezekben az időkben, mikor sorra ábrándulunk ki egy egy nevesebb laminált padló gyártó termékeiben, ez igazán nagy felüdülés.

Érdemes elolvasni

A 3 legjobb laminált padló márka árkategóriánként... Minél több tapasztalatot szerez az ember, annál jobban szűkül a jó laminált padlók köre. Láttunk már mindent. Márkásnak vélt laminált padlót rémes min...
Laminált padló padlószőnyegre Nincs mese, ezt nem lehet megúszni. Aki szép, igényes padlót szeretne, az nem rakhatja a laminált padlót padlószőnyegre.Laminált padlót padlószőny...
Sötét füstölt tölgy parketta variációk A tölgy parketta, tölgy laminált padló alapvetően egy klasszikusan jó választás. Bár a laminált padlók esetében találkozni lehet néhány nem túl kellem...
Ha Ikeába jársz, ezt is nézd meg… Közel egy év után tegnap sikerült eljutnunk az Ikeába. Az újév ugyanis nálunk azzal kezdődött, hogy a zsúfolásig telített kamránkat, eldöntöttük rendb...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017

Mit tudok kihozni a pénzemből?


ELEMEZZ!