A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

  • február

    2

    2015
  • 738
  • 0

12 mm vastag laminált, amivel öröm dolgozni

Aki rendszeresen dolgozik vastagabb laminált padlóval (10-12 mm), az tudja, hogy ezekkel sok esetben gond szokott lenni. Az illesztésükkel nagyon nehezen lehet dolgozni.

kibo_szurke

A minap volt szerencsék kipróbálni egy újabb óriást. Az Eurowood Chalet kollekciójából a KIBO szürke 12 mm-es 1,8 m széles laminált padlóját kellett leraknunk egy II. kerületi régi bérházban. Ráadásul közel 70 m2-t.

Ekkora padlónak ugyanakkor azért kell is a tér. Több mint 180 cm-es panelokból áll, gyönyörű rajzolattal, és erezettel rendelkezik. Igazi hajópadló utánzat.

kibo-szurke1

De mint mondtuk, nem csak hogy szép, de technikailag is nagyon rendben van. Az illesztésük úgy csúszik egymásba, mint kés a vajba. Hiába beszélünk 12 mm-es vastagságról, nagyon precíz a klikk rendszere.

Az Eurowood chalet padlóval való dolgozás legnehezebb része voltaképpen a leparkolás volt. Nem azért nem nem megy a párhuzamos parkolás, hanem mert 50 perc is kevésnek bizonyult parkolóhely találására.

Nagy öröm volt tehát az Eurowood Chalet padló. Ezekben az időkben, mikor sorra ábrándulunk ki egy egy nevesebb laminált padló gyártó termékeiben, ez igazán nagy felüdülés.

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017