• február

    2

    2015
  • 26
  • 0

12 mm vastag laminált, amivel öröm dolgozni

Aki rendszeresen dolgozik vastagabb laminált padlóval (10-12 mm), az tudja, hogy ezekkel sok esetben gond szokott lenni. Az illesztésükkel nagyon nehezen lehet dolgozni.

kibo_szurke

A minap volt szerencsék kipróbálni egy újabb óriást. Az Eurowood Chalet kollekciójából a KIBO szürke 12 mm-es 1,8 m széles laminált padlóját kellett leraknunk egy II. kerületi régi bérházban. Ráadásul közel 70 m2-t.

Ekkora padlónak ugyanakkor azért kell is a tér. Több mint 180 cm-es panelokból áll, gyönyörű rajzolattal, és erezettel rendelkezik. Igazi hajópadló utánzat.

kibo-szurke1

De mint mondtuk, nem csak hogy szép, de technikailag is nagyon rendben van. Az illesztésük úgy csúszik egymásba, mint kés a vajba. Hiába beszélünk 12 mm-es vastagságról, nagyon precíz a klikk rendszere.

Az Eurowood chalet padlóval való dolgozás legnehezebb része voltaképpen a leparkolás volt. Nem azért nem nem megy a párhuzamos parkolás, hanem mert 50 perc is kevésnek bizonyult parkolóhely találására.

Nagy öröm volt tehát az Eurowood Chalet padló. Ezekben az időkben, mikor sorra ábrándulunk ki egy egy nevesebb laminált padló gyártó termékeiben, ez igazán nagy felüdülés.

Érdemes elolvasni

Hogyan újíthatjuk fel a laminált padlót? A HVG felkért minket, hogy írjuk egy cikket "Hogyan újíthatjuk fel a laminált padlót?" témában. A cikket még nem publikálták, de Ti bennfentes blog ol...
“Milyen parkettát válasszak?” Kitől kell ezt megké... Erre a kérdésre több módszer is van, hogy választ kapj. A legegyszerűbb, és legkézenfekvőbb, hogy megkérdezed az ismerőseidet, ők milyen padlót válasz...
Mitől lesz egy 990 ft-os laminált padló 5690 Ft?... Az építőiparra nem jellemző annyira a márka értéke, a márkahűség fogalma, hogy azt lehessen mondani, hogy pusztán azért kerül többe egy laminált padló...
Milyen laminált padlót vegyek? Sokszor kapunk olyan levelet, amiben azt kérdezik tőlünk, hogy milyen laminált padlót tudunk ajánlani. A baj az, hogy az ilyen típusú kérdésekre nincs...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017