A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

  • augusztus

    9

    2011
  • 380
  • 0

Egyedi német/olasz szegőlécek

Míg a legtöbb ember, a parketta kiválasztásán és megtervezésén, akár hetekig és hónapokig is képes élvezettel töprengeni, a szegőlécek kiválasztásán szeretnek hamar túlesni. A nagy fantázia amúgy is a parkettában van, a szegőlécekkel sokat nem lehet variálni.

Ha megvan, milyen parketta lesz lerakva a lakásba, a szegőléc szinte pár perc gondolkodás alatt eldől. Erre az embernek már nincs energiája, ideje, ha az építkezés, felújítás már hónapok óta zajlik.

Vagy mégis?

Azoknak, akik ilyenkor még nem fáradtak el, és a költségvetésük sem merült ki, érdemes egy kicsit elidőzniük a Pedross szegőléceknél.

A legújabb kollekciójukban már meglovagolják a manapság népszerű fekete – fehér trendeket is.  Különleges mintázatú szegőléceik egyszerre lehetnek elegáns és eklektikus kiegészítői a lakásnak.

Digital print szegőléc:

A Pedrossa még messzebbre ment, mint hogy megelégedjen azzal, hogy elkészíti Black&White kollekcióját. Kidolgoztak egy technológiát, mely révén teljesen egyedi szegőléceket képesek előállítani.

Aki képes időt és pénzt áldozni rá, könnyen elérheti, hogy lakásának szegőlécén, akár barokk minták fussanak végig. A szegőlécre eddig elsősorban a praktikussága miatt volt szükség, de most már mint dekoráció is megjelenhet a lakásban. Szegőléc katalógusuk innen letölthető>>

A német Neuhofer Holz 2011-es katalógusában szintén találni a digiprint technológiát kihasználó egyedi mintázatú szegőléceket. A segítségükkel akár egyedi szegőlécet is készíttethetsz a lakásodba. Már a szegőléceknek is csak a fantázia szabhat határt.

Meddig kell elmenni érte?

Sajnos elég messzire. A legközelebb, amit találtunk Ausztriában van, Innsbruckban (Fürstenweg 80 6020 Innsbruck). De csak idők kérdése, hogy ez a technológia hozzánk is begyűrűzzön.

Csak várnunk kell! Vagy utaznunk! Melyik a jobb?

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017