• 1727
  • 9

Átalakulunk!

Alig több, mint egy éve indítottunk ezzel a weboldallal. Kis célokkal. Kis ötletekkel. Felszínes tervezéssel. Csakhogy mára kinőttük. Ezért úgy döntöttünk egy kicsit átalakulunk.

A következő hetekben mi is tervezőasztalhoz ülünk. Szeretnénk sokkal izgalmasabbá tenni az oldalunkat. Hogy az információk sokkal könnyebben elérhetővé váljanak mindenki számára. És ahogy megszokhattad tőlünk a tervezés nálunk is kérdésekkel fok kezdődni.

Csakhogy mi titeket fogunk kérdezni. Hiszen az egyetlen célunk, hogy a Ti életeteket könnyebbé, és harmonikusabbá varázsoljuk. 

– Mi az, ami számodra ezen az oldalon nehézséget okoz?
   Nemcsak itt a blogon, hanem az egész oldalon?

– Milyen plusz funkciókat, alkalmazásokat látnál szívesen,
   amik megkönnyítenék az életed a lakásfelújítás során?

–  Miben más számodra ez a weboldal, mint a többi szakmai oldal?

 Kérlek, írd meg kendőzetlen véleményedet a hozzászólás részben a lap alján.

Szeretnénk bemutatni Neked valakit!

 Van valaki, aki nagyon számít a véleményedre (még nálunk is jobban). Aki, nagyon szeretné tudni mit gondolsz. Ő az, akit még sosem láttál, de mindig itt volt, és van. Aki, nagyon sokat fáradozik azon, hogy a blog, és a weboldal fennakadások nélkül üzemeljen. Hogy a tanfolyamunk a lehető leggördülékenyebben fusson immár több, mint 2000 részvevőnél. Hogy a leveleinket mindig megkapd!

Szeretnénk bemutatni Neked a szerkesztőnket, akit mostantól többet fog szerepelni. Azt a feladatot kapta ugyanis, hogy Téged elkápráztasson, hogy levegyen a lábadról.

És, amiket mondott, hogy mire készül…hogyan is mondjam…eszméletlen!

Szóval nagy változás előtt állunk! És ebben, hatalmas köszönettet tartozunk szerkesztőnknek, Szalai Károlynak. Sokat fogsz még róla hallani.

De a változásokat csak akkor fogjuk tudni véghez vinni, ha a fenti kérdéseinkre megírod nekünk a válaszaidat.

 

„Nézd át az oldalunkat, és várjuk kendőzetlen véleményedet, javaslataidat!”
https://www.2jepetto.hu

TUDOD MÁR HOL VESZEL PADLÓBURKOLATOT?

(Vigyázz, szakmai elhivatottságot nem mindenhol kapsz)

Tőlünk minden segítséget megkapsz, hogy ki tudd választani az álmaid parkettáját, padlóját otthonodba, de mi nem árulunk parkettákat, padlókat. Ha szeretnél olyan helyen padlót, parkettát vásárolni, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, tőlünk megszokott szakmai alázattal szolgálnak ki, Megtaláltuk azt az üzletünket, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, és szaktudással találkozhatsz.

 

Nézz be online a kínálatba
 

Ha Zuglóban jársz nézz be az IPS-be, alig 5 percre vannak az Örs vezért téri IKEÁ-tól. Tényleg vizálló laminált padlótól, prémium LVT-n át, I. osztályú svédpadlóig igen széles a választék. Induló középkategóriától felfelé több 100 laminált padlót fogsz találni. 🙂

parketta üzletpartnerünk

Miért az IPS?

Bérelhető eszközpark parkettázáshoz

(Ha magad parkettáznál, béreld ki a profi eszközparkunkat.)

Minden eszközt megkapsz tőlünk, sőt rengeteg hasznos tudást is, hogy olyan minőségben, olyan profizmussal tudd lerakni a laminált padlót, lvt-t, vagy más úsztatott (klikkes) padlót, amit talán nem is nézel most ki magadból.

(Több mint 15 különböző eszköz, amik a kezed alá fognak dolgozni.)

 

ÉRDEKEL?

 

TOVÁBB

INSPIRÁCIÓS ATOMBOMBAŐRÜLTEKNEK, MINT ÉN

(22.000.000 kép szobára, színre, méretre, stílusra, költségre szűréssel)

Imádsz inspirálódni, képes vagy órákig ötleteket keresve képeket nézni, de a Google képkeresőjébe nem tudsz úgy keresni, hogy jó találatokat adjon ki? NEM IS KELL!

Facebook, Google képkereső, Pinterest.. Sokkal jobb lesz, amit mutatni fogok. A kedvenc eszközöm, és sosem volt inspirációs gondom. A sírba akartam vinni magammal, de inkább kiadom. Több mint 22 millió inspirációs kép! Biztos fogsz tudni úgy szűrni, hogy megtaláld álmaid inspirációját legyen szó egy hálószobáról, konyháról, nappaliról vagy akár mosókonyháról.

(19 féle helyiségre nappalitól a mosókonyháig, több féle színre, stílusra, méretre, költségvetésre is tudsz szűrni. Egy inspirációs atombomba, mert elsöpri az egyhangúságot, és tele leszel ötlettel inspirációval már 1-2 perc után.)

 

HOVÁ KÜLDJEM A LINKET?

 


PARKETTÁT VENNÉL?

Gyere partnerüzletünkbe, az IPS-be, mert ott nemcsak hogy a szakcikkeink kötelező olvasmányok, de szívvel dolgoznak azon, hogy te trendi lenyűgöző padlót tudj venni akár laminált akár tömörfa mellett voksolsz. Nem fogsz csalódni!

Hol találod?

MAGAD PARKETTÁZNÁL?

Bérelj tőlünk profi eszközöket a lerakáshoz. Ezzel az eszközparkkal a lehető legjobb énedet fogod tudni kihozni magadból, és a végén lesz egy szuper padlód, amire büszke lehetsz.

DIY ESZKÖZÖK

KALKULÁTOROK

Mennyibe kerül a parkettázás? Mennyi vágási veszteséggel kell számolni? Használd kalkulátorainkat DÍJMENTESEN!

KALKULÁTOROK
MÁSOK OLVASSÁK

Kérdezz! Már 400x írtunk! Jön válasz neked is!

(Ha csak annyit írsz, hogy tetszett a cikk, nekem az is sokat jelent. De ha van kérdésed, akkor azzal mindenképpen keress meg.)

Subscribe
Visszajelzés
guest

9 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Timssy
14 éve

Sziasztok!

Nekem barátságosabbá tenné az oldalt egy menü, amivel könnyen lapozgathatok a blog, az oldalatok és a tanfolyam feliratkozás között. Jobban mondva egy szembetűnőbb menü, mert a fenti sort eddig nem annak néztem. Vagy nem is az? Már magamat is összezavarom.

Egyébként az oldal nagyon tetszik. A színe is. Nem bántja a szemem és nekem ez nagyon fontos. Csak így tovább srácok!!

Erzsi
Erzsi
14 éve

Nekem nagyon tetszett és hasznos volt a tanfolyamotok a szobafelújításnál.
Az átalakuláshoz a javaslatom megegyezik Timmsyével, legyenek a címek, témák tagoltabbak, egy-egy témán belül alcímekkel. És szívesen látunk ujdonságokat, divattrendeket.
Sok sikert az átalakuláshoz.

Gyöngyi
Gyöngyi
14 éve

Sziasztok!
Nagyon tetszik az oldalatok, bár csatlakozom az előttem szólókhoz, az jó lenne. Örülnék a témákban kicsit több ötletnek vagy szakmai anyagnak családi ház felújításához, illetve környezetvédelmi dolgokhoz: pl: napelem, napkollektor, szélkerék. Hogyan is álljunk neki? Vajon mibe kerülhet kb,, Stb.
Szuperek vagytok! Köszönöm:)

Gábor
Gábor
14 éve

Jó lenne egy olyan blog, amiben megmutatnánk egymásnak, mit alkottunk.
„Ilyen volt, ilyen lett…”Ha meg lehet oldani, fényképpel ilusztrálva.Gratula a tanfolyamhoz, sok okos dolgot kapok tőle.
További jó munkát.

Judit
Judit
14 éve

Sziasztok!
Nagyon tetszik az oldal, de jó lenne egy kimondott olyan rész, ahol tanácsot tudnánk kérni Tőletek. Ugyanis egy 1,5 szobás lakásban lakok és érdekelne, hogy lehetne felújítani úgy a fürdőszobát(egybe a WC-vel), hogy nagyobbnak tűnjön.
Köszönöm

Zita
Zita
14 éve

Sziasztok!

Az antispam cucc miatt újra kellene írnom a szöveget, de már nincs kedvem 🙁

Sokat segítettetek, sokat tervezünk, áttervezünk és még a ktg vetést is monitorozzuk, ahogy tanítottátok 🙂

Egy 3D-s tervezőprogram sokat segítene!

Sokat lestem tőletek, pedig lakberendező végzettségem is van (nem dolgozom vele), de régen volt és a felfrissítés nagyon hasznosnak bizonyult!

Végre egy honlap, ami nincs túlzsúfolva reklámokkal! Ez is jó ízlésre vall!

Sok sikert fiúk!

(a végén mégis leírtam mindent újra!)

Z.

Szívből kívánok sok sikert Nektek!

Erika
Erika
14 éve

Sziasztok!

Valami gond van az összeadással, mert nem fogad el semmit!!
Ha jó lesz újra leírom a válaszokat!

Erika

Erika
Erika
14 éve

Sziasztok!
Úgy tűnik megjavult, újra próbálok válaszolni.

Nekem a régi leckék lennének fontosak, hogy bármikor vissza tudjam keresni amire szükségem van, ne kelljen tárolni a postaládámban.
A környezetbarát megoldásokról szeretnék minél többet olvasni, ebbe az irányba kell változnia a világnak, hát segítsünk neki ebben!!
Köszönöm az eddigi segítségeteket, jópárat haznosítottam!!

Erika

Nagy Eszter
14 éve

Nekem a kábelrejtegetős leckétek tetszett a legjobban. Igaz megvalósítani már nem tudtam, mert már minden rég el van intézve így csak annyi lehetőségem maradt, hogy fel vannak tekerve a kábelek, ahol lehet.
Bár nem lakásfelújjítok állandóan, mégis hasznos, majdnem mindig elolvasom a bejegyzéseket.
Mitől lehetne jobb? Nekem tetszik így ahogy van.

© Copyright 2017