• június

  5

  2009
 • 23
 • 9

Átalakulunk!

Alig több, mint egy éve indítottunk ezzel a weboldallal. Kis célokkal. Kis ötletekkel. Felszínes tervezéssel. Csakhogy mára kinőttük. Ezért úgy döntöttünk egy kicsit átalakulunk.

A következő hetekben mi is tervezőasztalhoz ülünk. Szeretnénk sokkal izgalmasabbá tenni az oldalunkat. Hogy az információk sokkal könnyebben elérhetővé váljanak mindenki számára. És ahogy megszokhattad tőlünk a tervezés nálunk is kérdésekkel fok kezdődni.

Csakhogy mi titeket fogunk kérdezni. Hiszen az egyetlen célunk, hogy a Ti életeteket könnyebbé, és harmonikusabbá varázsoljuk. 

– Mi az, ami számodra ezen az oldalon nehézséget okoz?
   Nemcsak itt a blogon, hanem az egész oldalon?

– Milyen plusz funkciókat, alkalmazásokat látnál szívesen,
   amik megkönnyítenék az életed a lakásfelújítás során?

–  Miben más számodra ez a weboldal, mint a többi szakmai oldal?

 Kérlek, írd meg kendőzetlen véleményedet a hozzászólás részben a lap alján.

Szeretnénk bemutatni Neked valakit!

 Van valaki, aki nagyon számít a véleményedre (még nálunk is jobban). Aki, nagyon szeretné tudni mit gondolsz. Ő az, akit még sosem láttál, de mindig itt volt, és van. Aki, nagyon sokat fáradozik azon, hogy a blog, és a weboldal fennakadások nélkül üzemeljen. Hogy a tanfolyamunk a lehető leggördülékenyebben fusson immár több, mint 2000 részvevőnél. Hogy a leveleinket mindig megkapd!

Szeretnénk bemutatni Neked a szerkesztőnket, akit mostantól többet fog szerepelni. Azt a feladatot kapta ugyanis, hogy Téged elkápráztasson, hogy levegyen a lábadról.

És, amiket mondott, hogy mire készül…hogyan is mondjam…eszméletlen!

Szóval nagy változás előtt állunk! És ebben, hatalmas köszönettet tartozunk szerkesztőnknek, Szalai Károlynak. Sokat fogsz még róla hallani.

De a változásokat csak akkor fogjuk tudni véghez vinni, ha a fenti kérdéseinkre megírod nekünk a válaszaidat.

 

“Nézd át az oldalunkat, és várjuk kendőzetlen véleményedet, javaslataidat!”
http://www.laminalt-parketta-melegburkolas.hu

Érdemes elolvasni

Fontos a FSC, PEFC minősítés, de ez nem minden Ha parkettát vagy laminált padlót vásárolsz, akkor sose feledkezz meg arról, hogy Te a felelős erdőgazdálkodásban hiszel, és nem az ész nélküli pusztí...
Laminált padló padlószőnyegre Nincs mese, ezt nem lehet megúszni. Aki szép, igényes padlót szeretne, az nem rakhatja a laminált padlót padlószőnyegre.Laminált padlót padlószőny...
Csíkos fal lépésről lépésre Rugaszkodj el a megszokottól!Gyakran olvashattad ezt már tőlünk. De félre ne érts! Nem anarchiát akarunk ezzel hirdetni. A célunk, hogy elszakadj a ...
Flóderozás, faerezet festés – interjú Ha szerinted is unalmasak a fehér keretes ablakok és ajtók, ha te is úgy érzed, hogy sok vele a macera, egyáltalán nem divatos, és szeretnél kezdeni v...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

9 HOZZÁSZÓLÁS

 • Timssy
  2009-06-05, 19:50 VÁLASZ

  Sziasztok!

  Nekem barátságosabbá tenné az oldalt egy menü, amivel könnyen lapozgathatok a blog, az oldalatok és a tanfolyam feliratkozás között. Jobban mondva egy szembetűnőbb menü, mert a fenti sort eddig nem annak néztem. Vagy nem is az? Már magamat is összezavarom.

  Egyébként az oldal nagyon tetszik. A színe is. Nem bántja a szemem és nekem ez nagyon fontos. Csak így tovább srácok!!

 • Erzsi
  2009-06-06, 07:29 VÁLASZ

  Nekem nagyon tetszett és hasznos volt a tanfolyamotok a szobafelújításnál.
  Az átalakuláshoz a javaslatom megegyezik Timmsyével, legyenek a címek, témák tagoltabbak, egy-egy témán belül alcímekkel. És szívesen látunk ujdonságokat, divattrendeket.
  Sok sikert az átalakuláshoz.

 • Gyöngyi
  2009-06-06, 13:23 VÁLASZ

  Sziasztok!
  Nagyon tetszik az oldalatok, bár csatlakozom az előttem szólókhoz, az jó lenne. Örülnék a témákban kicsit több ötletnek vagy szakmai anyagnak családi ház felújításához, illetve környezetvédelmi dolgokhoz: pl: napelem, napkollektor, szélkerék. Hogyan is álljunk neki? Vajon mibe kerülhet kb,, Stb.
  Szuperek vagytok! Köszönöm:)

 • Gábor
  2009-06-07, 04:56 VÁLASZ

  Jó lenne egy olyan blog, amiben megmutatnánk egymásnak, mit alkottunk.
  “Ilyen volt, ilyen lett…”Ha meg lehet oldani, fényképpel ilusztrálva.Gratula a tanfolyamhoz, sok okos dolgot kapok tőle.
  További jó munkát.

 • Judit
  2009-06-07, 19:11 VÁLASZ

  Sziasztok!
  Nagyon tetszik az oldal, de jó lenne egy kimondott olyan rész, ahol tanácsot tudnánk kérni Tőletek. Ugyanis egy 1,5 szobás lakásban lakok és érdekelne, hogy lehetne felújítani úgy a fürdőszobát(egybe a WC-vel), hogy nagyobbnak tűnjön.
  Köszönöm

© Copyright 2017