A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

  • augusztus

    1

    2016
  • 1008
  • 0

A szinkron struktúrás laminált padlókról hölgyeknek

A laminált padló vásárlásánál tucatnyi szempontot lehet megvizsgálni. A felületi struktúra is egy ilyen. Mit is jelent a szinkron struktúra a laminált padlóknál? Erre hoztam most egy igen szemléletes példát, elsősorban hölgyeknek. De férfiként is tetszeni fog, mert annyira durva, hogy csak na. Nekem meg muszáj megmutatnom, mert olyan jól bemutatja a szinkron struktúrás felületkezelés előnyeit a többivel szemben, hogy jobb ábrát erről nehéz találni.

Szóval hölgyek, és kíváncsi férfiak!

Miben tud többet egy olyan laminált padló, aminek szinkron struktúrás a felülete, a hagyományosnál? Ehhez szeretnék bemutatni neked két illetőt.

Ő itt Nick Auger, fitness modell. Többet nem igen tudok róla, de egyenlőre ennyi elég is. Ha ránézel, látni, hogy rendben van a srác. Sok hölgy szeretne egy ilyet kifogni, vagy akár a férjét, barátját így látni. Arányos, kellemesen kidolgozott, izmos test.

muscular-men-4
A másik illető, akivel meg szeretnélek ismertetni Romario Dos Santos Alves. Az izmait olajok, és különböző egyéb szerek beinjekciózásával pumpálta fel. Sajnos meglehetősen rendellenes megjelenést kölcsönözve a testének. Sem az izmok aránya, sem azok helye nem tűnik természetesnek.

Romario-Dos-Santos-Alves

Romarios testén az izmok nincsenek éppen szinkronban, ahogy egy hagyományos laminált padló felületén is a felületi kialakítás a fa rajzolathoz egyáltalán nem illeszkedik. Na de Nick, a “szinkron sturktúra” már egészen másképp fest. Ott az izom, ahol az ember várja, és pont olyan arányban, ahogyan annak lennie kell.

A szinkron struktúrás laminált padlón esetén a felületen kialakított apró barázdák pontosan követik a laminált padló felületén található fa minta rajzolatát. Ha egy ilyen padlóra esik be a fény a lakásba, akkor az egészen más képet fog adni, mint más felületi struktúrák.

Nick vagy Romario?

Romario vagy Nick?

Szinkron stúrkúra, vagy hagyományos felület?

Remélem sikerült döntened!

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017

SZERESS MINKET A FACEBOOKON IS: