• augusztus

    1

    2016
  • 47
  • 0

A szinkron struktúrás laminált padlókról hölgyeknek

Mit is jelent a szinkron struktúra a laminált padlóknál? Erre hoztam most egy igen szemléletes példát, elsősorban hölgyeknek. De férfiként is tetszeni fog, mert annyira durva, hogy csak na. Nekem meg muszáj megmutatnom, mert olyan jól bemutatja a szinkron struktúrás felületkezelés előnyeit a többivel szemben, hogy jobb ábrát erről nehéz találni.

Szóval hölgyek, és kíváncsi férfiak!

Miben tud többet egy olyan laminált padló, aminek szinkron struktúrás a felülete, a hagyományosnál? Ehhez szeretnék bemutatni neked két illetőt.

Ő itt Nick Auger, fitness modell. Többet nem igen tudok róla, de egyenlőre ennyi elég is. Ha ránézel, látni, hogy rendben van a srác. Sok hölgy szeretne egy ilyet kifogni, vagy akár a férjét, barátját így látni. Arányos, kellemesen kidolgozott, izmos test.

muscular-men-4

A másik illető, akivel meg szeretnélek ismertetni Romario Dos Santos Alves. Az izmait olajok, és különböző egyéb szerek beinjekciózásával pumpálta fel. Sajnos meglehetősen rendellenes megjelenést kölcsönözve a testének. Sem az izmok aránya, sem azok helye nem tűnik természetesnek.

Romario-Dos-Santos-Alves

Romarios testén az izmok nincsenek éppen szinkronban, ahogy egy hagyományos laminált padló felületén is a felületi kialakítás a fa rajzolathoz egyáltalán nem illeszkedik. Na de Nick, a “szinkron sturktúra” már egészen másképp fest. Ott az izom, ahol az ember várja, és pont olyan arányban, ahogyan annak lennie kell.

A szinkron struktúrás laminált padlón esetén a felületen kialakított apró barázdák pontosan követik a laminált padló felületén található fa minta rajzolatát. Ha egy ilyen padlóra esik be a fény a lakásba, akkor az egészen más képet fog adni, mint más felületi struktúrák.

Nick vagy Romario?

Romario vagy Nick?

Szinkron stúrkúra, vagy hagyományos felület?

Remélem sikerült döntened!

Érdemes elolvasni

Laminált padló padlószőnyegre Nincs mese, ezt nem lehet megúszni. Aki szép, igényes padlót szeretne, az nem rakhatja a laminált padlót padlószőnyegre.Laminált padlót padlószőny...
Laminált padló lerakása: itt hibázhatsz! (VIDEÓ)... Összegyűjtöttük, és kielemeztük az 5 legnépszerűbb videót, amit a laminált padló lerakásával kapcsolatban készítettek. Sokan fordulnak a youtube-hoz, ...
Milyen laminált padlót vegyek? Sokszor kapunk olyan levelet, amiben azt kérdezik tőlünk, hogy milyen laminált padlót tudunk ajánlani. A baj az, hogy az ilyen típusú kérdésekre nincs...
Az olcsó laminált padló hátulütői Sokan keresnek olcsó laminált padlót. De csak kevesen vannak felkészülve arra, hogy mit is jelent olcsó laminált padlót venni.Persze szokták mondani...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás
© Copyright 2017