A cikk végén számítunk rád! Tudjuk, hogy te az vagy, akiben nem csalódunk! Köszi a 2 perces segítséget>>

 • július

  17

  2014
 • 981
 • 2

A legfehérebb fehér laminált padlók

A magasított fehér szegők iszonyatosan népszerűek, és sokan kacérkodnak a fehér padlóval is, bár végül kevesen merik bevállalni.

Azok, akik a neten kutatják a legfehérebb laminált padlókat, azoknak szeretnénk egy kis segítséget adni. Mert bár sok a világos fehéres árnyalatú laminált padló, a legtöbb közülük szürke árnyalatú, ami persze még mindig gyönyörű, de azok akik az igazán fehér padlót keresik, minimális szürke árnyalattal, azoknak már igen nehéz dolguk lesz.

A legfehérebb fehér laminált padlók ugyanis ritka számba találhatóak meg. Üzletünkben több mint 150 laminált padló található, összesen közel 300 fa burkolattal, amik közül a világosszürke padlók tucatja fordul meg, de igazán fehér külsővel még mindig csak 2 padló büszkélkedhet.

Bár a monitorbeállítás nagyon sokat számít, következzenek a legfehérebb fehér laminált padlók:

aspen tölgy fehér laminált padló
Krono Original Super Natural Classic: Aspen tölgy (8630)

Ez a legfehérebb árnyalatú laminált padlónk. 2 oldalt fózolt kivitelű, panelmérete 128,5×19,2 mm. 1 sávos, osztatlan felületű, sokak által hajópadló szerűnek hívott kialakítású. Szinkronstruktúrás, azaz a felületi dombornyomása a rajzolatot követi, ezáltal nagyon természetes megjelenése, mikor a napfény megvilágítja a felületét. Szürke árnyalatot minimálisan tartalmaz, éppen annyira, hogy ne legyen a padló steril fehér.

Aki fehér laminált padlót keres magának elfogadható áron, az ebben a Aspen tölgy (8630) laminált padlóban nem fog csalódni.

Palena tölgy fehér laminált padló 37582
Kaindl Natural Touch: Palena tölgy (37582)

Fehér árnyalatú keskeny, 11,6 mm széles laminált padló. A Krono Aspen tölgynél kissé szürkésebb, de átnézve közel 200-300 laminált padlót még mindig ez a második legfehérebb. 1 sávos, hajópadó szerű, szintén szinkronstruktúrás. Az Aspen tölggyel ellentétben ez már 4 oldalt fózolt, de ami még megkülönbözteti a másik fehér laminált padlótól, hogy ennél a Palena tölgynél a fózolás sokkal hangsúlyosabb, mivelhogy a v-fuga erősen sötétebb árnyalatú.

Sokkal erőteljesebb a kontrasztja a fugának a padlóhoz képest a Palena tölgynél, mint az Aspen tölgynél.

Érdemes tehát élőben is megnézni őket.

Mivel a fehér padló világítással könnyen színeződik, vagyis a lakás megvilágítása sokat számít, érdemes a minta paneleket több különböző megvilágításban is megnézni. A fehér laminált padló jó választás akár skandináv stílusú lakásokba is.

Béna volt a cikk?

Ha nem, most ne scrollozz el közönyösen!

Szeretnénk ennél sokkal jobb tartalmakat csinálni. De elakadtunk, melyikbe vágjuk a fejszénket. Segíts választani. Pár kérdés, semmi személyes adat, semmi titkos kémlelés. Csak a válaszok érdekelnek, amik egyébként most is ott vannak a fejedben.

KÖSZI A SEGÍTSÉGET

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

2 HOZZÁSZÓLÁS

 • Eduardo
  2015-03-05, 23:11 VÁLASZ

  12 octombrie 2011 la 11:56 – wow ..eu as dalecra razboi sistemului de sanatate pa onoarea mea unde se duc banii ce ii dam noi luna de luna .nu-i mai satura encuratu pe astia ..nu-i mai vade nimeni ca nu stiu ce motive sa mai invoce sa nu aiba grija de noi cand suntem bolnavi ..o pusca si pe ei asta as face imi vine sa fiu asa de potent su sitemul asta de cacao!

 • Dóra
  2015-08-08, 17:14 VÁLASZ

  Tisztelt Cím! A kèt fentebb említett fehèr padló àrát szeretném megtudni, mivel olyan laminált padlót keresek, melyben minimális a szürke árnyalat. Segítségüket előre is köszönöm!

© Copyright 2017