• 5259
  • 3

A legfehérebb fehér laminált padlók

A magasított fehér szegők iszonyatosan népszerűek, és sokan kacérkodnak a fehér padlóval is, bár végül kevesen merik bevállalni.

Azok, akik a neten kutatják a legfehérebb laminált padlókat, azoknak szeretnénk egy kis segítséget adni. Mert bár sok a világos fehéres árnyalatú laminált padló, a legtöbb közülük szürke árnyalatú, ami persze még mindig gyönyörű, de azok akik az igazán fehér padlót keresik, minimális szürke árnyalattal, azoknak már igen nehéz dolguk lesz.

A legfehérebb fehér laminált padlók ugyanis ritka számba találhatóak meg. Partnerüzletünkben több mint 200 laminált padló található, összesen közel 300 fa burkolattal, amik közül a világosszürke padlók tucatja fordul meg, de igazán fehér külsővel még mindig csak néhány padló büszkélkedhet.

Bár a monitorbeállítás nagyon sokat számít, következzenek a legfehérebb fehér laminált padlók:

Fehér Charlotte Tölgy Quick Step - Laminált padló
 Fehér Charlotte Tölgy Quick Step – Laminált padló

Ez a legfehérebb árnyalatú laminált padlónk. 2 oldalt fózolt kivitelű, panelmérete 128,5×19,2 mm. 1 sávos, osztatlan felületű, sokak által hajópadló szerűnek hívott kialakítású. Szinkronstruktúrás, azaz a felületi dombornyomása a rajzolatot követi, ezáltal nagyon természetes megjelenése, mikor a napfény megvilágítja a felületét. Szürke árnyalatot minimálisan tartalmaz, éppen annyira, hogy ne legyen a padló steril fehér.

Aki fehér laminált padlót keres magának elfogadható áron, az ebben a Aspen tölgy (8630) laminált padlóban nem fog csalódni.

Wenge Passionata Quick Step - Laminált padló
Wenge Passionata Quick Step laminált padló

Fehér árnyalatú 8 mm-es, hajópadó megjelenésű laminált padló. A szokásos sztenderd 19 cm-nél egy kicsit keskenyebb, de nagyon szép homogén a felülete. Kevés gyártó dob a piacra nagyon a fehérbe nyúló laminált padlót, sok az ami inkább a szürke felé hajlik, de ez egy jó választás annak, aki a tisztább fehéret részesíti előnyben.

Érdemes tehát élőben is megnézni őket. Online katalógusukban további fehér laminált padlók is megtalálhatóak.

Mivel a fehér padló világítással könnyen színeződik, vagyis a lakás megvilágítása sokat számít, érdemes a minta paneleket több különböző megvilágításban is megnézni. A fehér laminált padló jó választás akár skandináv stílusú lakásokba is.

TUDOD MÁR HOL VESZEL PADLÓBURKOLATOT?

(Vigyázz, szakmai elhivatottságot nem mindenhol kapsz)

Tőlünk minden segítséget megkapsz, hogy ki tudd választani az álmaid parkettáját, padlóját otthonodba, de mi nem árulunk parkettákat, padlókat. Ha szeretnél olyan helyen padlót, parkettát vásárolni, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, tőlünk megszokott szakmai alázattal szolgálnak ki, Megtaláltuk azt az üzletünket, ahol hozzánk hasonló szenvedéllyel, és szaktudással találkozhatsz.

 

Nézz be online a kínálatba
 

Ha Zuglóban jársz nézz be az IPS-be, alig 5 percre vannak az Örs vezért téri IKEÁ-tól. Tényleg vizálló laminált padlótól, prémium LVT-n át, I. osztályú svédpadlóig igen széles a választék. Induló középkategóriától felfelé több 100 laminált padlót fogsz találni. 🙂

parketta üzletpartnerünk

Miért az IPS?

Bérelhető eszközpark parkettázáshoz

(Ha magad parkettáznál, béreld ki a profi eszközparkunkat.)

Minden eszközt megkapsz tőlünk, sőt rengeteg hasznos tudást is, hogy olyan minőségben, olyan profizmussal tudd lerakni a laminált padlót, lvt-t, vagy más úsztatott (klikkes) padlót, amit talán nem is nézel most ki magadból.

(Több mint 15 különböző eszköz, amik a kezed alá fognak dolgozni.)

 

ÉRDEKEL?

 

TOVÁBB

INSPIRÁCIÓS ATOMBOMBAŐRÜLTEKNEK, MINT ÉN

(22.000.000 kép szobára, színre, méretre, stílusra, költségre szűréssel)

Imádsz inspirálódni, képes vagy órákig ötleteket keresve képeket nézni, de a Google képkeresőjébe nem tudsz úgy keresni, hogy jó találatokat adjon ki? NEM IS KELL!

Facebook, Google képkereső, Pinterest.. Sokkal jobb lesz, amit mutatni fogok. A kedvenc eszközöm, és sosem volt inspirációs gondom. A sírba akartam vinni magammal, de inkább kiadom. Több mint 22 millió inspirációs kép! Biztos fogsz tudni úgy szűrni, hogy megtaláld álmaid inspirációját legyen szó egy hálószobáról, konyháról, nappaliról vagy akár mosókonyháról.

(19 féle helyiségre nappalitól a mosókonyháig, több féle színre, stílusra, méretre, költségvetésre is tudsz szűrni. Egy inspirációs atombomba, mert elsöpri az egyhangúságot, és tele leszel ötlettel inspirációval már 1-2 perc után.)

 

HOVÁ KÜLDJEM A LINKET?

 


PARKETTÁT VENNÉL?

Gyere partnerüzletünkbe, az IPS-be, mert ott nemcsak hogy a szakcikkeink kötelező olvasmányok, de szívvel dolgoznak azon, hogy te trendi lenyűgöző padlót tudj venni akár laminált akár tömörfa mellett voksolsz. Nem fogsz csalódni!

Hol találod?

MAGAD PARKETTÁZNÁL?

Bérelj tőlünk profi eszközöket a lerakáshoz. Ezzel az eszközparkkal a lehető legjobb énedet fogod tudni kihozni magadból, és a végén lesz egy szuper padlód, amire büszke lehetsz.

DIY ESZKÖZÖK

KALKULÁTOROK

Mennyibe kerül a parkettázás? Mennyi vágási veszteséggel kell számolni? Használd kalkulátorainkat DÍJMENTESEN!

KALKULÁTOROK
MÁSOK OLVASSÁK

Kérdezz! Már 400x írtunk! Jön válasz neked is!

(Ha csak annyit írsz, hogy tetszett a cikk, nekem az is sokat jelent. De ha van kérdésed, akkor azzal mindenképpen keress meg.)

Subscribe
Visszajelzés
guest

3 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eduardo
Eduardo
9 éve

12 octombrie 2011 la 11:56 – wow ..eu as dalecra razboi sistemului de sanatate pa onoarea mea unde se duc banii ce ii dam noi luna de luna .nu-i mai satura encuratu pe astia ..nu-i mai vade nimeni ca nu stiu ce motive sa mai invoce sa nu aiba grija de noi cand suntem bolnavi ..o pusca si pe ei asta as face imi vine sa fiu asa de potent su sitemul asta de cacao!

Dóra
Dóra
8 éve

Tisztelt Cím! A kèt fentebb említett fehèr padló àrát szeretném megtudni, mivel olyan laminált padlót keresek, melyben minimális a szürke árnyalat. Segítségüket előre is köszönöm!

Roki
Roki
3 éve

Mennyibe kerül a palena tölgy?Köszönöm .

© Copyright 2017