• szeptember

  10

  2015
 • 614
 • 1

3 az 1-ban laminált padló, na végre! Vagy mégsem?

Mikor először olvastam a Kaind 3in1 laminált padló kollekciójáról, nagyot dobbant a szívem. Na végre! Jó lenne már egy olyan laminált padló, ami nemcsak dekorjában próbálja utánozni a svédpadlót, de változatos méretében is. Mert ugye a laminált padlónál nagyon elterjedt a 130-140 cm hosszú 19-20 cm széles méret, amiről szinte azonnal felismerni a laminált padlót.

Kellene már egy laminált padló, ami jobban variálható méretben egy kollekción belül. Vagyis egy olyan, ami egy adott szélesség mellett akár 3 különböző hosszúságú elemet is tartalmaz, mindezt persze fózolva.

A Kaindl 3in1 kollekciója ezt próbálja elhozni nekünk több kevesebb sikerrel. A 3 különböző méret ugyan megvan, de ezeket ettől függetlenül egy lapméretre vitték fel.

kaindl 3in1 laminált padló

Mi a baj a 3in1 laminált padlóval?

A dolog hátránya, hogy nem sok szabad teret ad ez. A különböző méretek lényegében mindig egymás mellett fognak helyet kapni, hiszen egy lapon vannak. Az előnye viszont, hogy nem csak hosszában, de szélességében is variálódik a méret. A lerakáskor azonban kevésbé variálható, de a látvány még így is igen szemet gyönyörködtető.

Végre valami új!

kaindl osztott laminált padló

Kinek ajánljuk?

Aki unja a laminált padló sztenderd méretét, aki lát fantáziát ebben a megjelenésben, és aki a fa parkettához legjobban hasonlító padlót keres középkategóriás áron.

Érdemes elolvasni

Parador laminált padló: öröm lerakni Ritkán veszünk egy konkrét parketta márkát górcső alá. Ritkán véleményezünk egy laminált padlót. Ennek leginkább az az oka, hogy sajnos nagyon sokban ...
A szinkron struktúrás laminált padlókról hölgyekne... A laminált padló vásárlásánál tucatnyi szempontot lehet megvizsgálni. A felületi struktúra is egy ilyen. Mit is jelent a szinkron struktúra a laminált...
Sötét füstölt tölgy parketta variációk A tölgy parketta, tölgy laminált padló alapvetően egy klasszikusan jó választás. Bár a laminált padlók esetében találkozni lehet néhány nem túl kellem...
Laminált padló gyerekszobába Ha gyerekszoba burkolásáról van szó, nagy a vita a padlószőnyeg és a laminált padló között. Egyesek még a hidegburkolatot sem zárják ki. A mi vélemény...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

1 HOZZÁSZÓLÁS

 • Eszti
  2017-08-13, 19:48 VÁLASZ

  Ez valami csodaszép!

  Épp nagy dilemmában vagyok, hogy vajon laminált padló vagy hajópadló kerüljön-e a lakás nagy részébe.
  A hajópadló gyönyörű és egyszerűen oda vagyok a természetes fáért, de kevéssé bírja a vizet/párát, illetve egy panel lakótelepre kissé erősnek érzem, nem igazán illik bele a környezetbe.
  Ez viszont magában foglal mindent. A praktikussága mellett valóban erősen valódi fa hatása van és a színe is gyönyörű.

  A kérdésem az lenne, hogy ez a fajta padló fózolt-e, illetve mennyire bírja az esetleges kis mennyiségű vizet és a kopásállósága alapján hol használható biztonsággal? A nappali és a háló mellett az előszobába és a konyhába is ez menne. Kétszemélyes háztartás vagyunk, bent csak zokniban/papucsban közlekedünk, 2-3 naponta főzünk. Van egy cicánk.

  Válaszukat előre is köszönöm!

© Copyright 2017

Mit tudok kihozni a pénzemből?


ELEMEZZ!