• szeptember

  10

  2015
 • 338
 • 1

3 az 1-ban laminált padló, na végre! Vagy mégsem?

Mikor először olvastam a Kaind 3in1 laminált padló kollekciójáról, nagyot dobbant a szívem. Na végre! Jó lenne már egy olyan laminált padló, ami nemcsak dekorjában próbálja utánozni a svédpadlót, de változatos méretében is. Mert ugye a laminált padlónál nagyon elterjedt a 130-140 cm hosszú 19-20 cm széles méret, amiről szinte azonnal felismerni a laminált padlót.

Kellene már egy laminált padló, ami jobban variálható méretben egy kollekción belül. Vagyis egy olyan, ami egy adott szélesség mellett akár 3 különböző hosszúságú elemet is tartalmaz, mindezt persze fózolva.

A Kaindl 3in1 kollekciója ezt próbálja elhozni nekünk több kevesebb sikerrel. A 3 különböző méret ugyan megvan, de ezeket ettől függetlenül egy lapméretre vitték fel.

kaindl 3in1 laminált padló

Mi a baj a 3in1 laminált padlóval?

A dolog hátránya, hogy nem sok szabad teret ad ez. A különböző méretek lényegében mindig egymás mellett fognak helyet kapni, hiszen egy lapon vannak. Az előnye viszont, hogy nem csak hosszában, de szélességében is variálódik a méret. A lerakáskor azonban kevésbé variálható, de a látvány még így is igen szemet gyönyörködtető.

Végre valami új!

kaindl osztott laminált padló

Kinek ajánljuk?

Aki unja a laminált padló sztenderd méretét, aki lát fantáziát ebben a megjelenésben, és aki a fa parkettához legjobban hasonlító padlót keres középkategóriás áron.

Érdemes elolvasni

Fekete padló, sötét parketta Ha múltkor már szó volt a fehér padlóról, nem mehetünk el a másik véglet a fekete padló mellett sem.A sötét árnyalatú laminált padlók és parketták...
Recseg a laminált padló Korábban már többször is írtunk a recsegő parkettáról, és elérkezett az ideje, hogy külön foglalkozzunk a laminált padlókkal is. Az elmúlt 2 napban ug...
12 mm vastag laminált, amivel öröm dolgozni Aki rendszeresen dolgozik vastagabb laminált padlóval (10-12 mm), az tudja, hogy ezekkel sok esetben gond szokott lenni. Az illesztésükkel nagyon nehe...
Aljzatkiegyenlítés házilag (eszközlista) Egy korábbi cikkünkben már részletesen írtunk az aljzatkiegyenlítésről, és az aljzatkiegyenlítőkről. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a m...

Kérdezz, szólj hozzá! Jön válasz!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást!

Válasz visszavonás

1 HOZZÁSZÓLÁS

 • Eszti
  2017-08-13, 19:48 VÁLASZ

  Ez valami csodaszép!

  Épp nagy dilemmában vagyok, hogy vajon laminált padló vagy hajópadló kerüljön-e a lakás nagy részébe.
  A hajópadló gyönyörű és egyszerűen oda vagyok a természetes fáért, de kevéssé bírja a vizet/párát, illetve egy panel lakótelepre kissé erősnek érzem, nem igazán illik bele a környezetbe.
  Ez viszont magában foglal mindent. A praktikussága mellett valóban erősen valódi fa hatása van és a színe is gyönyörű.

  A kérdésem az lenne, hogy ez a fajta padló fózolt-e, illetve mennyire bírja az esetleges kis mennyiségű vizet és a kopásállósága alapján hol használható biztonsággal? A nappali és a háló mellett az előszobába és a konyhába is ez menne. Kétszemélyes háztartás vagyunk, bent csak zokniban/papucsban közlekedünk, 2-3 naponta főzünk. Van egy cicánk.

  Válaszukat előre is köszönöm!

© Copyright 2017